Mer trøbbel for Donald Trump -skal ha bedt sparket FBI sjef om å droppe etterforskning

Det hvite hus avviser kategorisk oppslaget i New York Times Donald Trump kan være i dypere trøbbel enn mange tror. I følge et oppslag i New York Times skal Donald Trump ha bedt tidligere FBI sjef om å droppe etterforskningen av Flynn. – Han er en bra fyr. Jeg håper du kan la dette gå, skal president Trump ha sagt for å få FBI-sjef Comey til å droppe etterforskningen av USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Flynn, og hans påståtte bånd til Russland. Dette skriver New York Times tirsdag kveld. Nyheten har i kveld slått ned som en bombe og Det Hvite Hus avviser i kveld påstandene.

Dersom oppslaget i New York Times viser seg å være riktig, kan dette bety virkelig trøbbel for den fra før hardt pressede presidenten som nå vingler mellom den ene skandalen etter den andre. Nyheten er i kveld hovedoppslag i amerikanske nyhetskanaler som nå værer politisk blod. Det vi nå ser skje, kan bety begynnelsen til slutten for Donald Trumps dager som president, og dersom det skulle skje, vil Mike Pence ta over som president. Hele saken kan leses fra New York Times

https://www.youtube.com/watch?v=up-uoe3Qz3A

14 tanker om “Mer trøbbel for Donald Trump -skal ha bedt sparket FBI sjef om å droppe etterforskning

 1. Det er ikke presidenten som vingler men MSMs hat media som drive heksejakt på en president som ikke skulle vinne valget. Det var begravelse og sorg i redaksjonene når Trump vant. Festen var gjort klar til Hillarys seier, men slik ble det ikke. Kakene og champagnen stod igjen urørt. Men de godtok aldri valget og har siden drevet med hat propaganda og hærverk mot presidenten. Deres venstrevridde lakeier driver mobbing og forfølgelse av mennesker som støtter presidenten. Hatet ligger hos venstresiden. Bøllene deres driver med hærverk. Venstrebermen har bestemt seg for å knuse Trump. De oppkonstruerer løgner dagen lang, vrir og vender på ting, slik at det ser ut som Trump bryter loven hele tiden.

  • Ja!!! Godt Herren Guds dommedags plan vil utrydde all venstre berme, MSM og hat troll og muslim elskende homoglobal sosialister! De er alle skade dyr, rotter, kakerlaker!! Måtte de frese i sitt eget fett!! Til evig tid!!! Kaker laker!

 2. La meg hjelpe deg, Søkelys. Overskriften burde ha startet med: Mer trøbbel for heteroseksuelle Donald Trump…

  • Jeg har allerede svart på ditt spørsmål i saken om den homofile viserektoren. Vedkommende selv gjorde sin legning til en del av saken, da den voksne mannen skrek i ansiktet på en 16 åring at han var “så homo han kunne være” eller noe lignende. Vi ser her en voksen og høyt utdannet mann faktisk skrike sin legning rett opp i ansiktet på en høflig og respektfull ungdom som faktisk klarer å styre sine følelser under konfrontasjonen med den voksne mannen. Jeg spør meg hva slags krefter som bor i denne mannen -som på noen få øyeblikk i ukontrollert sinne klarer å ødelegge hele sin jobb karriere -og selv gjør sin legning til et poeng.

  • Nå ja, den heteroseksuelle Donald Trump skriker på mange måter ut sin legning han også. Er det enheterofil greie mon tro? Tre koner, ørten barn, (halvsøsken) osv. Teknisk sett ikke noen store forskjeller mellom denne karen og den homofile rektoren. Saken er den, ville du ha brydd deg like mye om legningen, dersom mannen skrek noe om at han var “så hetero han kunne være”?

  • Enig med Sadoks sønn. Gud Jehovas pionerer har “grabbed them by the pussy” i tre tusen år! Trumps hjerte er rent!

  • Det er vel blant annet sex Gud skape kvinnene til for mannens skyld. “Kvinnen er mannens ære og glede, mens mannen er Guds ære”, sier nytestamentet. Slik det var i hele verdens årtusener inntil for 70 år siden.

   Sex er en god ting og en glede om man finner en teokratisk hustru og ikke et stygt, emansipert hespetre som vesten er overfylt med.

   “Kvinnen skal lyde og underordne seg mannen i alle ting som under Gud selv”, sier NT. “Hun skal tie i menigheten”.

   At kvinner ikke skal styre over menn “lærer jo endog naturen dere”.
   Det er jo latterlig at et bittelite muskelsvakt klynkende kvinnemenneske skal ha det minste å si over en stolt muskuløs mann, der hun ligger på rygg prisgitt mannens velde.

   https://www.youtube.com/watch?v=AQoDqZabmWU
   (Fra 1:42)

 3. Det er en kjensgjerning at Trump er uskikket for presidentjobben. Selv konservative, liberalistiske og antisosialistiske analytikere og samfunnsvitere mener at han vingler faretruende uberegnelig og tydeligvis ikke kjenner den politiske virkeligheten i en komplisert verden. Lojale medarbeidere og dedikerte rådgivere kjemper en desperat forsvarskamp for å slukke branner og bortforklare presidentens mange lunefulle impulshandlinger, meningsløse utspill, selvmotsigende uttalelser, tomme løfter og andre tegn på manglende erfaring og kunnskap. Likevel sparker han folk i staben en etter en. Som en maktsyk, selvforelsket og forvirret fyrste fra eventyrene stoler han kun på sin datter og svigersønn. Trump hater å tape og tviholder derfor på egen fortreffelighet og egne vrangforestillinger som et lite barn. Et sykt barn.

  Det blinde og betingelsesløse forsvaret for Trumps mange beviselige løgner og følelsesstyrte privatpolitikk minner mye om nyfrelstes tunnelsyn og klokkertro på dogmer og skrifttolkninger som klart strider mot virkeligheten. Disiplene vil så gjerne trøstes med håp og tro, og har behov for å vise sitt hat mot en konstruert fiende i en forenklet verdensforståelse, at man godtar og rasjonaliserer bort hva som helst av personlige og politiske ugjerninger, mangler og svakheter, uansett hvor feilaktig, falskt, uklokt eller upassende det enn måtte være.

  • De globalsosialistiske nett-trollene kjører nå en systematisk anti-Trump-kampanje over alt der de får slippe til. Målet er å ødelegge vestlige samfunn. Det demoniske samfunnsnedbrytende kreftene har som mål å avskaffe kristendommen og innføre sosialistisk revolusjon. ”Alvhilde” føyer seg greit inn i rekken av Ødeleggerens pionerer.

 4. Ja, Trump er uærlig og ignorant både hva gjelder historie, politikk, samfunn og egne evner.

  Strømmen av faktafeil og løgner er så massiv at faktasjekkernes lister blir hverdagslige ikkenyheter. Trumps utallige usannheter overgår alle andres i moderne demokratiers historie.

  Sannhetsfornektende og umoralske reklamefolk har imidlertid funnet opp begreper som “fake news” og “alternative facts” for å kvele all saklig debatt og blende, bedøve og besmitte de marginaliserte frustrerte og de selvopptatt finansmektige. Det er like unyansert og destruktivt som “PC” og “MSM”. Slike båser og merkelapper avsporer en redelig diskusjon.
  Forførelse. Forstyrrelse, forvirring. Forflatning, fordumming. Forgiftning.

  Trist

 5. Greit nok med indoktrinerte og formørkede bibeltolkere så lenge dumskapen bare lager krusninger i deres egen andedam a la Christensen og Torp. Ja, internkrangelen mellom incestfornektende og syttendemaihatende vitner og pyramidespillelskende vestlandskarismatikere er komisk underholdende sett utenfra. Det blir på samme måte som patologisk arbeiderpartiforaktende NAV-troll og rasistiske sørlandspensjonister.

  Verre er det når religionens folk representert ved for eksempel islamister og kristenfundamentalister skaper uhygge i heimen og nå dessverre også i en verden med helt nye kommunikative spilleregler. Ja, blodig alvorlig blir det for oss alle når IS-krigere aktivt søker martyrskap og kristne forventer og lengter etter undergangen.

  Godt Sadoks sønn, som dyrker en sadistisk oldtidsgud og blindt adlyder aforismer, er utdøende.

 6. Tror man trygt kan si at Trump utsettes for en heksejakt, spørsmålet er hvorfor. Man kan si mye om Trump’s utsagn og væremåte, men jeg tror at han er den som er tøff nok til å stå i mot både den korrupte eliten og globallistene. Det nevnes ovenfor at Trump er vinglete, men jeg lurer på om det er en strategi som han bruker for få has på dem han ønsker å ta.
  PS. er ikke nyfrelst disippel, men kristen, Ja.

 7. Det nazistiske tredje rike under Adolf Hitler oppstod i Tyskland. De samarbeidet tett med muslimer, som hadde egne muslimske regimenter i das Wehrmacht. Sammen hatet de jødene.

  Etterfølgeren er kliss lik Det fjerde fascistiske riket har også Tyskland som viktigste drivkraft. De hater også jødene, og ikke bare samarbeider med muslimene, men importerer dem i millionvis til europeiske land.

  Angela Merkel og Jean Claude Juncker er begge kommunister, men har tatt på seg forkledning for å narre massene. Kristne som tror at ateistiske globalsosialister er noe for dem er i beste fall fullstendig vanvittige. Kristne forfølges nå over hele kloden, spesielt i MENA-landene.

  De nett-trollene som opererer her inne med ulike nick, er ikke det spor bedre enn deres 75 år gamle forbilder. ”Rør ikke ved slik urenhet” og ”gå bort fra henne” sier Bibelen Disse menneskene er de kristnes verste fiender.

Det er stengt for kommentarer.