Nordstream-operasjonen: Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

Det finnes bevis for at Norge kan ha deltatt. Har du noen gang hørt om Monkey Werx? Han er vert for en You Tube-kanal som fokuserer på å spore amerikanske sivile og militære flyvninger. Høres ganske uskyldig og kjedelig ut. Ikke mer. Det viser seg at Monkey Werx ga en videorapport i september i fjor (30. september for å være presis) som bekrefter en del av Sy Hersh beretning om ødeleggelsen av Nord Stream 2-rørledningen. Artikkelen er skrevet av Larry Johnson som er tidligere analytiker for CIA og gjengitt av nettsiden Derimot.no

C4-en festet til rørledningene ville bli utløst av en sonarbøye som ble sluppet av et fly på kort varsel, men prosedyren involverte den mest avanserte signalbehandlingsteknologien. Når de først er på plass, kan de forsinkede tidsstyringsenhetene som er festet til en av de fire rørledningene ved et uhell utløses av den komplekse blandingen av bakgrunnsstøy fra havet i hele det sterkt trafikkerte Østersjøen – fra nære og fjerne skip, undervannsboring, seismiske hendelser, bølger og til og med sjø. skapninger. For å unngå dette vil ekkoloddbøyen, når den først er på plass, sende ut en sekvens av unike lavfrekvente tonale lyder – omtrent som de som sendes ut av en fløyte eller et piano – som vil bli gjenkjent av tidsinnretningen og etter forhåndsinnstilte timer av forsinkelse, utløser eksplosivene. («Du vil ha et signal som er robust nok til at ingen andre signaler ved et uhell kan sende en puls som detonerte eksplosivene,» ble jeg fortalt av Dr. Theodore Postol, professor emeritus i vitenskap, teknologi og nasjonal sikkerhetspolitikk ved MIT. Postol, som har fungert som vitenskapelig rådgiver for Pentagons sjef for sjøoperasjoner, sa at problemet som gruppen står overfor i Norge på grunn av Bidens forsinkelse var tilfeldig: «Jo lenger eksplosivene er i vannet, desto større risiko ville det være for en tilfeldighet. signal som ville avfyre bombene.»)

Den 26. september 2022 foretok et P8-overvåkingsfly fra den norske marinen en tilsynelatende rutinemessig flytur og slapp en sonarbøye. Signalet spredte seg under vann, først til Nord Stream 2 og deretter videre til Nord Stream 1. Noen timer senere ble de kraftige C4-eksplosivene utløst og tre av de fire rørledningene ble satt ut av drift. I løpet av noen få minutter kunne bassenger av metangass som ble igjen i de lukkede rørledningene ses spre seg på vannoverflaten og verden fikk vite at noe irreversibelt hadde funnet sted.

Og her er Monkey Werx-rapporten fra 30. september (relevant informasjon starter ved 2-minutters-merket) som sporer P8 Poseidon:

Det er fortsatt noen mennesker i etterretningsmiljøet som er patrioter og er skremt av Bidens lovløse oppførsel. Jeg ser for meg at Biden-administrasjonen vil starte en heksejakt på etterretningsoffiserene som gjorde Sy Hersh oppmerksom på denne historien. I følge grunnloven er det kun kongressen som har makt til å erklære krig mot et annet land. Joe Biden har tilranet seg denne autoriteten og utført en krigshandling mot en NATO-alliert (Tyskland). De potensielle konsekvensene av denne handlingen inkluderer den økte risikoen for at USA starter en krig med Russland.

Artikkelen er hentet fra nettstedet derimot.no

Det finnes bevis for at Norge kan ha deltatt. Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

Én tanke om “Nordstream-operasjonen: Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

  1. Bibelen har mange treffende ordspill. I denne saken tenker jeg på:

    “Sveklingen sier: Jeg er en helt!

Det er stengt for kommentarer.