Nord Korea latterliggjør Donald Trump og neglisjerer amerikanske trusler

Kim Jong-un og Nord Korea ser ikke ut til å ta de amerikanske truslene alvorlig. I helgen avfyrte regimet nok en langdistanserakett, og det nord koreanske regimet hevder nå at de kan ramme mange amerikanske storbyer med sine “vredesraketter.” Den amerikanske presidenten tydde søndag til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon over at Kina ikke ser ut til å kunne forhindre at Nord Korea fortsetter å avfyre raketter, og selv om den amerikanske presidenten beordret at to  B-1B bombefly skulle fly over Korea for å vise muskler, anser neppe den nord-koreanske lederen dette som en reell militær trussel.

Så langt har alle de nord-koreanske oppskytningene av raketter ikke ført til annet enn verbal fordømmelse, møter i FNs sikkerhetsråd og nye økonomiske sanksjoner som ikke gjør inntrykk på den nord-koreanske diktatoren. Donald Trumps trusler om å ta i bruk “militære muligheter” mot Nord Korea, blir i Pyongyang ikke ansett som annet enn tom brumling fra en handlingslammet og upopulær president. Så langt har Nord Korea fritt kunnet avfyre den ene raketten etter den andre uten at Donald Trump har gjort noe annet enn å skrive meldinger på Twitter. I en melding lagt ut på Twitter søndag beklager Trump seg over at Kina ikke syntes å gjøre annet enn å snakke. Så langt har verken møter i FNs sikkerhetsråd, tøffe sanksjoner eller press fra Kina hatt noen som helst effekt på Kim Jong-un som uførtrødent avfyrer den ene raketten etter den andre. Hva vil skje videre i denne konflikten? spør Paul Begley i sin oppdatering. Donald Trump nærmer seg det punkt at han vil angripe Nord-Korea, tror Begley som mandag kveld kommenterer utviklingen på Korea halvøya.

Tiden for tomt prat er over

Victor William Okoth er blant dem som advarer om at krig vil komme på Korea-halvøya

President Donald Trump og Det Hvite Hus er nå i ferd med å miste all tålmodighet med Nord-Korea og diktator Kim Jong-un. Så langt har det internasjonale samfunnet overfor Nord Korea oppnådd intet, og det eneste språket Kim Jong-un syntes å skjønne er rå makt. I Washington begynner man gradvis å erkjenne at det eneste som vil bite overfor Nord-Korea er militærmakt, -og selv om et militært angrep på Nord-Korea sitter langt inne, er det ikke tvil om at en væpnet konflikt rykker stadig nærmere. Strømmen av ord og verbal fordømmelse har ikke virket, og på et eller annet punkt vil Donald Trump ble tvunget til å ta et valg. Et vanskelig valg fordi en krig med Nord Korea vil kunne få alvorlige følger. En som har profetert at det vil komme en krig som vil innvolvere både Sør og Nord Korea er Victor William Okoth i den frie metodistkirke. I følge Okoth vil en slik krig innvolvere en større atombombe eksplosjon. Hør hans utsagn her. Okoth som blant annet skal ha sunget i møter med Dr Owuor som også har advart om at krig kommer til Korea. Hvorvidt disse profetiene materaliserer seg, gjenstår å se.

https://www.youtube.com/watch?v=9DyyFRLGQzg&t=114s

 

 

 

Én tanke om “Nord Korea latterliggjør Donald Trump og neglisjerer amerikanske trusler

  1. hahaha.
    Og “Kim” ler av deg.
    “Nord-Korea” har ikke en egen stat eller er et eget land.
    Jeg er ikke redd for de pappmissilene som de viser frem.

    Krigs-pro(p)agenda 😉

Det er stengt for kommentarer.