Minst 21 000 døde står i velgerlistene i Pennsylvania -åpner for omfattende stemmejuks

Minst 21 000 døde personer er registrert i velgerlistene i Pennsylvania og dette åpner for omfattende stemmejuks, heter det i et søksmål som ble anlagt torsdag. Søksmålet som er anlagt av Public Interest Legal Foundation (PILF) hevder at minst 21 000 avdøde personer er registrert som gyldige velgere i den demokratisk kontrollerte delstaten. Blant dem som har merket seg informasjonen er advokat Rudy Giuliani som er advokat for president Trump. På twitter har den velkjente advokaten Retweeted oppslaget som hevder at det er mange avdøde blant Bidens velgere. 9212 av de registrerte velgerne har vært døde i minst fem år. 1990 har vært døde i 10 år og 197 har vært døde i tjue år

Hvor mange av de 21000 døde som har stemt på Joe Biden i år er noe en eventuell granskning vil avklare, men det faktum at avdøde personer befinner seg på listen over registrerte velgere -åpner for stemmejuks da man tillater velgere å sende stemmen pr post uten at man har sjekket identiteten til dem som har sendt stemmekortet pr post. Det finnes få land som godtar at man kan stemme uten å dokumentere hvem man er og om valgkortet virkelig er utstedt til personen som har postlagt stemmen. I de fleste siviliserte land ville dette fått alle til å skrike om mulig valgjuks, men siden Trump hatet overgår alt annet, er det slik at presidentens kritikk mot poststemmer blir latterliggjort av fake news pressen. I følge Breitbart som har publisert oppslaget om minst 21 000 døde på Pennsylvanias valglister har 92 prosent av de døde på listene ha dødd før oktober 2019. Både Giulani og Dr Steve Turley tror at presidenten har en god sak for å få overprøvd resultatet i rettsapparatet..

Rudy Giuliani kaller dette århundrets valgtyveri

Og Dr Steve Turley tror at Trumps advokat-team vil vinne frem i høyesterett i klagen over Pennsylvania. Sjekk ut

Facebook Comments

14 tanker om “Minst 21 000 døde står i velgerlistene i Pennsylvania -åpner for omfattende stemmejuks

  • Ja fenrik, jeg er herlig blåst i huet. Akkurat som Trump. (du har sett luggen hans i vinden? Han er kul) Trump har gode folk rundt seg, de kommer til å ta Biden.

   Verken han eller Harris skal styre usa nå. (men kanskje i trengselstiden) Gud har kontroll ang. Trump. Han får det som Han vil med Trump.

   Du bør modere språket ditt litt fenrik, Gud liker ikke det du sier om Hannah, Han elsker meg over alt på jord. Deg også.

 1. Kjell Andersen er som Komiske Ali fra Saddam Hussein regimet.

  Samme type komiske person, samme type løgner. Man kan ikke annet enn å le av Kjell Andersen og hans mange komiske løgner. Men det er synd at han, hvis han i dag dør, vil ende opp i helvete da han med å lyve dagen lang, begår en dødssynd og er dermed fortapt.

  3
  5
  • Når jeg ser dine kommentarer undrer jeg på hvilken fæl dag du har våknet opp til, igjen. Sprer du aldri glede og omsorg?

   Jeg vet at hvis vi aldri gjør det så har vi et trist liv. Hvorfor er du så opptatt med at folk skal våkne opp i helvete? Litt sær hobby tenker jeg. Forklar gjerne så skal jeg prøve å forstå.

   (håper du er klar for himmelen sammen med meg, Kjell og mange her?)

   2
   1
  • Du har ingen bibelkunnskaper hvis du tror at du og Kjell vil ende opp i himmelen med det du og han har skrevet her, Hannah.

   Og spar meg hersketeknikkene dine. Hold deg heller til bibelen.

  • Satte pris på at du også leste det i parantes og i tillegg ga en tilbakemld på det. Men kunne du tatt med også det som ikke stod i parantes?

   Og pek gjerne på setningen du mener jeg brukte hersketeknikk, jeg er kanskje treg som ikke ser den, men villig til å høre på deg og lære. Men du må tåle å høre at du høres så sint ut at det er rent vondt å lese.

 2. Kjell, nå er du ikke bare løgnaktig, men også tåpelig?‍♂️
  FAKTUM er at Trump og hans utroverdige og sleipe advokat ikke har lagt frem fnugg av bevis.
  En lang rekke anerkjente republikanere tar nå et oppgjør med den gale mannen. I det hvite hus er det mange som har startet med å legge til rette for overgangen tii Biden.
  Legg frem bevis, Kjell, eller hold kjeft med disse løgnene dine?

  1
  2
 3. Trump vinner til slutt.
  Samme om Biden blir utropt som vinner.
  Århundrets valgtyveri ja.
  Biden kommer til å bli avkledd.
  Jeg ler av VG i dag. Stakkarer.
  TV2 gidder jeg ikke engang åpne.

  7
  3
 4. Rune Lye:

  Kan du komme med dokumentasjon på at du ikke slår kona di?

  Nei det kan du ikke, det er ikke slik dokumentasjon fungerer og å kreve det ville vært absurd.

  Hvis noen derimot påsto at du slår kona de ville det vært rimelig å kreve dokumentasjon for påstanden.

  Samme med valgfusk.

 5. Det vert spennande å sjå utviklinga. Eg hadde tru på at Donald Trump ville halda fram. Eg har aldri hatt syner eller draumar slik me ser mange har hatt på YouTube.
  Om Donald Trump ikkje held fram vert sjølvsagt desse latterleggjort.
  Det er mykje som tilsynelatande ser riktig ut, men når det kjem til stykket slår det ikkje til. Då må det vera feil.. I GT var det enno strengare.

  “Det kan hende at det står fram en profet eller en som har drømmesyner, hos deg og lover deg et tegn eller under. 2 Så skjer det tegnet eller underet han forutsier, men samtidig sier han: «Kom, la oss følge andre guder» – som du ikke kjenner – «og la oss dyrke dem». 3 Da skal du ikke høre på det som en slik profet eller drømmeseer sier. For da er det Herren deres Gud som vil sette dere på prøve og se om dere elsker Herren deres Gud av hele deres hjerte og av hele deres sjel. 4 Herren deres Gud skal dere følge, og ham skal dere frykte. Hans bud skal dere holde, og hans røst skal dere adlyde. Ham skal dere dyrke, og ham skal dere holde fast ved. ” 5 Mosebok 13

  Sidan me no er kome til dei siste åra av 6000-årsperioden
  https://2028end.com/
  hadde eg rekna med at denne Antikrist snart ville tydeleg syna seg fram. Trump har denne ånda som Daniel 7 og 8 beskriv. Han er utruleg sjølvgod.
  Antikrist skal opphøga seg over alt som heiter gud til slutt og øydeleggja for jødane.
  Livet går vidare. Me lyt ta ein dag om gongen. Gud har kontrollen. Me ser berre stykkevis og delt.
  Jesu ord om pest på slutten har verkeleg slått til i desse dagar. 2020 har vore eit rart år. 2019 enda med ein voldsom optimisme i mange næringar. No er mange fortvila. Å sjå konkursen nærma seg og livsverket verta knust er frykteleg tungt.
  Folk gløymer fort, men kriser kjem det med jamne mellomrom. Ingenting veks inn i himmelen. Det viktigaste er å ta vare på dei rundt oss, gjera kvardagen enklare og skapa godt humør.

 6. Dokumentasjon, takk?
  Nå må løgneren Kjell legge seg, slik at han er uthvilt til å spre nye serier av løgner og fantasier i morgen?

  3
  4
  • Det er enormt med indisier som tyder på valg juks , kan du komme med bevis på at det ikke er forekommet valg juks ?
   Om du ikke kan det , så er du ikke noe bedre en det du anklager andre for.

   6
   1
  • For Olav Bryn er all informasjon han ikke liker løgn og fantasi.
   Forteller meg mye om personen. Det er for ham ikke snakk om å finne ut av sannheten og stille spørsmål med hvorfor den fjerde statsmakt overhode ikke er interessert i å undersøke det stadig flere velgere forteller at de har sett, opplevd og hørt.
   For Bryn er alt som ikke passer hans egen MSM agenda løgn.
   Trump er en fighter, det samme er Trumps velgere og det kristne Amerika. Det dette kommer ned til er følgende.
   Alle lovlig avlagte stemmer vil vise Trump seier, men legger du sammen dødes stemmeseddel, falske stemmesedler og MSMs forsøk på å latterliggjøre alle som hevder valgjuks, så blir det Biden seier. Dog tror jeg at dette vil bli avgjort av høyesterett.
   Dersom Høyesterett gir Biden seier blir det bråk og dersom Høyesterett gir Trump seieren blir det bråk.

   3
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *