Lekkede emails avdekker at maktoverførelse fra Biden til Kamala Harris kan være nært forestående

Joe Bidens tid som president er nå på hell og det foreligger allerede konkrete planer for en maktoverførelse fra Joe Biden til Kamala Harris. Biden selv vet han er en overgangsfigur og har ved flere tilfeller omtalt visepresidenten som “president Harris”. Ved hjelp av juks, bedrageri og et velvillig mediakorps er kreftene som trekker i trådene i ferd med å lykkes med å innsette sin nye Jesabel, en liberal kvinne som kommer i Hillary Clintons kraft og ånd.

Stadig flere har fått opp øynene for at Joe Biden både er aldersredusert og dels også dement. Han snubler i ord og fremsetter ukritisk påstander som både setter han selv og hele det politiske etablissimentet som stjalt til seg makten i november 2020 i forlegenhet. Bildene av en “president” som faller tre ganger i det han går opp trappa til Air Force One -får amerikanske velgere til å le og det blir stadig vanskeligere å dekke over det faktum at Biden i realiteten ikke er annet enn en marionettfigur som skulle fungere som en overgangsfigur før demokratene fikk innsatt en farget kvinne ved makten. Kamala Harris forsøkte selv å bli demokratenes presidentkandidat under nominasjonsprosessen i det demokratiske partiet, men trakk seg etter at det ble klart at hun knapt hadde 2 prosents oppslutning.

Reserveløsningen var da å installere henne som en utpekt visepresident under Biden, men siden både hun og Biden var sjanseløse, ble løsningen å gjennomføre historiens mest omfattende stemmejuks. Massemedia som er kontrollert av “høvdingen over luftens makter som er en ånd som er virksom i vantroens barn. (Jamfør Efeserbrevet 2,2) -stilte gladelig opp som pudler og hver eneste gang påstandene om valgjuks ble fremmet i media, ble påstandene stemplet som “konspirasjonsteorier” av Fredrik Græsvik og et samlet pressekorps. Samtidig slo de sosiale plattformene hardt ned på alle som fremmet påstander om valgjuks og titusener av kontoer på Facebook, YouTube og Twitter ble slettet. Det var en samordnet og koordinert aksjon for å kvele all opposisjon til Harris/Biden regimet og en maktovertakelse ved hjelp av omfattende stemmejuks, korrupt presse og media og feige republikanere og korrupte dommere som avviste alle forsøk på å granske valget og påstandene om juks. Kamala Harris maktovertakelse nærmer seg og en aldrende og aldersdement Biden er på vei ut.

Les saken om epostene her: https://blazingpress.com/leaked-email-biden-white-house-is-out-biden-harris-white-house-is-in/

Facebook Comments

2 tanker om “Lekkede emails avdekker at maktoverførelse fra Biden til Kamala Harris kan være nært forestående

  1. Jeg frykter det samme. Dessverre har demokratene makten og kontrollerer både valgsystemet, rettsvesenet og statsapparatet.
    I og med at alle har slått seg til ro med at valgjuks er ok, så vil det aldri mer komme republikanere til makten i USA.
    Aldri
    Derfor bryr ikke demokratene seg om meningsmålinger, negativ omtale. Valgresultatet for både 2022 og 2024 er allerede avgjort.
    Det store spørsmål er hvor mange stemmesedler de må trykke opp og hvor mange døde de må vekke opp og få til å stemme pr post.

  2. For en prøvelse det blir når Kamala Harris tar over og blir president. Det blir den mest illegitime presidenten USA noensinne har hatt. Hun er falskheten selv og drives av onde krefter. Løgnen er hennes gud. USA som en respektert supermakt er over, med mindre underet skjer, folket våkner og gjeninnsetter Trump i 2024. Men mye skade vil uansett skje de neste 3,5 årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *