Nye katastrofetall om en økonomi i fritt fall løfter Wall Street

Tallet på oppstart av bygging av nye boliger stupte med 22,3 prosent i mars, og dette tallet inkluderer bare såvidt nedstengingen av amerikansk økonomi. Samtidig har ytterligere 5,3 millioner amerikanere satt fram krav om arbeidsledighetstrygd den siste korte uken.  The Philadelphia Fed Manufacturing Index stupte på andre måned på rad. Tallene fra februar var et fall på -12,7 og tallene for mars som knapt tar hensyn til Lockdownen av amerikansk økonomi stupte til -56,6, som er et av de dårligste tall på 50 år. Etter at tallene ble offentliggjort peker pilene på Wall Street enten flatt eller litt opp

. Tallene vi får er begredelig dårligere og verre vil de bli etterhvert som dataene vi får også inkluderer nedstengingen av USA, sier en av dem som kommenterer nyhetene på CNBC. Det verste ligger ennå fremfor oss og fremdeles mister mennesker jobben i et stort antall hver eneste dag over hele USA:  Vår venn Gregory Mannarino kommenterer her de siste tallene. “Alle jobbene som er skapt siden finanskrisen i 2008 er nå visket fullstendig bort,” sier Mannarino i klippet under

Facebook Comments

3 tanker om “Nye katastrofetall om en økonomi i fritt fall løfter Wall Street

 1. “Alle jobbene som er skapt siden finanskrisen i 2008 er nå visket fullstendig bort,”

  Dette er selvsagt løgn. Han snakker ned USA og lyver.

  • Dessverre er det sant, selv de store nyhetskanalene rapporterte i går dette. Mer enn 22 millioner arbeidsplasser er gått tapt som en følge av dette tilbakeslaget. Amerikansk økonomi er grunnleggende svekket og under Trump har den private og offentlige gjelden gjort et gigantisk hopp. Realiteten er at hele oppgangen siden finanskrisen har vært bygd på lånte penger.
   Og forgjeldelsen av Amerika fortsetter og fortsetter
   https://www.usdebtclock.org/

  • Når han skriver at 22 millioner jobber er “fullstendig visket bort” er det løgn. Jo mange jobber er borte, men mange vil få tilbake jobben når samfunnet åpner og komme tilbake mot normalen. Slik er det i Norge og slik er det i USA.

   Det er lett å være backtrader og “profeter” kommer og roper og skriker selvfølgeligheter og svartmaler enda mer når man har fasiten og trenden.

   Det var ikke et menneske som kunne forutse denne pandemien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.