Mann knivstakk og drepte kvinne mens han ropte “Allahu Akbar” -fredens religion?

jihadist1Fredens religion, islam -setter fortsatt sitt preg på verden. Dette fikk en kvinne fra  Derbyshire i England erfare da hun var på på en arbeidsferie i  Queensland state, litt sør for byen Townsville i Australia. På et hotell der hun bodde kom en 29 år gammel fransk statsborger, med opphav fra et av de land hvor fredens religion er dominerende, gående mot henne, trakk frem en stor kniv, ropte Allahu Akbar som betyr “Alla er størst” -og stakk henne til døde, også to menn som var i nærheten ble knivstukket, hvorav den ene ligger livstruende skadd. Gjerningsmannen, en 29 år gammel mann, bosatt i Frankrike, opprinnelig fra et av de land hvor Allah rår grunnen, har igjen fått fortalt verden hva hva Islam egentlig dreier seg om

Mia Ayliffe-Chung, fikk bare leve 21 år, kvinnen som var fra Derbyshire i Storbritannia var et tilfeldig offer, offer for en disippel for “fredens religion” som nå har sine utøvere over hele jordkloden. Den 29 år gamle gjerningsmannen, var i Australia på turistvisum, skal ikke ha hatt kjente relasjoner til ekstreme grupper. Den muslimske terrorbevegelsen IS, har som kjent sendt et ukjent antall av sine krigere, som bor og lever som en vanlig mann eller kvinne i vestlige storbyer. Siden de tilsynelatende ikke har noen som helst forbindelse med ekstreme terrorbevegelser, går de under politiets og overvåkingstjenestens radar. Plutselig og uten forvarsel slår de til, tar frem sitt våpen som kan være nær sagt hva som helst, skriker Allahu Akbar, og dreper og skader tilfeldige ofre. Resultatet ser vi i form av begravelser og mennesker som ligger livstruende skadd på et eller annet sykehus. Siden nær sagt alle land har hatt sin “åpne dør politikk” for disse representantene for “fredens religion” -er ingen av oss trygge. Selv ikke i Australia. Det andre offeret for denne meningsløse allahu akbar handlingen er en 30 år gammel britisk mann som ligger i kritisk tilstand etter tirsdagens angrep, vet hotellet Australia. Også Norge har åpnet sine dører for slike potensielle terrorister. Men hva kan vi vente når vi har en statsminister som løper rundt å jakter monstre via mobilen og en Venstreleder som blir avslørt i stortingen mens hun spiller pokemon? I vår tid kreves det nær sagt utdannelse og papirer selv for folk som jobber i renholdsbransjen. Og kanskje det er på tide å spørre hva slags mentale kvalifikasjoner de som skal styre vårt land egentlig har. Hvilke politikere vil vi stille til ansvar når ei bombe smeller på sentralbanestasjonen eller en “Allahu Akbar skrikende mann trekker frem en kniv eller et automatvåpen på Karl Johan og åpner ild?

Naive politikere og en en tåpelig presse hjernevasker nordmenn med løgnen om at islam er fredens religion. Islams historie, de mange terrorhandlingene og ikke minst Koranen fortaler oss det motsatte av løgnene om islam våre politikere messer frem. Kanskje det er på tide å våkne opp. Ellers vil det bli mange flere ofre, mange flere begravelser, mange flere tårer, for sannheten er at vi befinner oss i krig med islam. Med dødens religion og hvis tjenere aller helst ser oss døde.

 

2 tanker om “Mann knivstakk og drepte kvinne mens han ropte “Allahu Akbar” -fredens religion?

 1. Den onde fascistiske ideologien Islam kommer til å forsette bre om seg overalt i verden, særlig i Europa. Den vil komme til å bli dominerende i de land der den er en minoritet idag. Dette utifra voldsom innvandring og demografi. Muslimer får i snitt 8 barn pr.familie mens Europeere får i snitt godt under 2 barn. Et samfunn kan ikke bestå over tid når man får under 2,1 barn i snitt. Vesten og Europa vil utslette seg selv demografisk, men dette vil gå raskere pga. av stor innvandring fra Afrika og midtøsten. Politikerne vil forsette å forfremme Islam og kalle dette fredens religion, mens virkeligheten er at muslimske land idag står i brann, og topper listen over krig og brudd på menneskerettigheter.

  • Her var det mye merkelig Z… At familier fra muslimske land har 8 barn i snitt i dag er usant. At snittet pr kvinne VAR 7-8 for inntil 20 år siden er sant,men den muslimske verden gjennomgår akkurat de samme demografiske forandringene som de vestlige landene(og flere land i øst asia som feks Kina,Sør Korea,Thailand m.fl allerede har gjennomgått).

   Forskjellen er at forandringene har startet senere i muslimske land,men da den først startet har den gått rasende raskt,faktisk raskere enn den gjorde i vestlige land i sin tid.

   Noen eksempler på fertilitet i enkelte muslimske land ; Iran 1.8,Tyrkia 2.0,Libanon 1.7,Tunisia 2.0,Algerie 2.4,Bangladesh 2.3 ,Saudi Arabia 2.3 osv

   Enkelte muslimske land ligger fortsatt høyere inkl Irak,Pakistan,Yemen,Afghanistan,Somalia men trenden er fallende her også,den startet bare noe senere.

   At fertiliteten er altfor lav i vestlige land har du selvsagt helt rett i og at massiv innvandring fra muslimske land vil forandre på demografien er selvsagt,men muslimene i vesten tilpasser seg vestlig fertilitet etter en til to generasjon selv.

   Den store demografiske bomben finner man ikke i midtøsten lengre,men i Afrika der 6-10 barn i snitt pr kvinne ikke er uvanlig.Befolkingen her vil fire dobles innen 100 år.

   Jeg må også få påpeke til Kjell at det enorme flertallet av muslimer faktisk tar fullstendig avstand fra IS,som liksom er avbildet som representativt for Islam i artikkelen her.

Det er stengt for kommentarer.