Muslimske terrorister drepte kristen kamerunsk gutt etter å ha kidnappet han for å gjøre han til barnesoldat

En kristen gutt fra nordre del av Kamerun ble drept av den muslimske terrorgruppen Boko Haram. Den unge gutten valgte heller døden fremfor å bli vervet til å være barnesoldat for den vest-afrikanske utgaven av ISIS. Drapet på den kristne gutten skjedde da muslimer fra Boko Haram raidet guttens landsby på jakt etter barnesoldater den 19 november, melder den kristne organisasjonen Barnabas Fund. Det er nettsiden til Worthy Christian News som videreformidler den triste historien om hvordan nok et kristent barn ble drept fordi han valgte å ikke la seg verve til å være barnesoldat for den muslimske Boko Haram organisasjonen som anses for å være en vest-afrikansk utgave av ISIS.

“Den unge gutten og hans mor rømte fra deres hus da de militante muslimene raidet landsbyen for å plyndre hjemmene fremfor å sette fyr på dem. De militante tømte så husene for eiendeler inkludert klær og senger,” sier en representant for Barnabas. Terrorister fra Boko Haram opererer i regionen og kjent for å kidnappe smågutter og tenåringsgutter for å tvinge dem til militær trening for å bli barnesoldat eller kriger for Allah. Det var da den kristne gutten nektet å la seg verve til militær trening for terroristene at Boka Haram valgte å drepe gutten som var tidlig i tenårene. “Vår kontakt, en lokal pastor oppfordrer kristne til å be for det som nå rammer kristne barn i Kamerun. “Jeg er trøtt og vet ikke helt hvordan jeg skal hjelpe disse som opplever dette traumatiske. Be for meg ford jeg alltid besøker våre brødre i Kristus når angrep har rammet dem. Tidligere pastor David Mokoni og en hørselshemmet kristen gutt ble drept da den muslimske bevegelsen Boko Haram gikk til angrep på en kirke i Moskota i den nordlige del av Kamerun den 6 november. En annen kristen gutt på 15 år døde da militante muslimer slo han i skallen med en øks mens han lå å sov i landsbyen Kotserehé. Denne hendelsen skjedde 31 oktober.

Trappet opp angrepene mot kristne

Den muslimske terrorbevegelsen Boko Haram  har trappet opp sine angrep på kristne landsbyer i den nordre del av Kamerun i den senere tid. Bakgrunnen for dette er at de forsøker å opprette et islamsk kalifat som skal strekke seg fra den nordøstlige del av Nigeria og helt opp til det nordlige Kamerun. I følge et estimat fra FN er minst 170 000 kamerunere, de fleste av dem er kristne. Samtidig som muslimene er på fremmarsj i stadig større områder av Afrika opplever Europa med jevne mellomrom muslimsk terror i storbyene. Selv de muslimer som er importert til Norge og Trondheim ser ut til å ha tatt med seg sin islamske voldskultur som også har rammet kristne her hjemme.  Det er et stadig mer selvbevist islam vi i dag risikerer å møte på gatene i Trondheim, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

Én tanke om “Muslimske terrorister drepte kristen kamerunsk gutt etter å ha kidnappet han for å gjøre han til barnesoldat

  1. Modige unge gutt… Alene mot onde voksne muslimer. Som dreper ham. Og som mener at de kan bestemme at andre ikke kan tro på Jesus.

    Jeg merker meg at også avisen Dagen i dag har sak etter sak der Joh.15.20 passer. Prest som ikke får tale Guds Ord og risikerer å miste jobben, kirkeangrep i Burkina Faso, homofilidebatt uten toleranse for de kristne som følger Bibelen, nrk presser barn til kjønnsskifte, IKKE heng opp en Davidstjerne, konferanse om forfulgte kristne, og m.m. Mange ungdommer synes det er tøft å stå frem som kristne på skolen. Også voksne synes det er vanskeligere. Vi har det heldigvis ikke slik som denne gutten hadde det. Modige lille karen… Nå er han i Himmelen sammen med modige David. Takk til Søkelys som minner oss om disse menneskene som står opp for Jesus.

    “Har de forfulgt meg skal de også forfølge dere.”

Det er stengt for kommentarer.