“Nå åpner Politiet igjen sine publikumstjenester, så nå kan jeg levere politianmeldelse” -Torp med info om hva han ønsker med anmeldelsen

“Saken er oppdatert” Pastor Jan-Aage Torp i Oslokirken skriver på Facebook at siden politiet nå åpner sine publikumstjenester kan han nå levere sin politianmeldelse av Levi Fragell. Som tidligere omtalt i Søkelys har Oslokirkens pastor reagert sterkt på at Levi Fragell har tillatt at hatefulle og sjikanerende utsagn har blitt postet på sin Facebook side, og pastoren peker her på Levi Fragells redaktør-ansvar. Levi Fragell på sin side har i dag reagert på Torps oppdatering om politianmeldelse, og postet for kort tid siden denne kommentaren på Facebook: “Vi får håpe at korona-reglene endres i tide, slik at rettssalen kan fullstappes, og tette køer ikke forbys,” skriver Fragell som har markert seg som den sterkeste kritikeren av TV Visjon Norge, Jan Hanvold, pastor Torp og nær sagt alle former for karismatisk kristendom.

 “Nå åpner Politiet igjen sine publikumstjenester, så nå kan jeg levere politianmeldelse.
Ad min politianmeldelse av Levi Fragell for hatefulle ytringer, henviser jeg til to entydige dommer i Norges Høyesterett den 29. januar om «Hatefulle Ytringer på Facebook»,” skriver pastor Jan Aage Torp i en lengre begrunnelse for hvorfor han går til anmeldelse av Levi Fragell.
“I likhet med vår politianmeldelse av blogger/bussjåfør Jan Kåre Christensen den 24. september 2014, som førte til enstemmige dommer i samtlige rettsinstanser, regner jeg med at Fragell får et forenklet forelegg som Høyesterett allerede har prinsipielt fastslått for slike saker – dvs en månedslønn og betinget fengsel. Hvis han nekter å vedta boten, vil det sannsynligvis bli maksimalt et to timers-rettsmøte om selve de hatefulle ytringene. Altså blir det ikke noe oppgjør om karismatisk kristendom, demonutdrivelse, pengeinnsamling og barneoppdragelse slik «den gamle grinebiteren Fragell» drømmer om,” skriver Torp videre

Vebjørn Selbekk lot seg fascinere
“Christensen prøvde å gjøre den to timer korte rettssaken mot ham den 20. januar 2016 til et oppgjør om skilsmisse og gjengifte, narcissisme, pengeinnsamling og mye annet (som Fragell også er opptatt av). Vebjørn Selbekk i Dagen lot deg fascinere av Christensen (aka «Kåre Bjerregaard»), og omtalte hans vitnemål i retten som «Bibeltime fra vitneboksen», men det var egentlig bare straffbart hatprat med «Klipp&Lim» av selektive bibelvers. Hvis Fragell vil dra saken ut i tid, burde han be om at Brynjar Meling blir oppnevnt som forsvarer, slik Christensen gjorde. Meling er flink til å finne prosedyre-smutthull for å trekke saker ut i tid. Jeg kunne gjerne tenke meg et «klassisk oppgjør» i retten om kristendommens plass i Norge. Men, sorry Fragell, her gjelder det kun «Hatefulle Ytringer på Fragells Facebook-side». En månedslønn og betinget fengsel kan bli utfallet,” avslutter Torp

Misunnelig på at Torp gir Fragell all oppmerksomhet

Jan Kåre Christensen drømmer stadig om en ny runde med Torp i retten. Torp på sin side neglisjerer fullstendig hva bloggeren skriver

En som reagerer sterkt på at pastor Torp går til anmeldelse av Levi Fragell, er blogger Jan Kåre Christensen som nå misunner den oppmerksomhet Fragell får fra Torp. I en epost til Søkelys skriver bloggeren som mener seg å være utsatt for et justismord, at han ønsker en ny runde i retten mot Torp, denne gang uten advokat Brynjar Meling, som Christensen karakteriserer som en “dårlig advokat” og at grunnen til at han tapte i retten under rettssaken i 2016 var at politiet og domstolene mislikte han og ikke likte hans tryne og meninger.” Som forklaring på hvorfor han tapte så det suste under straffesaken i 2016 sier bloggeren at han blant annet tapte fordi han hadde en dårlig advokat. Hvorvidt Torp vil nå frem med sin anmeldelse av Levi Fragell eller den ender i henleggelse er usikkert. I forrige uke innklaget pastor avisen Dagen til Pressens Faglige Utvalg for brudd på presse-etiske regler.

Facebook Comments

14 tanker om ““Nå åpner Politiet igjen sine publikumstjenester, så nå kan jeg levere politianmeldelse” -Torp med info om hva han ønsker med anmeldelsen

 1. JKC, for din egen skyld vil jeg råde deg til å svare her når noen skriver til deg.
  Ved å ikke gjøre det så røper du litt for mye. Det sier så mye om deg.

 2. Nå vil nok aldri dette føre frem med nok en anmeldelse, den vil bli henlagt, og ingen rettsak.
  Dette er ting som ordnes på «bakrommet», meg kunne de ta da jeg var en «enkel» kristen.
  Men Levi Fragell er en kjent hedning og humanetiker, aldri om de vil ta ham. Han er da en av mørkets tjenere og de vil selvfølgelig ikke gjøre noe med han.

  Ha-ha-ha!
  Jan Aage Torp har kun en mulighet for å nå frem, det er å anmelde meg.
  Eneste Oslo politiet reagerer på, da til fordel for Jan Aage Torp.
  Da han anla sak imot meg, var det på en grusom og ond måte.
  Han ville ha meg fjernet fra netter, jeg skulle betale penger til han.
  Samt at han ville ha meg buret inne.
  Mannen er bare ond og dum!
  Det er greit at Oslo politiet og domstolene trodde på ham. Det var kun da de kjente ferten av kristenmannsblod.
  Her gjør de ikke det, da blir det ikke noen rettsak!

  http://justismord.janchristensen.net/

  2
  4
  • Bibellærer? Gjesp..
   Dere kan ikke kalle hverandre ting hvis dere er kristne.
   Kjenner sorg over hva dere to holder på med.

  • Mørkets tjener ? Det er da en merkelapp som passer på deg selv.

   Du har:

   – Politianmeldt Søkelys fordi Søkelys skrev at gjengifte var synd.
   – Løyet om de aller fleste kristne forkynnere.
   – Levet i hor gjennom bruk av hjemmesider.
   – Skrevet et grovt løgnaktig anonymt brev om din nærmeste nabo som sendte rundt til hele nabolaget.
   – Politianmeldt mange kristne
   – Forkynnet en lære på dine blogger som ikke er kristen.
   – Med vitende og vilje løyet om andre mennesker gjennom flere år i dine blogger.
   – Løyet til norsk rett om en annen person.
   – Kranglet og stridet med stort sett alle som har kommet rekende din vei.
   – Hevet deg over de Gud har innsatt over deg med jevnlige mellomrom.

   Du er en mørkets tjener, Jan Kåre Christensen.
   Det har du selv bevist hinsides enhver form for tvil i de siste årene.
   Se http://blog.janchristensen.net/ hvordan Jan Kåre Christensen tjener mørkets fyrste.

  • Betraktende betrakter Du glemte å nevne dengang han beskyldte Kjell Andersen for å ha sexreklamer. Fakta var noe helt annet. Jan Kåre Christensen satt og så på porno. ??? Google husket hva han hadde drevet med, det gjorde ikke Jan Kåte…

 3. Man må bare riste hodet og synes synd på Torp når man leser hans uttalelse som Søkelys i sin helhet har gjengitt.

  Det er en forferdelig trist uttalelse fra et menneske som har helt mistet gangsynet. Alt er bare trist.

  3
  1
 4. Jan Age Torp og Christensen er to alen av samme stykke.
  Han har år ut og år inn o, – i inntekt og 0,- i skatt.
  Hva lever han av? Ihvertfall ikke av formuen, for den er også 0,-. Her er det ugler i mosen!

 5. Det er skammelig som Torp oppfører seg. Skal ikke HAN gått foran som et godt eksempel? Hva tror Torp at han vinner på slike tåpelige påfunn? Han er ikke kalt til å anmelde sine motstandere, men å gå med dem og hjelpe dem inn på livets vei. Jeg trodde han hadde bedre kjennskap til Guds Ord enn det han viser nå. Han oppfører mer og mer som en fallen stjerne. Jeg gremmes.

  4
  1
 6. Jan Kåre Christensen raser mot Torp fordi han er misunnelig på han. Han vil så gjerne være Torp men får det ikke til. Og han vil også ha en yngre kone. Noe hans lystige internett uvaner, avslørt av Søkelys og som nå hele kristen Norge ler veldig godt av. Christensen misunner alt Torp har, yngre kone og alt annet.

  Torp er nå misunnelig på Jan Hanvold og vil ha litt oppmerksomhet, han også. Han oppnår ikke noe annet enn hånlatter og oppmerksomhet med sin anmeldelse av Fragell.

  Torp og Christensen er to tullebukker som bare er ute etter å tjene sine kjødelige lyster og som ikke er drevet av den kristne ånd.

  2
  1
  • Nå har ikke jeg noen oversikt over hva slags utsagn som er postet på Fragells Facebookside.
   Torp viser til flere dommer i norsk rett, blant annet horebukk-saken med JKC og den såkalte “kakerlakk-saken”
   71-åring dømt for å ha kalt Sumaya «fandens svarte avkom» og «korrupt kakerlakk» En 71 år gammel kvinne fra Bergen er i Høyesterett dømt til 24 dager betinget fengsel for hatefulle ytringer.
   Hvorvidt det er postet noe lignende om Torp/Hanvold/karismatiske kristne på Fragells Facebook side vet jeg ikke.
   Torp må vel i så fall ha dokumentasjon på akkurat det.
   Uansett er min konklusjon at det er liten støtte til dette med å anmelde mennesker for ytringer blant kristne.
   Etter mitt syn er det problematisk at kristne skal anmelde noen for ytringer, da rettslige dommer tilsist kan falle tilbake på den kristne ytringsfriheten.

 7. Hva i huleste Torp holder på med som kristen er utenfor min fatteevne.
  Han skal tilgi og velsigne. Fragell er flott han. Torp har mye å lære av ham.
  Jeg tror du snart må ordne opp i hjertet ditt Torp.

  Vet det er folk som ikke er enig i dette, og at han har lov til å reagere på hatefulle ord som er skrevet om han. Mens jeg mener annet er viktigere i denne tid. Men vær så god -hvem som helst “kristne” som finner glede i det, gå rettens vei, krangle og stå på, det hedrer nok Jesu’ navn.

  9
  1
  • Torp har stått på for mange viktige saker som feks barnedrap i mors liv. Det står det respekt av og han har min fulle støtte i det arbeidet.

   Men, hvem er denne mannen? Jeg har ofte stilt meg dette «drøye» spørsmålet:

   Er han en kristen hyrde?

   Han tilhører og forfekter en retning innen kristenheten, New Apostolic Reformation. Jeg får frysninger og «korona-symptomer» bare jeg hører ordet NAR. Det samme gjelder ekstremkarismatikk, som jeg personlig mener er et djevelsk bedrag. Ja, dere leste riktig!! Jeg har ikke tvil i mitt hjerte!

   For ikke å snakke om disse lykkepredikantene som forkynner et rikt jordisk liv bare du sår inn midler til deres virksomhet. Jeg tror det finnes et eget sted bare for dem i evigheten, på det unevnelige sted.

   Jeg blir så rystet i mitt indre når det gjelder disse ting at jeg klarer ikke la vær å vise min avsky mot det! Jeg kjenner så mange som lar seg lokke og lure av disse åndskreftene og jeg blir så opprørt.

   Vi står alle i denne kampen om man vet om det eller ikke.

   Jeg synger i Frihals og vi vises ofte på Visjon Norge i programmet «I pottemakerens hus». En stor glede å få lov til å bidra i denne produksjonen. Men det river og sliter i vår samvittighet at vi blir sendt på plattformen til Visjon Norge. Personlig vil jeg heller sammenliknes med Levi Fragell enn Jan Hanevold. Vi har gitt beskjed til produksjonen av «I pottemakerens hus» at vi ikke ønsker å bli brukt på Visjon Norge. Dilemmaet er at vi vil ikke sammenliknes med Jan Hanevold og hans teologi og forkynnelse, men vi vil gjerne nå inn til dem som ser på kanalen og være en motvekt.

   Så har du Øygospel som samler tusener av ungdommer ei helg i mai/juni. Stil og uttrykk bekymrer meg aldeles ikke. Jeg får personlig mye godt ut av musikk som min gode venn Kjell lager saker om og «dømmer» nedenom og hjem, fordi han ikke liker stilen. Når man ikke liker eller forstår et uttrykk er det ofte slik at da kan dette uttrykket umulig være bra eller kristent. Hva man liker eller ikke liker handler faktisk om loviskhet og frihet. Guds bud og menneskebud.

   Bekymringen er heller hvor artisten har sine røtter og mottar sin åndelighet fra. Idag er det dessverre «moderne lovsang» som er det hotte hos ungdommene. Og de fleste er knyttet til Hillsong og verst av alt Bethel Church, med sin forskrudde New Age inspirerte kristendom med gullstøv og englefjær……og alt som er nevnt ovenfor. Jeg ser at disse artistene ofte har flotte sanger og fine vitnesbyrd og jeg vet at sangene virker til oppbyggelse, men jeg er livredd ungdommene skal få interesse for Bethel Church…

   Huff, jeg følte det personlig var enklere på begynnelsen av 90-tallet. Da bekymret jeg meg ingenting om hvor artister kom fra. Alle hadde det samme gode budskapet uansett stil og jeg slapp å tenke på at de trodde på gullstøv og englefjær som kom dalende ned over, ravende «tungetalende» forkynnere som var fulle i «ånden» og som lovet gull og lykke og et liv uten sykdom bare man trodde hardt nok og sådde inn penger til ledernes konti slik at de kunne få budskapet frem over hele verden i luksuriøse jetfly, ikke rart de begynte å le som gale og fikk folket med seg på å ligge rundt på gulvet å riste og le, mens andre hoppet rundt på gulvet i spasmer mens de ropte ut uforståelige tungemål.

   Nei, livet var lettere før vi Flekkerøyfolk fikk undersjøisk tunnel. Da slapp vi å få høre om alt det galneslige som fantes på den andre siden av havet….

  • Enig angående Torp og de viktige sakene han har kjempet.
   Frysningene du nevner har jeg kjent både angående han og mange andre. Jeg vil ikke si mer.

   Du kommer med mye frustrasjon, jeg tror ikke jeg trenger å legge til noe. Takk. Håper bare de rette leser det. Men om de gjør, så ser de på oss som stakkarer som ikke har skjønt, så jeg har vel egentlig ikke noe håp om at det hjelper.

   Disse høye herrer Torp, Hanvold og så mange andre aner ikke hvor mange frustrerte vi er i over det som skjer. (I deres øyne er vi jo baksnakkere, dømmende, forfølgere og jeg vet ikke hva). Vi ønsker GJERNE en kristen kanal. Men ikke slik som det er nå. Og mange av oss legger merke til det som ER bra der og ønsker ingen vondt. Jeg fatter ikke at det ikke går an å ta til seg både ros, ris, formaninger og bekymringer vi skulle ha, hvis vi er søsken. Da er det noe alvorlig galt mener jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *