Mist 8 drept og 11 skadd i terrorangrep i New York -gjerningsmannen skal ha ropt Allahu akbar

Minst seks mennesker skal være drept etter at en gjerningsperson skal ha kjørt inn i en folkemengde. Flere personer skal være truffet og minst 6 skal være drept, melder CNN nå i kveld. Gjerningsmannen skal være skutt og i politiets varetekt.  I følge vitner skal gjerningsmannen ha ropt Allahu Akbar. En som har kommentert dagens terrorangrep i USA er president Donald Trump som for kort tid siden i en melding på twitter slo fast at dette terrorangrepet er utført av en veldig syk og farlig person. 

En annen som i kveld har kommentert terrorangrepet er pastor Paul Begley som omtaler det hele som “Manhattan Madness”

Følg sendingene fra dagens terrorangrep i New York slik det presenteres av Fox News

Facebook Comments

12 tanker om “Mist 8 drept og 11 skadd i terrorangrep i New York -gjerningsmannen skal ha ropt Allahu akbar

 1. Djevelen har dårlig tid og inspirerer kjernetroppene sine til å mobilisere all den ondskap som det er mulig å oppdrive for å apatisere og lamme folkene. Samt vaksinere dem mot all religion , slik at også Kristus kastes ut med badevannet.

  Fordi urettferdigheten tar overhånd blir kjærligheten kald hos de fleste., sier Bokji. Til slutt skal det bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli. Så kommer enden for dette menneskelagde systemet når “husene er tomme” for mulige nye kristne.

  Det er tragisk for de som rammes, men alle disse tegnene betyr også at slutten er innen overskuelig rekkevidde.

  Det store spørsmålet er om Nordens og Sydens konge skal støte mot hverandre en gang til, eller om det “gikk til enden med ham” – Nordens konge – da Sovjet-unionens murer falt.

  Babylon den stores/skjøgens motbilledlige fall og ødeleggelse vil uansett komme i siste akt. Religionene vil få nådestøtet for sitt hor med nasjonenes konger og keisere. Dette vil skje brått og plutselig for oss alle og berede grunnen for Harmageddon – Guds krig med nasjonene og hedningene.

  • Det er ikke noe nytt med ondskap. Ondskapen var verre før. Det har aldri før i verdenshistorien vært mer demokrati og fred enn nå. Alle sier ting er verre nå. Det er ikke det. Gud utryddet nesten hele menneskeheten pga. ondskap for flere tusen år siden.

  • Da forstår du nok ikke hva Bibelen sikter til. På Jesu tid bodde det rundt 250 millioner mennesker. Den første milliarden kom i 1930. Det at vi nå er så utrolig mange flere mennesker gjør situasjonen så meget, meget verre.

   Du kjenner nok heller ikke til hvor forferdelig tilstanden i det daglige er for flertallet av menneskeheten. Dette er det lett å glemme for befolkningen i vårt mikroskopiske promilleland mellom indrefileten og sjokoladepuddingen.

   Det viktigste momentet er imidlertid Guds profetiske ord om at “Han skal ødelegge de som ødelegger jorden”. Ødeleggelse av jorden, vårt livsfundament, har ingen tidligere generasjoner hatt anledning og makt til å makte med spyd eller pil-og-buer. Dette er vi imidlertid i stand til idag ved hjelp av thermonukleære våpen, andre ABC-våpen og miljøforgiftninger.

   Bare bie- og insektsdøden kan sette oss fullstendig ut av spill hva matforsyning angår. Derfor profeterte Hosea i 4:3:

   “Derfor skal landet sørge,
   og alle som bor der, skal tørke bort
   sammen med dyrene på marken og fuglene under himmelen,
   selv fiskene i havet skal utryddes.”

   Du er nok derfor lullet inn i søvn av velferd og journalister som ikke vil pådra seg pressestøtte-politikernes vrede. Våkn opp “Z”. Z er jo som kjent tegnet for snorking…

  • Du vet selvsagt ingenting om meg, så den kan du bare la ligge.

   Ting vil kunne bli verre. Men man sier hele tiden at alt er mye verre idag enn tidligere. I den gamle verden fantes det ikke demokrati og menneskerettigheter. Idag er det mye ondskap i deler av verden uten demokrati, men det er mye bra også i den delen av verden som vi bor i. Vi i vesten lever i en tid med fred og fordragelighet. Det kan selvsagt brått endre seg. Men en trenger ikke svartmale alt bare fordi bibelen sier at ting vil bli verre. I fremtiden tror jeg også at på et tidspunkt blir alt beksvart. Men vi er ikke der enda og det kan gå noen genarsjonen til, kanskje 100-200 år til før enden kommer.

  • Jeg tar til etterretning at du ikke er særlig bekymret i en tid da verdens mektigste nasjon for første gang siden 1945 truer en annen atommakt med nukleær krig, og får ”ja takk gjerne det” som svar. Dette utspiller seg rett ved siden av en annen av verdens store atommakter – Kina.

   Samtidig truer en annen potensiell atommakt – Iran – med ballistiske raketter – Israel. Israel må med sitt lille territorium på størrelse med Hedmark fylke satse på et førsteslag om de skal vinne en ny krig i regionen.

   Jordens befolkning nærmer seg et ikke-bærekraftig antall mennesker på ti milliarder. Terror øker dramatisk og en religionskrig er på trappene.

   Havene er fulle av mikroplast og de livsnødvendige insektene forsvinner i dramatisk tempo. Sammen med en mengde andre arter dyr.

   Verken demografer, zoologer eller biokjemikere gir planeten vår en sjanse med denne utviklingen.
   Jeg skjønner at du er blant de som Bibelen omtaler som ”de som skyver Dagen (for Guds inngripen) langt bort”.
   Det store flertallet orker ikke å ta inn over seg elendigheten. Det står at ”de vil sove litt til”. For sanne kristne er dette nå tiden da vi må være ”edrue og våke og be”.

   Så du får bare dorme i vei og vende deg bort fra virkeligheten. Men klag ikke når dagen kommer som en tyv om natten. ”Den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier JHVH, hærskarenes Gud.”

   Etter religionenes fall “vil det bli så stor en trengsel som det aldri har vært og aldri mere skal bli”. Folk vil i vanvidd spise sine egne barn, står det, “og løfte sine våpen mot hverandre”. Ikke legg skylden på meg når dette starter, for jeg gjorde det jeg kunne for å nå hjertet ditt.

  • Apropos utrydding av insekter, Fullt Navn: Denne rapporten kom nylig ut i Tyskland. 75 % av insektene er forsvunnet i løpet av de siste tiårene. 75%!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *