Politiet la demonstranter i bakken under koran-brenning i Kristiansand -flere SIAN medlemmer pågrepet

Da SIAN tente på Koranen grep politiet inn og stoppet demonstrasjonen.

Mange har møtt fram på Øvre Torv i Kristiansand for å vise sin motstand mot Sian som har demonstrasjon i formiddag. Blant dem som deltar i SIANs demonstrasjon er Ludvig Nessa. Et eksemplar av Koranen som lå krav til grilling er blitt fjernet av noen av de 300 demonstrantene som har møtt frem for å demonstrere mot brenningen. Koranen lå klar for brenning på en engangsgrill på Øvre Torv i Kristiansand. Den ble raskt fjernet av motdemonstranter som hadde møtt opp. Motstanden er stor mot den omstridte demonstrasjonen til Sian (Stopp Islamiseringen av Norge),” skriver NRK Sørlandet. Imidlertid skal SIAN ha hatt en ekstra koran som ble påtent under demonstrasjonen.

Det var da et av SIAN medlemmene tente på koranen at politiet grep inn, stanset demonstrasjonen og pågrep flere av SIAN medlemmene og la noen motdemonstranter i bakken. Se videoen fra dagens demonstrasjon i Kristiansand. Søkelys hadde ingen mulighet til å være tilstede under dagens markering, men nettstedet Resett har en fyldig reportasje fra seansen i Kristiansand. Les saken her

https://www.facebook.com/resettmedia/videos/2451345271746836/?t=9

3 tanker om “Politiet la demonstranter i bakken under koran-brenning i Kristiansand -flere SIAN medlemmer pågrepet

  1. Det vi ser har mye til felles med det som ledet frem til nazistenes maktovertagelse. Noe ble på påstått å være uakseptabelt og annet ble applaudert. Og etter hvert skapte denne mer og mer systematiske forskjellsbehandlingen presidens. Og til slutt kom de statlige lovene og forordningene om helt og holdent var basert på naziideologien.

    Ikke så veldig mange hadde store motforestillinger mot naziideologien forde man enda ikke visstr hva den kunne utvikle seg til. Men de som så de udemokratiske tendensene som ble dyret frem visste bedre. Og da offentlige instanser ble brukt som politiske verktøy var løpet kjørt. Den udemokratiske ideologien fikk fritt spillerom.

    Det er vel mye som tyder på at dette er i ferd med å skje i norge også.

    • Norge er milevis under det du skriver, men for all del. Faren er der!

Det er stengt for kommentarer.