Ble mobbet: Søkelys kommentaren

Jens Kristian Heistad forsøkte å ta sitt eget liv etter å ha blitt utsatt for omfattende mobbing og sjikane i lang tid. Foto: Skjermfoto fra NRKs videooppslag om tenåringen

Søkelys har skrevet et stort antall saker både om den aktuelle sjikane og mobbebloggeren og også omkring mobbing og sjikane på rent generelt grunnlag. Foruten å omtale den aktuelle hetsebloggeren har Søkelys også delt historien til “You Tuberne”  Simen og Daniel Andersen fra Bamble som opplever nettmobbing og sjikane fordi de er født med den sjeldne sykdommen «Duchenne» som vises ved deres utseende. Vi har også gitt omtale til den 16 år gamle Jens-Kristian Heistad som ble utsatt for så mye ondskapsfull mobbing at han forsøkte å ta sitt eget liv. Vi lever faktisk i en tid der mange mobbere skjuler sin ondskapsfulle mobbing og hets bak en bibel og kristen tro.

Virkeligheten er nå at det ikke bare er pøbelen på Facebook eller gutta på skolen som bedriver mobbing og hets, men også mennesker som gir seg selv titler som “bibellærer eller evangelist” kan stå bak ondskapsfull og kynisk sjikane mot andre mennesker i religionens navn. Å bli utsatt for kritikk eller kritisk omtale er enhver kristen leder vil måtte tåle. Imidlertid er det stor forskjell på det å bedrive sjikane og hetsing og det å komme med saklig kritikk mot en bestemt virksomhet eller organisasjon. Som kristne må vi regne med negativ omtale, men når denne blir så massiv at den får mer karakter av å være sjikane, hets eller mobbing, ja da snakker vi om en mulig straffbar handling som er beskyttet av straffeloven. Siden det er stor forskjell på det å bli omtalt (kritisk) en gang i ny og ne, og det ble omtalt daglig og omtalt som “spedalsk”, “gammel gris”, “demonbesatt”, ” syk person”, “psykopat” eller “horkarl” som er bloggerens erstatningsord for “horebukk” som han har brukt hundrevis av ganger, kan vi godt forstå at pastor Torp nå vurderer nye tiltak for å få slutt på sjikanen og hetsingen. Så langt har bloggeren fritt og uhemmet kunne fortsette sin sjikane og hetsing og slikt både pekt nese og gjort narr av norsk lov og rettsvesenet. På tide at dette får sin slutt og at det blir statuert et eksempel!

Lar seg ikke skremme

Bloggeren i saken sier i en kort uttalelse til Søkelys at han ikke lar seg skremme og vil bruke sin ytringsfrihet. Dersom det blir mer rettslig som en følge av dette, vil bloggeren som er direkte misfornøyd med sin egen advokat opptre som egen advokat og forsvare seg selv. “Det var Meling som ødela alt for meg, alt dette hadde jeg parert for lenge siden,” sier bloggeren og fortsetter: “Han (advokat Meling) tok feil på alle punkter, jeg sa alt til ham at dette er et råttent spill. Han doserte ut jus og vi tapte 120 %. Hadde jeg ført ordet selv, hadde jeg vunnet garantert 50000 %,” sier bloggeren som legger til at “Meling lurte meg trill rundt, og det kommer ikke til å skje igjen. -Nå har jeg tross alt vært igjennom 4 forskjellige rettsinstanser, og frykter absolutt ingenting lengre. Jeg trodd at rettssystemet var seriøst, men det er det ikke. Stille med advokat er en nødt til å tape! Blir det flere rettsaker skal jeg aldri livet ha advokat, da skal jeg forsvare meg selv, med Guds hjelp,” sier bloggeren som kommer til å fortsette i samme spor som tidligere.

Av Søkelys

 

Facebook Comments

7 tanker om “Ble mobbet: Søkelys kommentaren

 1. Jeg ser at denne Jan Kåre Christensen igjen hevder at jeg har skrevet 20 000 hatmeldinger mot han og at mitt mål er at Jan Kåre Christensen skal dø.

  Dette er ren løgn og det vet Jan Kåre Christensen veldig godt.

  Men på tross av at han vet at dette er ren løgn, skriver han dette igjen i dag som han har skrevet dette siden 2014 eller der omkring. Det var da jeg innledet et ordskifte med Jan Kåre Christensen. En type aktivitet som ligger langt over nivået til Jan Kåre Christensen da han ikke klarer å føre en samtale eller et ordskifte. Det er derfor han har mobbet og sjikanert meg siden 2014 og det med grove karakterestikker som er ren løgn.

  Jan Kåre Christensen sin modus operandi er nettmobbing. Nettmobbing av Jan Aage Torp, meg og alle andre som krysser hans veg. Det er hans nivå. Det er ikke mitt nivå.

  6
  3
  • Jan Kåre har sin egen merkelige måte og telle på Torodd. Dersom du skriver et sted at du er uenig med ham, eller mener at han tar feil eller bør slutte, så har du 1+1+1=3 hatmeldinger, og bruker du billedspråk så tolker han alt bokstavelig.
   Det viser hans siste blogginnlegg.

   4
   3
  • Grunnen til at jeg har blitt mobbet og hetset av Jan Kåre Christensen i så mange år er at jeg, da jeg hadde et ordskifte med han, stilte han endel spørsmål som han ikke kunne svare på.
   Han tapte disse ordskiftene. Noe arkivet til Søkelys beviser.

   Resultatet av dette er at jeg nå blir kalt Norges største nettroll av han og at han i de siste dagene igjen har mobbet meg på nettet med sine løgner. Slik blir man alltid mobbet av de som har tapt en debatt mot en og ikke er voksen nok til å oppføre seg som et anstendig menneske.

   Som mobbeoffer fra min barndom og dets skolegårder tåler jeg det. Det er heller ingen som tar hans mangeårige mobbing av meg seriøst.

   Men paralellen til barneskolen og dets mobbing i skolegården er noe jeg ser. Derfor har Søkelys reist en viktig sak her. All mobbing er galt og man skal stå opp mot feige stakkarslige mobbere som Jan Kåre Christensen.

   2
   2
  • Slik har Jan Kåre Christensen holdt på i mange år. I alle fall siden 2006. HAN angriper. Den angripne FORSVARER seg. Og VIPPPS, så er JAN KÅRE offeret, og ikke den angrepne. Men det er ikke mer å forvente av en si påstår at Guds Ord er reinspikka løgn, og ikke kjenner forskjell på Bibelen engler og mormonenes engel Moroni.

   1
   2
 2. Alltid morsomt å lese Christensens totalt useriøse blogger. Hadde det ikke vært for at mannen tvers i gjennom er preget av ondskap og sladder, hadde man bare kunne le av hans groteske skriverier. Christensen er og forblir en underlig skrue og en klovn av en tulling. Ikke kan mannen skrive norsk, ikke kan han skrive engelsk og så forsøker han å innbille seg selv og andre at han kan oversette bibelen. Bare latterlig og patetisk. Fake News er et begrep som er kjent nå blant folk flest. Christensen på sin side har åpenbart ikke fått med seg at det engelske ordet som brukes om falske nyheter er “fake news” fordi han selv stadig maser med sitt “fax news” og vi vet vel alle at ordet “fax” på engelsk er “faks” eller telefaks på norsk.
  De fleste utenom Christensen da vet hva en faks eller “fax” er?
  Jeg ser at Christensen på sin Komedie blogg hevder at Torp sprer “fax news” hos ham. Her er et bilde av hva en fax er Jan Kåre: https://www.dreamstime.com/stock-image-fax-machine-image1475421

  Det ville egentlig være trist for mine lattermuskler dersom Christensen la ned sine blogger. Mye av det han skriver er så latterlig idiotisk at man skulle tro at det var en fireåring som ikke har lært norsk ennå som skriver på hans blogg, og ikke en voksen mann.
  Mitt gode råd til Christensen er dette: Slutt som bussjåfør og ta kontakt med norske skolemyndigheter og spør om du kan ta barneskolen på nytt. Du bør som alle andre småbarn begynne i første klasse og så bruke de neste 10 år av ditt liv på å lære deg fundamental norsk. Kanskje du da om 10-12 års tid vil kunne skrive slik at du blir tatt seriøst av folk. For din klovneblogg nå er totalt useriøs. I det ene øyeblikket poster du innlegg og noen timer etter er det slettet.
  Mindre useriøs kan man knapt bli.
  Sluttkommentar: Jeg og mange andre gir full støtte til broder Torp, Hanvold og alle de andre som blir mobbet og sjikanert på klovnebloggen.
  Jan Aage er en fin broder som brenner for mange gode saker. Og jeg kan stille meg 100 prosent bak noe evangelist Svein Magne Pedersen skriver på Torps Facebook side: Svein-Magne Pedersen Fine folk. Glad jeg kjenner dem!

  3
  2
 3. Christensen fortsetter å hetse Torp på sin blogg. Jeg lurer på når Torp slår tilbake med en ny anmeldelse? Vi ser jo at JKC daglig hetser Torp på bloggen, og tallet på blogginnlegg som hetser Torp er jo større enn noensinne.
  Hvor langt kan dette gå egentlig?

  3
  3
 4. Smyrna bloggen har igjen blitt omtalt av Jan Kåre Christensen.

  Hans omtale av oss er i sin helhet løgn. Det finnes ikke et eneste ord om han og hans familie i vår blogg. Noe som Jan Kåre Christensen ved tidligere anledninger har erkjent.
  Ei heller drives bloggen av de to personer han nevner ved navn.

  Vi har notert oss at en som omtaler seg selv som snill, bibellærer og kristen i en årrekke har mobbet, terrorisert, sjikanert, mobbet og skrevet falsk om kristne mennesker.

  Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

  2
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.