Netanyahu`s eksperiment med vaksinen -skaper annenrangs borgere -vaksinen i praksis påbudt

Benyamin Netanyahus Covid-19 vaksineprosjekt kan bli det som feller han som statsminister. Israel som har latt hele nasjonen være prøvekanin for høyst usikre “vaksiner” er i ferd med å omgjøre Israel til et Corona-diktatur hvor vaksinen er det som avgjør hvor verdsatt du er som borger. Den israelske statsministeren som hadde lovet å forhindre at Iran utviklet atomvåpen har så langt ikke oppfylt sine løfter, men i stedet kastet seg inn i kampen for å få underlagt borgerne et vaksine-diktatur hvor dem som ikke vil ta vaksinen blir nektet visse goder og rettigheter.

Vi vet at dyrets merke vil bli innført når Antikrist trer frem som en samlende politisk og religiøs leder. Hans tilbud vil være rettigheter og muligheter dersom du gir fra deg din frihet til å takke nei til dyrets merke. Covid-19 vaksinen som nærmest er påbudt i Israel har skapt et todelt samfunn. De som takker nei til den potensielt livsfarlige og dødelige vaksinen blir fratatt rettigheter de trodde de hadde og vaksinen blir det som setter skiller mellom folk. Sjekk ut denne videoen om hvordan vaksinediktaturet innføres i Israel og hva slags konsekvenser det får. At dette er en forløper på dyrets merke er det neppe noen tvil om. Se videoen fra Israel og si gjerne din mening

Facebook Comments

17 tanker om “Netanyahu`s eksperiment med vaksinen -skaper annenrangs borgere -vaksinen i praksis påbudt

 1. Kall det hva dere vil , men det går mot en samlet verdens orden , der det vil være ett utalt krav om kontroll på alle folk , spør du meg så kaller jeg dette direkte djevelsk og det er å sette seg i Guds sted .
  Til dere som fantaserer om at dyrets merke er noe åndelig greier , dere skal vite at det står i klar tekst at ingen kan kjøpe eller selge uten og ha dette merket.

  Til og med folk som jeg kjenner og som er utalte ateister ser at det kommer eller opplagt vil komme ett system som det som er beskrevet som dyrets merke .

  Så da , ja da får en jo velge , den dagen det blir påkrevd att alle må ha ett inn tatovert helse sertifikat i form av en QR kode eller chip på høgre hånden eller pannen og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket , fordi da er dem potensielle smitte kilder en ikke har kontroll på , en kan si hva en vill men ett sånn et senario er faktisk ikke utenkelig i nær fremtid , langt dere i fra, det gir faktisk mening og er en logisk tanke .

  Rytteren på den hvite hest , rir i verden nå med seier for og seire , etterpå kommer rytteren på den røde hesten .
  Les Valdres profetien . Våk og be !!!

  1
  1
 2. Hvis dette nettstedet representerer “kristendommen” så vil jeg nok alltid føle meg som en fremmed. Det å koble et vaksinepass til nazistenes holocaust tyder på at man har mistet virkelighetsforståelsen helt.

  Alle er opptatt med å “avsløre satan og antikrist” men har noen lest Bibelen? Kampen mot djevelen skjer i vårt eget hode. Hele Bibelen handler dypest sett om dette. Det som i følge Bibelen skal kjennetegne kristne er ydmykhet, nestekjærlighet og gudsfrykt. Og jeg tror man kan legge til åndelig innsikt. Men jeg har ikke møtt mange slike i mitt liv.

  Noe jeg ofte tenker på er beskrivelsen av Moses. Han var veldig ydmyk og stod Gud veldig nær. Men jo mer Den Hellige Ånd virker gjennom et menneske jo større blir ansvaret. Jo mer bevisst må man være seg sin rolle, for jo mer vil djevelen prøve å felle oss.

  Hvis vi lever et nesten syndfritt liv men nærer en liten synd i vårt hjerte med viten og vilje, så får vi som regel være i fred for djevelen. For den lille synden kan være som ringen i nesa på en okse. Når øyeblikket kommer kan djevelen pluttselig dra oss dit han vil.

  Muligens hadde Moses en svakhet. Han kunne bli sint. Det ble han antagelig når han slo i hel egypteren. Og det ble han kanskje når han slo med kjeppen og gav seg selv æren for at det kom vann ut av berget også. En åpenbar synd som antagelig var veldig alvorlig for en i hans stilling. Djevene bruker ofte andre mennesker til å provosere frem slike fall.

  Jeg tror dette ligger ganske nært det å peke på andres feil “på vegne av gud”. Det kan gi oss økt selvfølelse og gjøre oss selvgode slik som fariseeren når han bad sammen med tolleren. “Takk for at jeg ikke er som han”.

  Mange har sagt det, men nesten ingen forstår det. Vekkelser må begynne med oss selv. Som en ild kan den spre seg slik at den til slutt kan prege både folk og nasjoner. Men det kreves kanskje noe som folk flest ikke ønsker å forstå.

  • Israel er en sekulær antikristelig stat, på linje med hvilken som helst annet land. De går nå i front for å innføre forløperen til dyret merke. Vaksinepass er farlig fascisme. Man begynner alltid i det små og så blir det bare verre.

   2
   3
  • Z:
   Sammenhengen er slik: Stadig flere mennesker vender Gud ryggen eller hengir seg til falske varianter av kristen tro uten åndelig påvirkningskraft. Derfor blir synd stadig mer legitimt. Og kristendommen vannes ut enda mer. Det tomrommet som oppstår i samfunnet når Gud er valgt bort, det lar han antikrist fylle. Han overgir folk til antikrist fordi de ikke elsket sannheten.

   Joseph Gobbels ble regnet som en troende katolikk. Men på et tidspunkt sa han at det viktigste var ikke hva man trodde på, men at man trodde på NOE. Han byttet ut Gud med Hitler.

   Hitler drepte ikke jøder. Men det gjorde de fleste andre. I tyskokkuperte områder var det vanlig at privatfolk myrdet jøder for å ta gullet i tennene deres. “Det var helt greit”. Da ble det bare en jøde mindre som måtte transporteres til et eller annet gasskammer. Få i dag forstår hva dette handler om. Jeg tenker ganske ofte at det hviler en tung dom over mange av de folkene som bidro til holocaust. Norge inkludert.

   Problemet var ikke at nazismen kom litt etter litt. Problemet var kristendommen forsvant litt etter litt. Og i mange år har jeg lurt på hvorfor ingen har fokusert mer på dette. For det var dette som var det virkelige problemet. Jeg skriver “var” for jeg frykter at vi har passert et point of no return.

   Hva som vil skje de neste årene tror jeg ingen vet. Men jeg tror det vil skje ting som ingen hadde regnet med. Hva som vil skje med de få kristne som er igjen er heller ikke godt å si. For mange har kristendommen blitt som en slags populærkultur. Mange bruker timer på youtube men gidder skjelden å lese i Bibelen. De tror de forstår alt, men de vet knapt noe.

 3. Alle vaksinene mot covid er testa ut i eller produsert i celler fra eit abortert foster (HEK 293). Det er veldig rart at «redningen» fra dette viruset skal komme fra eit drept foster….uetisk for kristne i allefall!

  5
  4
 4. Israel har innført statsfascisme ved sitt vaksinepass. Jødene ble annenrangs borgere i Hitler Tyskland, og nå gjør Jødestaten Israel dette mot egne innbyggere. Jeg har holdt Israel høyt i alle år og har støttet Netanyahu. Men nå er jeg svært skuffet og overrasket over hva de gjør. Mange land vil kopiere en slik fascisme, også Norge. Men at Israel er de som er førende i en slik skammelig politikk er bare utrolig.

  8
  4
 5. Se 3 stk fotoer f.o.m. 25 sek. ut i videoen.
  Sitter nok noe ondskap et sted i verden og holder på å knekke seg av latter.
  “Vi klarte det! SE på disse!”

  Mens de ikke aner hvordan dette ender så er vi millioner som kan slutten på historien.

  Så da er det jo snart klart for det virkelige merket…

  1
  1
  • En alltid våkne Hannah skriver, at snart kommer det virkelige merke. Det er mange som har lurt på hva dette merket består i. Bibellærer Abel Struksnes, er sikker i sin sak.
   Dyrets merke blir gitt til dem som setter søndagen som sin helligdag.
   Han mener, at snart så blir det vedtatt ved lov, at den som ikke anerkjenner denne søndagen som helligdag, blir fratatt muligheten til å kjøpe og selge.
   Som alle vet, så er sabbaten fra fredags kveld til søndag kveld. Lørdagen er vår helligdag og hviledag.
   Gud har aldri forandret den dagen.
   Jeg tror Abel Struksnes har rett, og da må nok Hannah som er rettroende, omvende seg og anerkjenne på torgene at hun holder sabbaten sin hver lørdag som skikkelige kristne bør gjøre. Men da kommer nok paven og tar fra både hun og meg retten til å gå inn på Rema og kjøpe mat…Men vi får jo håpe at opprykkelsen kommer før dette skjer.
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • I alle dager…
   Har DU gått den veien?
   Nå har du fått deg et problem. Håper du kommer deg ut av det. Det var leit å høre.

   Merket angår meg ikke. Og bekymrer meg ei. HVIS man står der en dag og må velge merket eller ei, så er man latt tilbake. (Og hadde ikke sin sak i orden med Gud allikevel. Da er man ille ute. Ikke før da forstås hva trengsel virkelig er. Det er direkte vondt å høre folk her på Søkelys påstå de er i trengsel)

   Antikrist skal jeg heller ikke møte. Men Jesus. Oppi skyen som det står. Ikke når Han setter sine føtter på oljeberget. (Da er jeg med Ham)

   Cant wait.

   4
   3
  • Kristen religion hva er nå det?

   Det er alt som hindrer deg i forholdet til Jesus, eller kommer i stedet for tilbedelsen av Ham.

   Det går an å gjøre alt til en religion, eks. barnedåp, tungetale, voksen dåp, mat, helligdager, sabbaten, og vil opptre på samme måte som tilbedelsen av Nehusjtan.

   Det går også an å gjøre en menighet, pastor eller menighetens lære til en religion. Og da vil de mennesker som dyrker dette komme i den villfarelse at de tror at de er frelst, fordi de dyrker dette i stedet for Jesus.

   Nå er det ingen menighet, pastor eller hvilken som helst lære, doktrine, eller sakramenter som ble korsfestet for oss.

   Det er bare Jesus, og Ham alene som ble korsfestet for oss. Og ved Ham kan vi motta den gave det er å tro, og nåde og frelse følger med.

   Og alle som går ut over dette, med et annet evangelium (kristen religion) er under forbannelsen.

   Mvh RJ

   1
   2
  • Kristen religion er det ganske mange av dere driver med på Søkelys. Dessverre. Det er tross alt slik at fokuset dere mange driver med for tida, er fullstendig fjernet fra Guds Ord. Det er ikke noe som minner om VIRKELIG kristendom på Søkelys lenger. Det som er viktig på Søkelys nå er konspirasjoner og løgnet om at Donald Trump vant valget, at koronaviruset er oppdiktet, at koronavaksinen skal inneholde dyrets merke, falske profeter og falske profetir fremstår på Søkelys som troverdige etc etc… Ikke rart verden går i oppløsning.

 6. Nå synes jeg den godeste Andersen fra Sion Fevik ser spøkelser på høylys dag. Jeg skulle gjerne ha en israelsk sprøyte jeg, men det får jeg ikke. Statsminister Solberg ville ikke ha noe fra Israel, kanskje med unntak av noen kilo med Jaffa appelsiner.
  Mine to stikk vaksiner har stor-Oslo fått tak i, nå blir det ikke noen corona-vaksiner på meg før ut i mai en gang…
  Mitt forslag er at Andersen blir med i sangkoret i Sion og gir sitt bidrag til en ny kirke, hvor innsamlingen nå har foregått i snart 10 år. Men med Andersen sine bidrag, så blir nok alt meget bedre….Kanskje han til og med og slutter med all denne skremsel-propagandaen!
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Og dette kom fra en kristen bror?
   Hva mener du med det med 10 år? Forresten, jeg vil ikke se du skriver noe om det. Kanskje misforstår jeg men det ligner drittslenging.

   Og jeg må innrømme jeg tenker du er en av dem jeg er redd sover i den siste tid.

   2
   3
  • Vaksine er greit for dem som ønsker å ta dette. Men å innføre vaksinepass er fascisme og begynnelsen på slutten for vår frihet.

   4
   3
 7. Slapp av. Den rasistiske ørkenguden har gitt sitt utvalgte folk privilegier både til å drepe og trellbinde nabostammer – og voldta de vakreste døtrene deres. Han garanterer selvsagt sunnhet og sikkerhet for sine. Bare de ikke plukker pinner på sabbaten eller spiser reker. Da er det evig fortapelse. Sånn er han og sånn er det.

  2
  5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *