Må ha revet muren innen 45 dager ellers pålyder en ny tvangsmulkt på kroner 45 000

Så langt er blogger Jan Kåre Christensen ilagt to tvangsmulkter på til sammen 50 000 kroner. Dette er mulkter kemneren i Oslo krever inn ved hjelp av lønnstrekk. Christensen som har klagd Plan og bygningsetaten, fylkesmann og domstolen inn for diskrimineringsnemda fordi de forskjellsbehandler ham fordi han opprinnelig er dansk og dermed er innvandrer til landet, har fått frist til 1 juni med å rive støttemuren som er oppført i strid med loven. Dersom ikke muren er revet innen de neste 45 dagene vil det påløpe nok en tvangsmulkt, denne gangen på kroner 45 000. Dermed vil Christensens gjenstridige trossing av myndighetenes pålegg ha kostet ham til sammen 100 000 kroner. Plan og bygningsetaten som har fått klarsignal fra Fylkesmannen i Oslo til å fortsette ileggingen av tvangsmulkter.

Bloggeren som så langt har neglisjert to tvangspålegg og ser ut til også å ville neglisjere det tredje tvangspålegget vil, dersom han ikke river, ha påført seg selv en fjerde tvangsmulkt på kroner 60 000, allerede om fem og en halv måned. Da vil Christensens kamp for den ulovlig oppførte støttemuren ha kostet han nærmere 160 000 kroner. Penger den norske stat vil drive inn med alle tilgjengelige midler. Skulle bloggeren også velge å neglisjere fristen den første september vil han den første desember ha påført seg selv og sin egen familie en tvangsmulkt på ytterligere kroner 80 000. 2021 vil også bli et kostbart år for Christensen dersom han ikke har revet den omstridte muren. Første februar 2021 forfaller ytterligere en tvangsmulkt -og den vil være på hele 100 000 kroner. Det er i ferd med å bli en kostbar fornøyelse og stå øvrigheten i mot på denne måten. På spørsmål om hvorvidt han planlegger å rive muren svarer Christensen at han setter sin lit til at diskrimineringsnemda vil konkludere med at PBE at diskriminert ham.

Facebook Comments

2 tanker om “Må ha revet muren innen 45 dager ellers pålyder en ny tvangsmulkt på kroner 45 000

 1. Han begynner å få dårlig tid nå. Det blir fest i nabolaget når muren er fjernet og en ydmyket Christensen med halen mellom beina legger ut huset sitt for salg.
  Vi har fått nok av å bli terrorisert av denne frekke mannen.
  Bor selv i nabolaget og folk i området rister bare på hodet over mannens krumspring.
  Vi vet aldri helt hva han kan finne på, men vi tror ikke at han er voldelig.

  3
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *