Mike Pence går for Kamala Harris og Joe Biden -sviktet sine kristne velgere

Avtroppende visepresident Mike Pence som blir anklaget for å være en “Child Molester” av advokat Lin Wood har nå gjort sitt valg. Den religiøse visepresidenten har med dette distansert seg fra MAGA bevegelsen og går nå for Joe Biden og Kamala Harris. Som kjent vil Kamala Harris og Joe Biden føre USA i retning med en mer liberal abortpraksis, med en mer ekstrem fronting av LGBTQ bevegelsens agenda. Mike Pence har med dette valgt å vise ryggen til det evangelikale USA som gav sin støtte til Donald Trump.

Advokat Lin Wood har de siste dagene forsøkt å advare kristne om at Mike Pence var en forræder som ville svikte, men helt frem til i natt var det mange som håpet at Pence kom til å gjøre det riktige. Dette skjedde ikke og nå som Pence har valgt å vende ryggen til de evangeliske kristne vil kristnes støtte til Mike Pence og partieliten i det republikanske partiet forsvinne. Flere tar nå til orde forå danne et nytt patriotparti som kan komme til å splitte det republikanske partiet i to. For mer enn 70 millioner amerikanere er tilliten til republikanerne og parti-etablissimentet nå borte. Samtidig som det er klart at Mike Pence ble Donald Trumps egen Judas Iskariot blir det nå lagt ut videoklipp som viser hvordan politiet eskorterer Antifa aktivister til å ta del i Trump rallyet for senere å storme kongressen.

Facebook Comments

3 tanker om “Mike Pence går for Kamala Harris og Joe Biden -sviktet sine kristne velgere

 1. Sviktet kristne velgere? Hva er kristent med Trump og hans politikk? Han er kun opptatt av seg selv, lever med tre koner og hundrevis av elskerinner, svindler og bedrar, lyver offentlig i snitt 30 ganger daglig, banner, mobber, er en rasist. Han sier han har aldri bedt Gud om tilgivelse, fordi han har aldri gjort noe galt!?!
  Å flytte ambassaden og innstramming ang abort, er ren symbolpolitikk. Under Obama/Biden gikk antallet aborter ned med 30%.
  En betydelig mer sosial politikk, et sikkerhetsnett for de fattige, gjør at langt enslige gravide eller ubemidlede par velger å beholde barnet, enn i Trumps iskalde kyniske USA, som er laget for de rike.

  3
  2
 2. Mike Pence klarte heldigvis til slutt, da det virkelig gjaldt å ta side med anstendighet og ærlighet. Han har stått last og brast med narsisisten, som det kristne alibiet han har behøvd.
  Ser at noen snakker om å tiltre den 25. grunnlovstillegget. Det tror jeg er en god ide. Trump har gjentatte ganger bevist at han er en meget stor fare for demokratiet.
  Skjer det, vil han heller ikke kunne stille til valg igjen.
  Var det virkelig noen her som trodde at Pence skulle ta del i Trumps forsøk på statskupp?

  4
  2
  • Mike Pence er en forræder av den kristne tro. Han er en del av Illuminati og har adlri vært en sann kristen. Mark Taylor avslørte han i en video for et år siden og viste at Mike Pence bruker okkulte signaler i sine taler.

   2
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *