Maren Ueland ble brutalt drept av islamister, norske partiledere er stille på Facebook

De brutale drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Kaspersen som ble funnet drept i Atlasfjellene i Marokko mandag 17. desember, har rystet mange. På nettet foreligger det en grotesk video som viser den motbydelige handlingen de to jentene ble utsatt for.  Marokkansk påtalemyndigheter hevder de bestilialske drapene var en terrorhandling utført av ekstreme islamister som har sverget trosskap til terrororganisasjonen IS. Saken har fått mye oppmerksomhet i media og på sosiale medier. Men norske partiledere ønsker ikke skrive sin mening eller linke til nyheter som omhandler doppeltdrapet,” skriver nettstedet Resett

Her er en oversikt over hva norske partiledere har valgt å skrive om på Facebook etter drapene: Bjørnar Moxnex, Rødt: Linker til en NRK-sak om Klaus Hagerup sin død. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Audun Lysbakken, SV: Linker til en NRK-sak om jernbanereformen. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Erna Solberg, Høyre: Har lagt ut et radiointervju som hun synes var hyggelig. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Siv Jensen, Frp: Linker til NRK-sak som omhandler mobbing. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Jonas Ghar Støre, Arbeiderpartiet: Fokuserer på sin egen julekalender som omhandler ordfører-kandidater. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Trygve Slagsvold Vedum, SP: Er ikke aktiv på Facebook.

Trine Skei Grande, Venstre: Er opptatt med sin egen julekalender hun kaller “Kulturjul”. Skriver ingenting om Marokko-drapene.

Saken er hentet fra nettstedet Resett https://resett.no/2018/12/21/maren-ueland-ble-brutalt-drept-av-islamister-norske-partiledere-er-stille-pa-facebook/

Tause og feige politiske ledere

Drapene på de to jentene og videoen av drapet som verserer på nettet har rystet mange. Og vi har alle igjen blitt påminnet om hvor brutal og grusom ekstrem islam er. Sammen med ethvert sivilisert menneske kan vi ikke annet enn å fordømme slike handlinger og samtidig må vi oppfordre våre politikere til å tale mye og tydelig om de uheldige sidene vi nå ser ved islam. Det er en skam at ikke norske politiske ledere som ellers tyr til Facebook for en hver bagatell, her velger å forholde seg tause. Slike handlinger må fordømmes på alle måter og gjennom alle fora som er tilgjengelig. I løpet av de siste årene har vi vært vitne til et stort antall avskyelige handlinger utført i Allah og islams navn. Egentlig gjør ikke disse terroristene noe annet enn det som er foreskrevet i muslimenes hellige bok, Koranen. For i Koranen finnes det en rekke “surer” som oppfordrer til brutale drap på jøder, kristne og vantro. Nedenfor gjengis noen: “Drep Mushrikun [Hedningene, de vantro] hvor dere finner dem,
omring dem og ligg på lur etter dem, og ta dem til fange på
ethvert sted som egner seg for bakhold” Sure 1,106.

Oppfordrer til drap i islams navn

Pastor Terry Jones som her brenner et eksemplar av Koranen forstod tidlig hvor farlig ekstrem islam og muslimsk tro kan være.

Bekjemp dem som ikke tror på Allah og dommens dag, som ikke forbyr det Allah og hans sendebud har erklært for forbudt, og som ikke kjenner Sannhets religion, av skriftfolkene ( jøder og kristne ), til de punger ut med tributt i ydmykhet”
Sure 9,29  “Du vil sikkert finne at jøder og hedninger er de mest fiendtligsinnede av alle overfor de troende” Sure 5,82a “De vantro blant skriftfolkene ( jøder og kristne ) og avgudsdyrkerne skal være i helvetes ild, og der skal de være og bli. Disse er de verste skapninger” Sure 98,5 ” Det finnes 123 vers som omhandler drap og død for Allahs sak
(Kua) Sura 2:193: Bekjemp dem inntil Islam hersker fullstendig

Sura 8:12 :Hugg av hodene deres og kutt av fingerspissene deres

Sura 9:39: Hvis en muslim ikke går til krig, kommer Allah til å drepe ham

Sura 9:123 :Muslimene skal krige mot de vantro (de ikke- troende) som bor omkring dem

• Sura 59:11: Jøder og kristne kan sammenlignes med satan

Sura 9:30 : Jøder og kristne er perverse og ligner gamle tiders avgudsdyrkere

• Allah sier i Koranen: – Jødene sier “Ezra er Guds sønn. De kristne sier Messias er Guds Sønn Det er ytringen fra deres munner, i samsvar med de vantro før dem. Måtte Allah drepe dem! For de har vendt seg bort! (Sura – al – Tawba 9:30)

• Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik. (Sura-al-Tawba 9:5)

• “Bekjemp/Kjemp mot dem, til det ikke er noen forfølgelse, og religionen er Allahs alene” (Sura-al-Nafal 8:39)

• “Drep dem hvor dere enn møter dem. Driv dem ut fra der de har utstøtt dere oppvigleri er mer alvorlig enn å slå i hjel. Bekjemp dem ikke ved den hellige moské før de kjemper mot dere der. Hvis de kjemper mot dere, drep dem, slik er lønnen for de vantro” (Sura-al-Baqra 2:191)

Oppfordret til å brenne Koranen

Dr Terry Jones som mottok massiv fordømmelse fra hundrevis av politiske og religiøse ledere fordi han brant en utgave av Koranen, var blant dem som tidlig forstod hva slags krefter som finnes i islam. Sitatene fra Koranen som oppfordrer til drap og forfølgelse viser at vi i islam har en virkelig antikristelig og antimenneskelig ånd. En ånd som må bli motstått i Jesu Kristi navn. Vesten og Nato kan med militærmakt bombe IS og områder kontrollert av ekstrem islam. Men Nato og USA og alle våre avanserte våpen og smarte bomber kan ikke bombe vekk den ånd som islam besitter. Den har vi allerede åpnet opp stuedøra for gjennom våre åpne grenser for innvandring og migrasjon fra nasjoner som allerede er inntatt av islam. Dødens religion!  Hva vi kan gjøre er å be. Be om at muslimer i hopetall vender om til Jesus, og be om at vi selv ikke blir grepet av frykt for islam og muslimene. Dog må vi be for våre politikere og ledere, at de må våkne opp fra sin naive snillisme og være villige til å kalle en spade en spade.

Facebook Comments

4 tanker om “Maren Ueland ble brutalt drept av islamister, norske partiledere er stille på Facebook

 1. Tragisk av norske politikere. Disse er ikke opptatt av din og min sikkerhet, men kun av makt og å mæle sin egen kake. Det finnes knapt et parti i Norge som står opp for deg og meg. Alle inkludert Krf har solgt si sjel til de krefter som vil islamisere vesten. Resultatet ser vi i Marokko og mange mange andre steder.
  Der islam går frem, følger døden tett etter.
  Og dette “syn” så jeg om kristendom og islam!
  Åp 6,2 Og jeg så, og se, en hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det blev gitt ham en krone, og han drog ut med seier og til seier.(Den hvite hest og dens rytter representerer kristen misjon og evangeliet om Guds rike. Den kristne kirke har drevet misjon i mange år, men legg merke til at det først var helt nylig at det kristne evangeliet faktisk kan nå alle folkeslag!
  Men… Det er mer
  Åpenbaringen 6. 3 Og da det åpnet det annet segl, hørte jeg det annet livsvesen si: Kom! 4 Og det kom ut en annen hest, som var rød, og ham som satt på den, blev det gitt å ta freden fra jorden, og at de skulde slakte hverandre, og det blev gitt ham et stort sverd.
  Den røde hest er islam, som vi ser, død og krig følger i islams fotspor og mens Jesus Kristus var fredsfyrsten, var Allah-dyrkeren Muhammed en krigsherre som brukte sverd for å vinne makt. Blod og død har fulgt i islams fotspor. Og mer vil komme. For islam er Antikrist og dyrets merke er i navnet Allahu akbar
  Sann mine ord!

  4
  1
 2. Jeg så Helge Lurås i Resett skrive dette i dag om denne saken som er omtalt her. Syntes Lurås skriver det så rett
  “To unge kvinner er brutalt drept av fire menn som etter alle solemerker handlet på grunn av den opplæring de har fått i islam. Ja, islam. Man kan godt hevde at islam også kan formidles menneskevennlig og raust, men det er på langt nær enerådende.
  Norske medier, politikere og et kompleks av frivillige organisasjoner og bedrevitere nøler ikke et sekund med å trekke linjer fra et normalt patriotisk og nasjonalkonservativt sinnelag, ut til høyreekstremisme, nynazister og Anders Behring Breivik når de får muligheten. Rasismen skal visstnok florere blant nordmenn og europeere, og man jamrer seg over folks utblåsinger i kommentarfelt og på sosiale medier. Spøkelser fra mellomkrigstiden manes frem.

  Men når det er inspirasjon fra islam som er årsaken til et «problem» (for å si det mildt), så er det vekselsvis benektelse og taushet vi er vitne til.

  Dette er ikke bare feigt. Det er dypt tragisk både moralsk, intellektuelt og politisk. Det vitner om et knefall for en fremmed, totalitær ideologi som kan komme til å ødelegge alle de fremskritt som er gjort i Vesten over de siste flere hundre år.

  Mangelen på motstandskraft i våre egne privilegerte sjikt er skremmende. Noe har gått fullstendig galt. I jakten på det «globale mennesket» har vi endt opp med å unnskylde dem som vil oss vondt, og samtidig jakte på de av oss som har beholdt sunn fornuft og selvoppholdelsesdrift.

  Det er vanskelig å se en positiv utgang på dette for Norges og Europas del.

 3. Religion er nå siste hinder for globalistene. Etter å ha importert islam for å vippe nasjonalsinnet kristendom av pinnen i vesten, stormer muslimsk ideologi frem over hele fjæla.

  Dette kan være opptakten til den ytterste dag slik noen har vært inne på. De ateistiske globalistene overskuet ikke kraften i djevelens ideologi. Derfor vil hele deres verdensprosjekt stå på spill om de ikke stanser islam.

  Men da må de også vingeklippe all religion. Dersom Trump og England nå søker sammen og det ikke blir noen avtale for May med EU kan kanskje den nærmeste tiden bli tiden mye tar av. Trump trekker seg nå ut av Syria og Afganistan der fredsprisvinneren Obama startet kriger.

  Alt ser ut til å ligge til rette for at folkene snart kan utrope ”fred og sikkerhet” etter at islam & co er tatt hånd om. Endelig!

  5
  1
  • Det er nå ca. 120 dager frem til påsken som alltid er ved første fullmåne etter vårjevndøgn. 14. nisan etter jødisk kalender. Håper vinteren blir snill mot oss i år. For nå er det all grunn til å løfte våre hoder fordi vår forløsning fra denne onde verdens plager stunder til. Dato og år kjenner vi ikke til riktig ennå, men at det nærmer seg raskt skjønner vi av det vi ser rundt oss i Sodoma og Gomorra.

   7
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *