Mer fred fra “fredens religion” 12 drept og flere skadd i muslimsk terror i Paris

Ord blir unødvendige i møte med islam, fredens religion slår til igjen. Dagen redaktør Vebjørn Selbekk advarer vestlig presse om å bøye av for terror

fredens-religion

I møte med islam slik Israel har opplevd det helt siden 1948 blir ord unødvendige. Dagens handling i den europeiske storbyen Paris viser at bekymringen mange føler i møte med muslimsk innvandring er berettiget. Den kristne kulturen befinner seg i krig med et stadig mer og mer blodig islam og når grupper som Pegida nå samler titusener på titusener til å demonstrere mot islamiseringen av Vesten er det forståelig. Islam er en religion som ikke tåler kritikk, noe vi i dag har sett i Paris, og flere tar til orde for å stanse islam med alle midler. Redaktøren av nettstedet SpikersCorner skriver dette i dag: “Jeg er så møkka lei av å høre “Allah Aku bar!” fra ravgalne islamister. Dette må stanses med alle midler. Nå har vi fått nok,” og vi tror mange deler denne følelsen. Følg debatten på SpikersCorner

Les også Dagen redaktør Vebjørn Selbekk advarer pressen mot å bøye unna for islamsk terror

Facebook Comments

17 tanker om “Mer fred fra “fredens religion” 12 drept og flere skadd i muslimsk terror i Paris

 1. Søk på Walid Shobat på Youtube. Han er tidligere muslim og forteller klart hva islam står for. Trist med naiviteten til politikere og radikale krefter i media.

  • Barbarisme maa aldri motes med mer barbarisme. Det er slike reaksjoner som over som islamittene vil ha og det eneste de forstaar. Islamisme taper alltid naar mott med sivilisasjon og kristen humanisme. La meg ogsaa minne om at de som skriker mest om forbud mot islam var de som skrek om forbud mot Life Of Brian, Jens Bjornebo og Agnar Mykle…… og de fikk slike forbud. Dobbelt moral, med andre ord.

 2. Jeg er så enig, og undres når tid norske politikere skal se hva de gjør når de tillater innvandring av store mengder muslimer. Nå har vi fått nok! Steng Europa for islamsk oversvømming!

  • Nok er nok. Jeg er ikke rystet, men islamsk terror kryper stadig nærmere og nærmere og norske politikere og media forstår ikke helt hvilke krefter vi åpner våre dører for.

  • Etter aa ha lest kloakkbloggen til JKC, er vi enda ikke klar over hvilke krefter som ble sluppet los paa Utoya den dagen av en kristen terrorist. Tanker som man enda ikke har tatt et oppgjor med. Og ja, jeg mener at saagar slike krefter og deres likesinnede blandt islamistene burde overvaakes mye mer utover. Men naar det gjelder import av terror gikk det toget for lenge, lenge siden. Men selvsagt burde vi ikke importere mer av denne type ulla, kristen som hindu som islamistiske totalitere menneske foraktende elementer. Steng grensene for de som hater annerledes tenkende mennesker.

  • Jeg reagerer paa samme maate paa Breivik som muslimer reagerer paa de som angrep Charlie Hebdo i dag. Med avsky. Disse var like mye rett troende islame som Breivik var bibeltro kristen.

  • Så du tror at sann islam er en fredens religion?? “Forbannet er hver den som sier at Gud har en sønn..Han skal falle for sverd” Sura kap. 60.
   Dette er bare noe av det sann islam står for. De muslimene som sier “fred og forsoning” er de som blir ansett som liberale. Sann Islam står for sharia lover, undertrykkelse og befaler at kristne skal dø da de er blasfemisk. Jeg tror ikke du egentlig vet så mye om islam Torodd..I Sura kapittel 8 står det : “dere hellige skal kappe strupen på de vantro som motsier seg profeten Muhammed”..IS har faktisk koranen i sin hånd med sine gjerninger. Breivik er så langt vekk fra Jesus som man kommer..Hvis du er en sann troende Torodd så vet du at alt verden trenger er Jesus.

  • Jeg har aldri hevdet at islam er fredens religion. Jeg har faktisk ingen oppfatning av islam som religion i det hele tatt og jeg ser heller ingen grunn til aa ha det. Jeg bare noterer meg at det store flertallet muslimer er hardt arbeidende mennesker som avskyr de ekstreme like mye som jeg selv avskyr Breivik. Ogsaa jeg mener at Jesus er nok. Og det uten all denne staffasje med hat av islam og andre. Jesus alene er godt nok.

  • Tuglesteg, helt enig med deg. Torodd liker tydeligvis å kverulere. Jeg tror faktisk at han er så opplyst at han forstår forskjellen mellom islam og kristendommen. Han fortjener ingen svar på sine tåpelige kommentarer.

  • Heldigvis er det noen muslimer som reagerer på dette med avsky Torodd, Når det gjelder hvem som er mest rett-troende muslimer er det nok temmelig delte meninger. Koranen inneholder en rekke surer som oppfordrer til drap av vantro og jøder. Det kommer man ikke bort fra.. Heldigvis er det ikke alle muslimer som tar koranen like alvorlig..men de som følger koranens surer vil vel mene at muslimer som tar avstand fra dem slett ikke er muslimer. Hvem er egentlig ekte muslimer? De som følger de ulike “draps-surene” eller de som lar være.

  • Bibelen selv inneholder mye om aa ta livet av de aller fleste. Av en eller annen grunn blir ikke dette fulgt av majoriteten av oss kristne. Kanskje ikke vi, med unntak av kristne terrorister, ikke er bibeltro ? Eller er det fordi vi ikke synes noe om det aa terrorisere og ta andres liv ? Kanskje vi har tilpasset oss samfunnet rundt oss ?

  • Kanskje du må lære deg forskjellen på den gamle og den nye pakt Torodd, lovens oppfyllelse i Kristus, og hva det gjennomgående tema i skiften er, nemlig en kjærlig, tålmodig og god Gud som egentlig har full rett til å kaste oss alle i fortapelsen, men pga sin
   Nåde går de som tror på Sønnen fri..Dette er den sanne Gud. Breivik tjente djevelen på lik linje som muslimene gjør. Nå lever vi i nådens tid, men Gud skal snart dømme verden, og nådens tid vil være over. Frem til da må vi rope ut evangeliet slik at folk kan høre og bli frelst. Kanskje du skulle vurdere å bruke litt tid på dette, istedet for å sitte konstant på sosiale media og leke viktig per og komme med kommentarer som ikke er Herren verdig?

  • Torodd, du nyter tydeligvis å komme med slike usaklige kommentarer. Disse burde bare ties ihjel!

 3. Jeg tar selvsagt skarp avstand fra attentatet mot Charlie Hebdo og drapene paa mine kollegaer. Charlie Hebdo var et satiremagazine som sparket mot totalitere politikere, kristne, muslimer og andre som skadet menneskeheten. Magaziner som dette er berebjelken i en berekraftig ytringsfrihet. En ytringsfrihet som er hardt vunnet. Jeg er dog uenig i at man skal mote barbarisme med barbarisme.

 4. Dette er jeg enig med deg i, Langesæter. Vi ser hva Israel sliter med, og hvor håpløst det er at naive venstrevridde politikere og presse tror det kan bli fred ved dialog og forhandlinger. Det er en faktor de glemmer eller ikke vil regne med, nemlig den barbariske religionen islam og den fullstendige hjernevaskingen den bedriver. En såkalt moderat muslim er bare en som ikke tror på det som står i koranen. Når skal de få opp øynene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *