Mulig islamsk terror rammer Frankrike, minst 60 drept og hundre tatt som gisler -Norsk politi må fortsatt få bære våpen

terror-parisMinst 60 skal være drept, mange skal være skadd og 100 mennesker skal være tatt som gisler i en stadig pågående terroraksjon i Paris. Paris er denne fredag den 13 omskapt fra en vanlig weekendkveld til å bli et blodbad, en slags krig, etter at det man tror er islamistiske terrorister har slått til i en koordinert terroraksjon som har gjort Paris om til en krigssone. Kveldens terroraksjon som fremdeles er pågående er en av de aller verste terroraksjoner som har rammet Europa i nyere tid. Foreløpig er det ikke kjent hvem som står bak den pågående terroraksjonen som har omgjort Paris til en krigssone. Hele seks lokaliteter har vært eller er rammet av terror i kveld. Det er ennå uklart hvem som står bak, men etter at Frankrike nylig kastet seg inn i bombingen av islamsk stat i Syria og Irak, går alles tanker til Islamsk Stat eller en terrorgruppe assosiert med den islamske staten

I skrivende stund meldes det om en fjerde skytesituasjon og Paris er i kveld en by i angst og redsel. Eksplosjonene av kveldens terrorangrep kunne høres under en såkalt vennskapskamp som ble holdt på en stadion i området. Det er i kveld innført unntakstilstand i Paris og regjeringen vil om kort tid samles til krisemøte, forteller den franske presidenten i en direktesendt tv tale. Kveldens terroraksjon er den aller verste som har rammet Frankrike og all bilkjøring i Paris er nå forbudt.

Sjekk ut hva den alltid oppdaterte pastor Paul Begley forteller

Behold bevæpningen av norsk politi!

Kveldens angrep viser at vi har en dramatisk sikkerhetssituasjon i Europa, hvor titusener av migranter fra ulike muslimske land har flommet inn over Europa. Selv om de aller aller fleste av disse ikke er terrorister, må vi likevel erkjenne at blant disse har det vært, og er flere trojanske hester. som kan utgjøre en terrorfare. Derfor bør Norge nå omgjøre beslutningen om å oppheve bevæpningen av norsk politi. Det er grunn til å forvente at også norske myndigheter ser behovet av å holde fast på bevæpningen av politiet.

Facebook Comments

2 tanker om “Mulig islamsk terror rammer Frankrike, minst 60 drept og hundre tatt som gisler -Norsk politi må fortsatt få bære våpen

 1. Kveldens angrep viser at vi har en dramatisk sikkerhetssituasjon i Europa,..
  ———————————————–
  Heilt, riktig Kjell.
  Naiviteten vil forsvinna av seg sjølv. Folk vil sjå kva djevelskap dette er.
  Aksjonen i Paris i dag kan kanskje verta vendepunktet .
  Kortid kan det same skje i Oslo?
  Kor lenge har Norge dulla med td denne Krekar som planlegg terror mot nordmenn?
  Me ser korleis IS korleis bitt hendene på små born og utfører massedrap i same stil som me såg nasistane gjera det.

  BUSH sa det slik:
  http://www.bloombergview.com/articles/2015-04-27/george-w-bush-bashes-obama-on-middle-east
  “In order to be an effective president … when you say something you have to mean it,” he said. “You gotta kill em.”

  • Ikke vanskelig å se. Norge bør nå ombestemme seg fra å frata norsk politi bevæpningen. Norge trenger et væpnet politi når terror kan bryte ut når som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *