Ny tjenestepåtale fra Unibuss mot Christensen -truer med å avslutte hans arbeidsforhold

Striden mellom Jan Kåre Christensen og hans arbeidsgiver Unibuss i Oslo over påstått høylytt spilling av kristne radioprogram fortsetter å tilspisse seg. Den nye utviklingen kom etter at bloggeren nå har fått en ny tjenstepåtale,  blant annet for å ha spilt høylytt kristen-radio og parkert bussen delvis på fortauet da han skulle levere en gjenglemt billettmaskin til trafikkleder og han parkerte da litt sleivete. Christensen har fra før fått flere tjenestepåtaler for spilling av kristen-radio samt en rekke mindre forhold som Unibuss nå limer på anklagene mot den troende buss-sjåføren. Blant annet har ledelsen reagert på at Christensen har kommet med uregelmenterte sko og parkert i et sykkelfelt for å hente seg kaffe.

Christensen som tidligere har klaget saken inn for diskriminerigsnemda, arbeidstilsynet og arbeidsdepartementet blir i skrivet fra Unibuss truet med oppsigelse dersom han ikke retter seg etter påtalene fra ledelsen. Christensen som under saksprosessen er blitt bistått av advokat Josefine Værstad har videresendt de siste papirene til henne for videre oppfølging. Som tidligere skrevet har Christensen klagd sin sak inn for diskrimineringsnemda og ledelsen i Unibuss har overfor Christensen gjort det tindrende klart at de ikke vil komme til å rette seg etter eventuelle pålegg eller anbefalinger fra diskrimineringsnemda. Dersom Unibuss skulle gå til det skritt å si opp Christensen vil saken etter alt å dømme ende i arbeidsretten. I sin henvendelse til sin advokat skriver Christensen dette: “Som forventet ble det en ny tjenestepåtale.  Etter jeg gikk til Diskrimineringsnemda har de tatt helt av, sender med noen vedlegg. Hører fra deg, min største innvendig her, imot denne tjenestepåtalen er at den såkalt siste kundeklagen er fabrikert. Samtidig, de har ikke noe på meg, men drar frem noen gamle rare påstander som er helt hinsides! En tjenestepåtale uten mål og mening, og så truer de med oppsigelse. Vanvittig!,” skriver bloggeren og bussjåføren til sin advokat. Christensen klage er ennå til behandling i Diskrimineringsnemda og det er mulig at ledelsen i Unibuss har blitt provosert av at Christensen blander inn offentlig myndighet. Imidlertid er Christensen ikke en mann som gir seg uten kamp, og dette er noe ledelsen i Unibuss vil komme til å få merke.

Tekst: Søkelys

Facebook Comments

6 tanker om “Ny tjenestepåtale fra Unibuss mot Christensen -truer med å avslutte hans arbeidsforhold

 1. Spørsmålet er om Unibuss har rett til å avsette en sjåfør for å spille kristen musikk på radioen. Det er offentlig godkjent radio. Her er det nok noen som er ute etter å gjøre vondt. Det er krefter ute som lukter kristenmanne blod.
  Her forsvarer jeg faktisk Jan Kåre.

  8
  1
  • Jeg også. Her er jeg enig med Jan Kåre. Noen er ute etter å ta ham og alt brukes mot ham for å få ham vekk.
   Jeg undres på om klagerne er to gamle navn som gikk litt over styr når de sendte eposter til Christensens kone, arbeidsgiver og falske innkallinger til psykriatrisk sykehus.
   Vi må ikke glemme at en hvis blogg hevdet at JKCs sønn var homofil og først tok det vekk etter å ha blitt irettesatt av det human etiske fri tanke. Det viser jo litt hvem personene bak den bloggen lytter til.

  • Jeg også. Her er jeg enig med Jan Kåre. Noen er ute etter å ta ham og alt brukes mot ham for å få ham vekk.
   Jeg undres på om klagerne er to gamle navn som gikk litt over styr når de sendte eposter til Christensens kone, arbeidsgiver og falske innkallinger til psykriatrisk sykehus.
   Vi må ikke glemme at en viss blogg hevdet at JKCs sønn var homofil og først tok det vekk etter å ha blitt irettesatt av det human etiske fri tanke. Det viser jo litt hvem personene bak den bloggen lytter til.

  • Etter all tidligere historikk er det noen som har et horn i siden på Christensen som står bak. Kanhende personene bak den falske Smyrnabloggen. Det kan selvfølgelig også være noen andre som ikke liker Christensen, noen som ikke liker kristendom. Stå på Jan Kåre

 2. Vi som ikke fikk gjort nok ugagn i tenårene tar det igjen senere. Regler er til for å brytes. Vi kjører bil og buss med sandaler eller stilletthæler og parkerer med buss og bil i sykkelfelt -kaffe må vi jo ha. Og kanskje en skolebolle, da blir man glad:-)

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *