Mark Taylor: Valget og valgjukset er stormen i Donald Trump profetien

Bannlyste Mark Taylor, kjent som en av dem som har profetert at Donald Trump ville bli president i 2016 og sitte to perioder har fått stygge eposter etter at Donald Trump tilsynelatende har tapt valget. Imidlertid, Mark Taylor er like fast i troen og mener at det som skjer nå er den profeterte «stormen» og at krigen nå akkurat er startet. «Vi må holde linjen, kjempe den åndelige kampen, vi får noen slag, men reiser oss  i tro.

Trekk pusten, se hva Gud gjør, det blir opptøyer og uroligheter men Gud har kontroll og vil ikke svikte. Dette valget er stormen, velgerjukset vil slå tilbake på demokratene. De forsøker å stjele valget -og selv mainstream media forsøker å latterliggjøre alt hevdes om valgfusk, juks og fanteri, -brer sinnet seg nå i stadig flere krefter. «Vi må ta tilbake republikken,» sier Mark Taylor som ikke vet helt hva som er Guds timeline her. Stadig flere reagerer på det som har skjedd. «Selv Fox news er ferdig,» sier Taylor i video-samtalen under. I følge Taylor er det som skjer en voldsom avdekking av ondskapen i et korrupt system. Mark Taylor holder fast på det han mener Gud har gitt ham profetier om. Sjekk ut hva Mark Taylor får ut av de siste dagers hendelser. Skal vi tro ulike kilder skal det foreligge mye bevis på omfattende valgjuks. I samtalen går Mark Taylor hardt ut mot pastorer som stemte på Biden, selv om de angivelig er prolife. «Disse har nedkalt forbannelse over sine egne hoder, sitt eget liv og sine barn, dersom de ikke omvender seg,» sier profet Mark Taylor i samtalen.

Facebook Comments

3 tanker om “Mark Taylor: Valget og valgjukset er stormen i Donald Trump profetien

 1. Takk til søkelys for de beste saker og videoer. Må Gud velsigne deg rikelig, du gjør en fantastisk jobb.

  I saken lenger nede «Blazing Press: Dana Coverstone LIVE dream meeting 11-4-20 livestream» var det svært interessant i videoen ved 1t. og 2 min. ang «gatekeeper» og Rudy Guiliani. Vi forstår ikke alltid profetiene der og da, men senere.

  Jeg tror Gud har full kontroll. Biden kommer til å bli fullstendig avkledd. Det er virkelig sykt dette som skjer.

  Jeg har aldri glemt Cioccolantis ord om «rettferdigheten som skal seire i 2020». Jeg tror han får rett.

  • Hei Hannah
   Takk for hyggelig tilbakemelding.
   De aller fleste andre er i krigsmodus og veldig spottende.
   Gud har kontroll. Det skjer mye, og vi som tror på Gud, vet at Han kan gjøre som Han ønsker.
   Vi er blitt vant med umuligheter og ting vi aldri hadde trodd de siste året at vantro og spott ikke biter på meg lengre.
   Jeg er enig i det du skriver søster.
   Forøvrig det siste som jeg ble tipset om fra en amerikansk kilde er dette: «Did you hear the latest? Some of the ballots were marked with a watermark. These watermarked ballots were linked to a block chain set up by Trump so they can be traced. They were traced to many dumpsters and trashcans.»

   Jeg forsøker å finne ut mer om dette.

   Dette er uhyre spennende tider. Vi har aldri opplevd noe som ligner en gang, og alt som skjer bærer dette stemplet «Jesus kommer snart» Vi vet ikke når vi møter Ham i skyen, men det skjer snart… Og så får heller spottere le av oss og vår dårskap.
   Bedre å være en dåre i spotteres øyne og rede for møtet i skyen -enn å sitte i spotteres sete -for å bli latt tilbake.

  • Så sant. Tusen takk for tbakemld. Det er helt utrolig hva både kristne og ikke kristne rundt meg sier når jeg utrykker noe av det jeg mener eller tror. Jeg kan henvise til søkelys el. andre, Bibelen og videoer. Det er de utroligste unnskyldninger. Jeg hadde ærlig talt ikke trodd det kom til å bli så ille. Men de vil ikke vite har jeg skjønt. Senest i dag fikk jeg denne tilbakemld fra noen som skulle si meg imot, «jamen det har da vært opptøyer tidligere også under valg!». De ser nrk og VG og leser… det du vet… 🙂 Da er det godt å se innom siden her og lese kommentarer fra våkne kristne. Finnes det forresten lignende nettsted som Søkelys? Har aldri lett etter det.

   Har ikke hørt om saken med de vannmerkede stemmesedlene. Tenker på dagen da ALT kommer frem, det er EN som har kontroll…

   Ja jeg har opplevd spotterne le. Det gjør vel egentlig ingenting, det er bedre å være meg enn dem. Snart møter vi Jesus i sky. Men sorgen jeg kjenner for dem er stor. Noen vil ikke vende om før det ble atomkrig eller grusomt jordskjelv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *