Minst 12 drept og 50 skadd i mulig terrorangrep mot julemarked i Berlin -asylsøker stod bak

Asylsøker stod trolig bak Tysklands hovedstad Berlin er i kveld rammet av det som mest sannsynlig er et planlagt terrorangrep. Flere drept og minst 50 skadd i det tyske medier nå antar er et terrorangrep mot et julemarked i Berlin. Terrorangrepet ble gjennomført etter mønster fra angrepet i Nice tidligere i år.  Hendelsen er trolig et terrorangrep, sier tysk politi til flere medier. Minst 12 personer skal være drept og over 50 skadet, bekrefter politiet ifølge avisen Bild. En person er i kveld pågrepet og dermed en mulig mistenkt

Gjerningsmannen skal fremdeles være på frifot melder tyske medier. Angrepet som fant sted i kveld kommer bare timer etter at den russiske ambassadøren til Tyrkia ble skutt og drept i et terrorattentat. Dermed er Europa mest sannsynlig igjen rammet av et muslimsk terrorangrep og vi kan bare be og håpe at dødstallene ikke øker. Følg sendingen live

Facebook Comments

39 tanker om “Minst 12 drept og 50 skadd i mulig terrorangrep mot julemarked i Berlin -asylsøker stod bak

 1. Det virker som mamma Merkel er på vikende front i Tyskland, selv hun forsatt vasker hender…
  Underlig at slike ting må skje før raseriet kommer hos det tyske folk.

  Heldigvis har vi hatt en borgerlig regjering og Sølvi Listhaug i spissen, slik at det har demmet opp for den verste galskapen av innvandringen.

  Noe er på gang i USA og i Europa og tre ord peker seg ut for muslimske immigranter: UT, ut, ut….

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

 2. Jeg tenker på kvinnen fra Valdres og hrnnes profeti. En del av profetien var følgende;

  Folk fra fattige land strømmer til de rike landene. De kommer til Europa, til Skandinavia, og også til Norge. Det blir mange av dem. Og folk begynner å mislike dem, og de blir hårde imot dem. (+ Minos sin tilleggskommentar: Da hun sa det begynte hun å gråte). De blir mer og mer behandlet som jødene under krigen. Da er målet for våre synder fullt.

  Slik denne folkestrømmen er, så er det en overvekt av muslimer der veldig mange forakter oss og det vi står for. Mange er voldelige, særlig voldtekt er en yndet aktivitet. Gjerne gruppe voldtekter. Mange er tyver og svindlere, og driver med mye annen kriminalitet, for ikke å snakke om terrorbølgen som rir oss. Mange er misfornøyd med det vi tilbyr de, og forlanger at vi tilpasser oss deres skikker og behov, samtidig som de krever at vi modererer våre for å ikke støte de. Pluss mye annet negativt. Så jeg spør meg selv; mener Gud vi skal finne oss i dette? Er det ikke rasjonelt å reagere på dette? Vil det ikke være naturlig å prøve å hindre/beskytte oss mot dette? Men det er i følge profetien synd. Det forstår jeg rett og slett ikke. Det er jo muslimske innvandrere som ser på oss/behandler oss slik jødene ble behandlet under krigen. Ikke omvendt.

  • Er selvfølgelig ikke synd å ikke glede seg over urettferdighet.
   Men det å begynne å mislike mennesker er en ikke riktig. Det å begynne å mislike dem og bli harde mot dem er også galt. Men å mislike og ta avstand fra urettferdighet er ikke galt. Tror det er viktig å skjelne her..

  • Enig med deg Andre at det er viktig å skjelne.

   I tillegg får jeg inntrykk av at du Miki ikke skriver av erfaring når det gjelder din beskrivelse av innvandrere. Jeg har hatt kontakt med veldig mange innvandrere gjennom et lokalt mottak, og en kafé i kirken vår. Ingen av dem jeg har blitt kjent med stemmer med det du sier. Du skriver at flere av dem er slik. Jeg vil heller si at som nordmenn flest er noen av dem slik. Hvem er bedre til å klage over ting vi ikke har fortjent enn nordmenn? Hvilken etnisk bakgrunn har terrorister i Norge hatt? Dessverre (og forståelig nok) får de som gjør noe galt enormt stor oppmerksomhet. Men det blir helt galt å si at alle er slik.

   Flere av asylsøkerne i vårt område har pga vårt arbeid mot dem vært innom gudstjenestene våre (selv om de er muslimer). Flere har tatt imot bibler på deres eget språk. Snakket for ikke lenge siden med et par som har begynt å lese bibelen regelmessig.

   Jeg tror at om Jesus hadde vært her i Norge nå, ville han tatt imot dem og vist dem omsorg. De er først og fremst mennesker og ikke terrorister.

   En kommentar i forhold til profetien og behandlingen av asylsøkerne: Før plasseringen av mottaket her var bestemt kom det mange rett og slett hatske kommentarer i den lokale avisen.
   Jeg mener at når man på generelt grunnlag kan si at en folkegruppe er terrorister, er det langt på vei slikjødene ble behandlet.

 3. Melinda; du må ikke la deg frustrere av “Anders Helge Myhren”. Det er bare et pseudonym. Han gjør narr av de enfoldige høyreekstremistene på en satirisk måte? Jeg venter bare på at han også fornekter jødeutryddelsen…

  • .En ekte israelitt,
   kommer fra de 12 stammer, du og jeg…
   Er vi av etnisk europeisk opphav, så skal vi tilbake til Stor-Israel, og områdene som Gud har valgt for oss…Esekiel 48..
   .Hvem er ekte jøder?
   Jo, de som kommer fra Juda stamme av Jakobs 12 sønner.
   I Israel idag er det nok bare ca. 10 prosent som er ekte jøder
   .Men de andre 90 prosent hjelper til så godt de kan, slik at ikke Israel faller i hendene på muslimene.
   Gud bruker altså de konverterte jødene idag, enten de bor i Israel eller i andre land, på samme måten som Han bruker alle kristne!
   For eksempel hadde aldri Israel blitt opprettet, dersom det ikke hadde vært et holocaust.

  • Og der kom anti-semitismen til den pensjonerte buss sjåføren fra Arendal, Anders Helge Myhren.

   “Kun 10 i Israel er ekte jøder”. Klassisk anti-semitisme.

  • Jeg mente “Kun 10 % i Israel er ekte jøder”.

   Hans uttalelse om at Gud hadde ansvar for Holocaust og det er endel av Guds storhet er også anti-semitisme der han gir nazistene Guds velsignelse for å ha myrdet 6 millioner jøder.

   Anders Helge Myhren er levende nok og en anti-semitist.

  • Til Torodd Fuglesteg.
   Du kaller meg for en ANTI Semitt. Men det er jeg ikke.

   Det er faktisk omvendt av det, jeg er altså en PRO-semitt. Jeg er FOR de ekte jødene, like mye som jeg er for de andre israelske stammene.
   Der er du og jeg medregnet, så sant du ser ut som meg…

  • Jeg kaller deg anti-semitt fordi du bruker de samme definisjoner på hva som er jøder og hva som ikke er jøder som anti-semitter bruker.

   Jeg ser også at du skriver at Holocaust var en god ting. Noe som er en grov, grov fornærmelse mot dets ofre og dagens jøder.

   Ergo er du en anti-semitt. Og du vet selv at du er en anti-semitt. Det uansett hvor mye du forsøker å fremstå som stueren.

  • Fortsatt til Fuglesteg:
   Dersom jeg hadde vært ett av ofrene i Holocaust, da hadde jeg ihvertfall hatt en trøst.
   Jeg døde ikke forgjeves, fordi staten Israel ble opprettet.

  • Anders Helge Myhren:
   Der tar du skammelig feil. Synes du skal friske litt opp i bibelkunnskapene dine. Israels tolv stammer er etterkommerne etter Jakob!

   joh åp 7:4-8
   Israels tolv stammer:
   Og jeg hørte tallet på dem som hadde fått seglet: Det var 144 000, fra alle stammene i Israels folk.
   5 Av Juda stamme var det 12 000 med segl,
   av Rubens stamme 12 000,
   av Gads stamme 12 000,
   6 av Asjers stamme 12 000,
   av Naftali stamme 12 000,
   av Manasse stamme 12 000,
   7 av Simeons stamme 12 000,
   av Levi stamme 12 000,
   av Jissakars stamme 12 000,
   8 av Sebulons stamme 12 000,
   av Josefs stamme 12 000,
   og av Benjamins stamme 12 000 med segl.

   Rett over er Israels tolv stammer! Når du leser i rom kap 9, så er israelittene jøder. Paulus forklarer det fint. Les alt i sin sammenheng, så blir din teologi avvist!

  • Paulus var selv israelitt: For også jeg er israelitt, av Abrahams ætt og Benjamins stamme.
   Der ser vi at det begynner med Abraham, videre til Isak og videre til Jakob. Jakob fikk sønnen benjamin.
   Så Israels tolv stammer er etterkommere etter Jakob!

 4. Hvem er ekte jøder?
  Jo, de som kommer fra Juda stamme av Jakobs 12 sønner.
  I Israel idag er det nok bare ca. 10 prosent som er ekte jøder

  Hmmm… Det var noe av det mest dramatiske jeg har hørt i dag.

  Hvis man regner ut hvor mange etterkommere Abraham har i dag vil tallet bli mange ganger høyere enn hele verdens befolkning. Sannsynligvis vil alle kunne kalle seg jøder. Mer eller mindre. Egentlig er vi noen salige blandingsprodukter alle sammen. Og som ikke det var nok så innholder vi ca 1,5 kg bakterier.

  Josef, som er et bilde på Jesus, hadde to sønner. Manasse, -og Efraim, som iflg. Josef skulle “bli til en mengde folk”. Illustrerende nok hadde Manasse’s stamme opphold på begge sider av Jordan. Dvs både innenfor og utenfor Israel. Akkurat som i dag. Og i Joh. åp. 7. 5… er ikke Efraim nevnt i det hele tatt. Naturlig nok! Det er heller ikke tilfeldig at Josef’s sønn, Manasse, er nevnt i stedet for Dan slik at tallet skulle forbli 12.

  Den som har lest Bibelen vet ellers hvordan Jesus selv definerer ekte og falske jøder. Og i grunn er hans definisjonen veldig kompatibel med det jeg har skrevet over.

  Genetiske undersøkelser tyder også på at massevis av såkalte “arabere” har jødiske gener. Sannsynligvis har deres forfedre, som så mange andre, blitt tvangskonvertert til islam. Skikkelige blandingsprodukter de også.

  • eg sier sannhet i Kristus, jeg lyver ikke, min samvittighet vidner med mig i den Hellige Ånd, 2 at jeg har en stor sorg og en uavlatelig gremmelse i mitt hjerte. 3 For jeg vilde ønske at jeg selv var forbannet bort fra Kristus for mine brødre, mine frender efter kjødet, 4 de som er israelitter, de som barnekåret og herligheten og paktene og lovgivningen og gudstjenesten og løftene tilhører, 5 de som fedrene tilhører, og som Kristus er kommet fra efter kjødet, han som er Gud over alle ting, velsignet i evighet. Amen. 6 Dog ikke som om Guds ord har slått feil. For ikke alle som er av Israels ætt, er derfor Israel; 7 heller ikke er alle, fordi de er Abrahams ætt, derfor hans barn; men: I Isak skal det nevnes dig en ætt, 8 det er: ikke kjødets barn er Guds barn, men løftets barn regnes til ætten; 9 for et løftes ord er dette: Ved denne tid vil jeg komme, og da skal Sara ha en sønn. 10 Og ikke bare dette; men så var det også med Rebekka, hun som var fruktsommelig ved én, Isak, vår far. 11 For da de ennu var ufødte og ennu ikke hadde gjort hverken godt eller ondt – forat Guds råd efter hans utvelgelse skulde stå ved makt, ikke ved gjerninger, men ved ham som kaller – 12 da blev det sagt til henne: Den eldste skal tjene den yngste; 13 som skrevet er: Jakob elsket jeg, men Esau hatet jeg. 14 Hvad skal vi da si? er der vel urettferdighet hos Gud? Langt derifra! 15 for til Moses sier han: Jeg vil miskunne mig over den som jeg miskunner mig over, og ynkes over den som Jeg ynkes over. 16 Så står det da ikke til den som vil, heller ikke til den som løper, men til Gud, som gjør miskunnhet. 17 For Skriften sier til Farao: Just til dette opreiste jeg dig at jeg kunde vise min makt på dig, og at mitt navn kunde bli kunngjort over all jorden. 18 Altså: hvem han vil, den miskunner han sig over; og hvem han vil, den forherder han. 19 Du vil da si til mig: Hvad har han da ennu å klage over? for hvem står vel hans vilje imot? 20 Men hvem er da du, menneske, som tar til gjenmæle mot Gud? Vil da verket si til virkeren: Hvorfor gjorde du mig slik? 21 Eller har ikke pottemakeren makt over leret, så han av samme deig kan arbeide det ene kar til ære, det andre til vanære? 22 Men om nu Gud, skjønt han vilde vise sin vrede og kunngjøre sin makt, dog i stort langmod tålte vredens kar, som var dannet til undergang, 23 så han også kunde kunngjøre sin herlighets rikdom over miskunnhetens kar, som han forut hadde beredt til herlighet? 24 Og til å bli slike kalte han også oss, ikke bare av jøder, men også av hedninger, 25 som han også sier hos Hoseas: Det som ikke er mitt folk, vil jeg kalle mitt folk, og henne som ikke er elsket, vil jeg kalle min elskede, 26 og det skal skje: På det sted hvor det blev sagt til dem: I er ikke mitt folk, der skal de kalles den levende Guds barn. 27 Og Esaias roper ut over Israel: Om tallet på Israels barn er som havets sand, så skal bare levningen bli frelst; 28 for sitt ord skal Herren utføre og hastig fullbyrde på jorden. 29 Og som Esaias forut har sagt: Hadde ikke den Herre Sebaot levnet oss en sæd, så var vi blitt som Sodoma og gjort like med Gomorra. 30 Hvad skal vi da si? At hedninger som ikke søkte rettferdighet, de vant rettferdighet, men det var rettferdigheten av tro; 31 Israel derimot, som søkte rettferdighetens lov, de vant ikke frem til denne lov. 32 Hvorfor det? Fordi de ikke søkte den ved tro, men ved gjerninger; for de støtte an mot snublestenen, 33 som skrevet er: Se, jeg legger i Sion en snublesten og en anstøtsklippe; den som tror på ham, skal ikke bli til skamme.

  • joh åp 7:4-8
   Israels tolv stammer:
   Og jeg hørte tallet på dem som hadde fått seglet: Det var 144 000, fra alle stammene i Israels folk.
   5 Av Juda stamme var det 12 000 med segl,
   av Rubens stamme 12 000,
   av Gads stamme 12 000,
   6 av Asjers stamme 12 000,
   av Naftali stamme 12 000,
   av Manasse stamme 12 000,
   7 av Simeons stamme 12 000,
   av Levi stamme 12 000,
   av Jissakars stamme 12 000,
   8 av Sebulons stamme 12 000,
   av Josefs stamme 12 000,
   og av Benjamins stamme 12 000 med segl.

  • Erstatningsteologien lever i sitt beste velgående. Les rom kap 9, 10 0g 11 i sammenheng. Gir lys over mange ting og avfeier erstatningsteologien!

  • Andre Johansen…Det er mye av det du skriver som er riktig. Paulus var som du skriver, israelitt av Benjamin stamme. Paulus var derfor ikke jøde, han var en benjamitt.
   Vi i Europa er i slektskap med jødene, og mange av dem har reist føre til Israel. Der skal vi også, ifølge Guds ord..

   Og igjen, du har mye bra, men israelittene er ikke bare jøder, ALLE de andre stammene skal også med…
   Les mer om dette på våre nettsider:
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Anders Helge Myhren
   uansett, så handler det om Israels tolv stammer. Du kan lese dem i åp boken.
   Jesus sier: Dere tilber det dere ikke kjenner, men vi tilber det vi kjenner, for frelsen kommer fra jødene. Joh 4:22.
   Altså frelsen kommer fra jødene.

   Jesus var av Davids ætt og Juda stamme. Judas stamme er blant Israels tolv stammer.

   Det handler om Israels (Jakob) 12 stammer. Og dem finner du i Åp.
   Israel tilhører barnekåret, herligheten, paktene, lovgivningen, gudstjenesten og løftene.
   Også fedrene tilhører dem, og fra dem er Kristus kommet som menneske, Han som er over alle, Den evige velsignede Gud. Amen. (rom 9:4-5)

   Og det er ikke alle som kommer fra Israel som er Israel, selvom de tilhører Abrahams etterkommere. Men i Isak skal din slekt bli kalt. (rom 9:7)
   For dette er løtets ord: På denne tiden skal Jeg komme, og da skal Sara ha en sønn (Isak). Og ikke bare dette, men da Rebekka også var svanger ved én mann, ved vår far Isak-
   for barna var ennå ikke født og hadde gjort verken godt eller ondt, for at Guds plan etter UTVELGELSEN skulle stå fast, ikke av gjerninger, men ved Ham som kaller-
   da ble det sagt til henne:”og den eldste skal tjene den yngste”.
   Som det står skrevet: Jakob har Jeg elsket, men Esau har jeg hatet. (rom 9:9-13.)

   Trenger ikke å si så mye annet enn at Israels tolv stammer er ekte fysiske jøder.

   Og vi alle er Guds barn ved troen på Jesus Kristus, vår Herre og Frelser!

   Jesus sa også at Hans rike ikke var av denne verden. Paulus oppmuntret oss til å ha blikket på de ting som er de oppe, ikke de ting som er her nede. Han taler om det nye Jerusalem som er der oppe, ikke det Jerusalem som er her nede. Er det Jerusalem som er der oppe som er vår blivende stad og vi troende har fått løfte til.

  • Kan avslutte med dette:
   Men tåpelige stridsspørsmål, ættetavler og strid og krangel om spørsmål i loven skal du vende deg bort fra, for slikt er unyttig og hensiktsløst. Tit 3:9

   Kan like godt ha med hele kapittelet:
   Gjenfødelse og fornyelse
   3Du skal minne dem om å underordne seg under styremaktene og myndighetene, rette seg etter dem og være villige til å gjøre alt som er godt. 2 De må ikke snakke stygt om andre eller yppe strid, men være forsonlige og vise tålsomhet mot alle mennesker. 3 For vi var selv en gang uforstandige og ulydige, vi var kommet på avveier og var slaver av alle slags begjær og lyster. Vi levde i ondskap og misunnelse, ble hatet og hatet hverandre. 4 Men vår Gud og frelsers godhet og kjærlighet til menneskene ble åpenbart. 5 Og han frelste oss, ikke på grunn av våre rettferdige gjerninger, men fordi han er barmhjertig; han frelste oss ved det bad som gjenføder og fornyer ved Den Hellige Ånd, 6 som han så rikelig har utøst over oss ved Jesus Kristus, vår frelser. 7 Slik skulle vi stå rettferdige for Gud ved hans nåde og bli arvinger til det evige liv, som er vårt håp.
   8 Dette er et troverdig ord, og jeg vil at du skal innprente det jeg har sagt, så de som er kommet til tro på Gud, blir ivrige etter å gjøre gode gjerninger. Alt dette er godt og gagnlig for menneskene. 9 Men tåpelige stridsspørsmål, ættetavler og strid og krangel om spørsmål i loven skal du vende deg bort fra, for slikt er unyttig og hensiktsløst. 10 En vranglærer skal du tale til rette én gang og to ganger og så vise ham fra deg. 11 Du kan være viss på at et slikt menneske er kommet på avveier. Han synder og har felt dommen over seg selv.

   Sluttord
   12 Når jeg sender Artemas eller Tykikus til deg, må du komme til meg i i Nikopolis så fort du kan, for jeg har bestemt meg for å bli der vinteren over. 13 Zenas den lovkyndige og Apollos skal du på beste måte utruste for deres reise, så de ikke mangler noe. 14 Våre egne folk må lære å gjøre gode gjerninger og yte hjelp der det trengs, så deres liv ikke skal være uten frukt.
   15 Alle her hos meg hilser deg. Hils alle som elsker oss fordi vi har den samme tro. Nåden være med dere alle!

  • Kom over galaterbrevet 2:15. Paulus skrev: Visst er vi av naturen Jøder, og ikke syndere av hedningefolk.

   Paulus var Jøde: Israelitt av Benjamin stamme.

   Men fysisk avstamning som jøde gir ikke frelse, kun ved troen på Jesus Kristus. Ingen menneske blir rettferdiggjort av lovgjerninger, men bare ved tro på Kristus. For av lovgjerninger blir ikke noe menneske rettferdiggjort.

   Så hverken fysisk avstamning som jøde eller lovgjerninger gir frelse, men bare ved troen på Jesus Kristus.

   Men Gud har en stor frelsesplan med det jødiske folk. Gud har ikke forkastet sitt folk som han tidligere har vedkjent seg. Og du har fått nok informasjon ang hvem som er ekte fysiske jøder.

 5. Skremmende diskusjon. Måtte uvitenhet og rasisme dø ut nå. Religiøse dogmer er i sannhet farlige.

  • Rasisme er et svært misforstått og misbrukt begrep. Å ønske å begrense innvandringen er ikke rasisme. Å frykte islam er heller ikke rasisme.
   Når man mener at en rase er overlegen andre raser, DET er rasisme. Slik som den lissom-kristne “pastoren”, Anders H Myhren, som mener at den rene ariske rase er overlegen alle andre raser.
   Myhren er født 40-50 år for sent; han ville blitt en utmerket kirkeminister i Quisling-regjeringen.

  • Da er vi alle enige om at Anders Helge Myhren ville ha passet godt som en statsråd i Quisling regjeringen under krigen. Han er enig med Quisling i det aller meste. Hans Israel teologi er helt identisk med Quisling sin mening om ariere og jøder.

   Dog led kirkeministeren Ragnar Schanke i den regjeringen en noe ublid skjebne ved skafottet på Akershus festning etter krigen. Ublid men rettferdig.
   Men man lever og dør av de valgene man tar. Tvi tvi.

 6. Bernt Jensen:

  Du har den mest fornuftige kommentaren her. Så får skrive til deg.

  De som kommer med hatfulle uttalelser her har et hjerte-problem.
  Ikke sånne hjerte-problemer som du kan gå til legen å få hjelp for.
  Men et steinjerte. Et sånt som Jesus snakket om.
  En sånn diagnose må man gå til Gud for å få middel mot, for han er den eneste som kan endre det. Det er ikke gitt i menneskers hender å endre det.

  De som tror at den eller den rasen er mer verdt enn andre får ta diskusjonen med Gud selv. Hvis de tør. – Noe jeg anser som lite troverdig.
  For dette handler kun om egoisme.
  Noe som er medfødt i menneskets hjerte.
  Ja, Gud sa det faktisk selv til Noah etter flommen.
  “Menneskets hjerte er ondt fra fødselen av”.

  Nordmenn flest har ikke noe godt hjerte. Selv om de tror det da de gir til bøssebærerne som kommer en gang i året.
  Nordmenn er noen store egoister som klager over den minste ting.
  Ja, tenk om trygda kom en dag for sent!!! – Da kommer utbruddene!

  Man ser panikken spre seg blandt de “kristne”. – (Eller de som kaller seg kristne.)
  Det kommer noen fremmede. Og blandt dem terrorister kanskje.

  Hva gjør den sure norske kristne? – Jo, setter sin lit til Sylvi Listhaug og Donald Trump om at de vil kaste ut de som trenger å høre Guds ord!! – For å redde sin egen egoistiske rass!! — Gud sier: “Sett din lit til Herren din Gud.”
  Hva er det så disse “kristne” frykter?
  For de kan umulig frykte Gud.
  Jo, det eneste de frykter er at det ikke skal være “som det alltid har vært” i Norge, og at de skal miste trygde-ordningene som de selv eller alle nyter godt av.
  De tror på løgnen om at det skal gå bra.
  Men det går ikke bra med en nasjon som vender Gud ryggen.
  Og ihvertfall ikke når det er “kristne” som gjør det i tillegg.

  Til den som ikke forstod Valdresprofetien:
  Det er jo akkurat dette det handler om!
  Gud tester hjertene for å se hvem som er verdig å bli med!
  Og ingen er verdig av seg selv. BARE den som får sitt hjerte forandret.
  Da har man ikke holdt noen lov. Man har ikke gjort noe av seg selv så man kan rose seg.
  Men Gud har gjort det mulig for enhver som er villig til å endre sitt hjerte.
  Da vil ikke innvandring og terror være noe problem lengre, for Gud selv sørger for sine. Man må stole på det!

  Drit i trygda. Drit i om huset faller sammen.
  Drit i om du dør til og med!!
  Det betyr absolutt ingenting sammenlignet med evigheten.

  • Det er mye rart å lese her på Søkelys, og jeg snakker da om alle kommentarene.
   Da er det fint å kunne korrigere mange års hjernevask fra de norske myndighetene og aviser…Folk flest er som en saueflokk, de hører etter bjellelangen og snubler etter ledersauen..
   Men heldigvis finnes det mange vettuge mennesker enda, og her leser vi viktige tanker fra en politiker fra FRP, men jeg venter ikke at dette vil få dere til å tenke annerledes…

   23.12.2016… Inger Lexow, bystyrerepresentant for Frp, får kritikk for uttalelsene hun har på trykk i Tønsbergs Blad i dag.
   I et leserinnlegg i Tønsbergs Blad skriver Lexow at innvandringen til Europa er en del av en plan om å tynne ut den europeiske befolkningen med folkeslag som er enklere å styre. Viser til Gates of Vienna.
   Hun skriver også at muslimene har planer om å gjøre Vesten til en del av det muslimske verdenssamfunnet – og underbygger det med en video hun har sett på det islamkritiske nettstedet Gates of Vienna, hvor Anders Behring Breivik blant annet har vært bidragsyter.
   «Husk, sier kvinnen i filmklippet, det er europeerne (les nordmenn) som er vantro, ikke vi. En kommentar til dette utsagnet påpeker det åpenbare, nemlig at muslimene ikke er kommet til vesten for å bli vestlige, men for at vesten skal bli en del av «ummaen», det muslimske verdenssamfunnet», skriver Lexow i innlegget sitt, og fortsetter:
   «Deretter peker kommentatoren på et viktig underkommunisert forhold i Norge. Nemlig at EU-eliten mener at den europeiske befolkningen skal byttes ut med en innvandrerbefolkning fra den tredje verden fordi en slik befolkning er enklere å styre og kontrollere for eliten enn den genuine europeiske befolkningen.
   Og utviklingen går fort. I Oslo vil det være et innvandrerflertall i 2029. Om tolv år.», skriver hun.
   Før hun går mer i detalj om det hun kaller «plan Couderhove-Kalergi».«I mellomkrigsårene pekte diplomaten Richard v. Couderhove-Kalergi i boken «Praktischer Idealismus» på at befolkningen i EU skulle blande seg med fargede og asiatiske raser for på den måten å skape en multikulturell befolkning uten særlige kvaliteter, slik at de var enkle å kontrollere for eliten. Det er denne planen vi nå ser utvikle seg. », skriver Lexow i innlegget.
   Det er ikke første gang Lexow skaper avisoverskrifter med kontroversielle utsagn.
   Kort tid etter 22.juli-angrepene kritiserte hun daværende AUF-leder Eskil Pedersen for hans opptreden under Utøya-angrepet.«Men heldigvis for Ap har AUF en så snarrådige leder at han, straks skytetragedien på Utøya startet, gjemte ferja «Torbjørn», øyas eneste båt, bak en holme 9,6 km borte slik at den ikke skulle bli skadd,» skrev Lexow,

   http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • ANGELA MERKEL har i løpet av et drøyt år gått fra å være republikkens høyest respekterte politiker, til å bli landets mest omdiskuterte. Brede lag av befolkningen syns å holde henne personlig ansvarlig for å ha åpnet de tyske grensene for hundretusener av flyktninger som ingen vet hvem er. Under det konservative partiets (CDU) landsmøte i Essen for to uker siden, opplevde hun at den ene utsendingen etter den andre sto opp og krevde i klartekst at hun trekker seg fra partiledelsen og går av som kansler. Merkel har riktignok strammet inn kraftig på sin egen flyktningpolitikk, men ikke mer enn at hun nekter å bøye seg for sine egne partimedlemmers vedtak om at det skal settes en øvre grense for hvor mange som hvert år får slippe inn. Hun refererer til de kristelige grunnverdiene og mener at nestekjærlighet i seg selv er god nok grunn til å fortsette å ta imot riktig mange.

   Merkel foreslår for øvrig at vi alle nå må finne fram igjen julebudskapet, stensilere opp de gamle julesangene og – gjerne akkompagnert av en blokkfløyte – ta opp igjen de kristne tradisjonene.

   «EKSTRA MOTBYDELIG overfor de mange, mange tyskerne som daglig er engasjert med flyktninghjelp», sier Angela Merkel om det som skjedde på Breitscheidplatz. For tida ligger AfD rundt 15 prosent på meningsmålingene, men mye – dramatisk – kan skje før høstens valg til ny Forbundsdag. Hver terrorhandling driver flere tyskere i armene på de politisk ytterliggående. Og spørsmålet som flere og flere nå stiller seg, er om Tysklands tidligere så sterke kvinne overhodet kan overleve de kommende ni månedene politisk.

  • Nei, det er ikke hjernevask, Anders Helge Myhren. Det er respekt for andre mennesker, uansett deres hudfarge og religiøse overbevisning. Det er folkeskikk og det er sivilisasjon der man ikke tar livet av andre mennesker. Det er læring av historien og de feil vi mennesker har gjort i de siste 100 år. Kort og godt; endel bibelsk kristendom ispedd hardt lærte erfaringer.

   Det er ikke hjernevask. Det er bare mennesker som opptrer kristelig og fornuftig. Men som den anti-semitt og høyreekstremist du er, vil du aldri finne deg til rette i et sivilisert samfunn der mennesker respekteres istedet for å hates. Som du selv har sagt: Slike som dere burde ut, ut, ut av landet.

  • Anders:
   For min del finner du ikke noe mindre å stole på enn en video som er kritisk til innvandring, som kommer fra et islamkritisk nettsted der Breivik har vært bidragsyter!

   I den siste tiden har som alle vet Norge og Europa glidd mer og mer over til å bli innvandringsfiendtlig. Så på den måten er det vel mer du enn meg og staxo som følger bjellesauen 🙂 Jeg er fullstendig enig i at myndighetene, aviser o.l i Norge er usedvanlig ensporet og til tider på villspor, men det er ikke de som har påvirket meg i noen retning her. Det er mer at jeg spurte meg spørsmålet: hva ville Jesus gjort om han var sjef i Norge nå?

   Jeg tror staxo er inne på noe veldig viktig i det han skriver. Norge og Europa er på vei lenger og lenger vekk fra Gud, og hjertene våre blir harde.

   Om så er at IS har en plan om verdensherredømme, så er vår (kristnes) oppgave ikke å frykte/hate islam, men heller sette vår lit til Gud. Jeg tror ihvertfall på en Gud som er MYE større enn islam. Dersom vi får et levende forhold til Gud, vil aldri Norge bli overtatt av muslimer om det skulle være det som er deres mål. Da vil de heller bli omvendt i møte med den levende Gud. Dette tror jeg også er den eneste måten å møte muslimer på. Hatefulle ytringer og frykt vil bare skape grobunn for mer hat, og mer terror (fra begge sider).

 7. “Før hun går mer i detalj om det hun kaller «plan».«I mellomkrigsårene pekte diplomaten Richard v. Couderhove-Kalergi i boken «Praktischer Idealismus» på at befolkningen i EU skulle blande seg med fargede og asiatiske raser for på den måten å skape en multikulturell befolkning uten særlige kvaliteter, slik at de var enkle å kontrollere for eliten. Det er denne planen vi nå ser utvikle seg. », skriver Lexow i innlegget.”

  Charlemagne Prize, også kalt Der Internationale Karlspreise zu Aachen, Coudenhove-Kalergi Prize. Og det er en plan kalt Coudenhove-Kalergi plan.

  1950
  “The first Charlemagne Prize was awarded to Richard Count Coudenhove-Kalergi, the founder of the Pan-European Movement, and the founder of the Coudenhove-Kalergi plan.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize

  1994
  “Charlemagne Prize Awardee 1994 Gro Harlem Brundtland ”

  http://www.karlspreis.de/en/laureates/gro-harlem-brundtland-1994/biography

  2016
  “Charlemagne Prize Laureate 2016 His Holiness Pope Francis ”

  http://www.karlspreis.de/en/laureates/pope-francis-2016/biography

  En sammenheng Kalargi Plan og One World Order/ Goverment

  https://redgreenalliance.com/2016/04/06/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-via-mass-immigration/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *