Lokal-politikerne i Kristiansand godtok aldri nederlaget og nå hetses Einar Øgrey Brandsdal

Einar Øgrey Brandsdal blir nå hetset og sjikanert av politikere, ex politikere, kremmere og fallerte finansgenier i Sutre-Kristiansand som burde omdøpe byen til “Sutresand”

Byen Kristiansand burde omdøpes til “Sutresand” eller noe lignende. Det er konklusjonen man får etter å ha lest et innlegg lagt ut på Facebooksiden til “Kristiansandsnyhetene” som har oppstått som en konsekvens av at makteliten har skremt og presset “Sørlandsnyhetene” til å gå i dvale. I ett innlegg publisert på Facebooksiden til “Kristiansands nyhetene” skriver artikkelforfatter Knut Erik Severinsen dette: “Einar Øgrey Brandsdal angripes fra alle kanter om dagen. Politikere, ex politikere, kremmere og fallerte finansgenier klemmer ut av seg hets og sjikane som de selv har tatt så sterk avstand fra!

Søkelys vil med dette gjengi hele innlegget som ble postet på Facebook-siden Kristiansands-nyhetene som er en Facebookside som skriver om det som rører seg blant makteliten, “fiffen”, ekspolitikere og politikere som ikke fikk det som de ønsket under forrige kommunevalg i Kristiansand.

Lokalpolitiker Tove Welle Haugland (KrF) kaster seg nå på hylekoret som sutrer over Sørlandsnyhetene og klandrer Einar Øgrey Brandsdal for at Kristiansandere ikke stemte som Fædrelandsvennen og fiffen ønsket. (Foto You Tube)

“Einar Øgrey Brandsdal angripes fra alle kanter om dagen. Politikere, ex politikere, kremmere og fallerte finansgenier klemmer ut av seg hets og sjikane som de selv har tatt så sterk avstand fra! -Sist ut i hylekoret er Tove Welle Haugland (KrF) som til alt overmål aldri har lest hva som er skrevet om henne på Sørlandsnyhetene. Hun vet eller tror at det er skrevet noe, ifølge en artikkel i Fedrelandsvennen idag 02.08.20. Også i denne saken som er ført i pennen av journalist Kjetil Reite så legges Brandsdals hode på nytt på hoggestabben. Sørlandsnyhetene omtalte i sin tid journalistene i Fedrelandsvennen som agurker og dotter, så da så er det vel ikke annet en rimelig at Brandsdal må ta støyten for det?
Da Cornelius Jakhelln holdt sin utstilling på Arteriet i Kristiansand (25 plakater med blant annet nazi kors og rene trusler mot Brandsdal) så hev ovennevnte gruppering av mennesker seg på å hyllet Jakhellns kunst. Spesielt var det tre personer som nærmest overøste Jakhelln med rosenrød god kritikk. Det var tidligere SV politiker, Melissa Lesamara, kremmener og konkursrytter Steinar Olsen og selvoppnevnt opposisjonspolitiker i Kristiansand, Mette Gundersen (AP)
Disse tre, men etterhvert så hev Cecilie Nissen, finansmannen Eirik Furuseth og jammen ex ordfører Harald Furre samt en rekke av de som hadde fått mye berettiget kritikk av Sørlandsnyhetene. De hyllet alle Jakhellns fiffling med nazxisymboler og rene drapstrusler av Einar Øgrey Brandsdal.
Midlet helliger målet..
Jeg skal være den første til å være enig i at Sørlandsnyhetene burde brukt en litt annerledes retorikk, men når det er sagt så er ord tatt ut av sin sammenheng i denne saken. Mette Gundersen er aldri beskyldt for å hylle nazi symboler eller å være nazist. Hun er kritisert for å hylle Jakhellns bruk av Nazisymboler, for det har hun vitterlig gjort sammen med alle som har hyllet Jakhellns søppel som er pakket inn i begrepet kunst. En kunst som selv Julius hadde kunne laget på en formiddag!
Person forfølgelse!
Det som forgår nå, både fra de som ble omtalt på Sørlandsnyhetene og i Høyres propaganda avis Fedrelandsvennen er ikke annet en ren person forfølgelse. Politianmeldelse av undertegnede og EØB hvor den kriminelle handling skulle ha foregått på EØB sin hjemme adresse forteller at dere som er blitt omtalt på Sørlandsnyheten ikke er det døtt bedre, vel, kanskje til og med et hakk verre?
Sørlandsnyhetene er stengt ned, forhåpentligvis for en periode eller for godt?, men kan fort gjenoppstå om drittslengingen fortsetter. For ingen av de som fremsetter seg selv som guds beste barn har rent mel i posen. Dere kan fort bli grundig omtalt i en ny verssjon av SN, ikke på denne siden, men noen kan finne på å lage en nytt “monster” som dere så yndig velger å kalle Sørlandsnyhetene.
Nok er nok, nå.forsøk å heller bruke livene deres på noe godt, nå er dere ikke bedre enn andre!

Facebook-innlegget er skrevet av Knut Erik Severinsen

Kristiansandsnyhetenes Facebookside kan besøkes her: https://www.facebook.com/kristiansandsnyheter/

Facebook Comments

2 tanker om “Lokal-politikerne i Kristiansand godtok aldri nederlaget og nå hetses Einar Øgrey Brandsdal

  1. Dette stemmer jo ikke i det hele tatt.

    Brandsdal har sponset en nasjonalistisk og satanisk mobbeblogg i snart tre år. Mannen er ingen kristen men tjener gode penger på oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *