Laura Ingraham om gårsdagens Trump-payback tale

Torsdagens tv sendte Donald Trump tale fikk igjen venstresiden og demokratene til å gå amok. En som stadig tar i bruk Twitter for å spytte ut sin eder og galle mot USAs president er Fredrik Græsvik i TV2. Græsvik som figurerte som mikrofonstativ for Hamas under Gazakrigen i 2014 har nå byttet beite og fungerer som mikrofonstativ for alle som er har negative ting å si om presidenten, og dersom han ikke får utløp for sitt Trump derangement syndrom på TV2 er Twitter det naturlige stedet å foreta mentale utblåsninger eller såkalte “meltdowns”. President Trumps seierstale som ble direktesendt på tv inneholdt hyllest til sine advokater, til de republikanske folkevalgte som stod sammen med Trump i det fire år lange marerittet presidenten og hans familie har måtte gjennomleve på grunn av demokratenes helt åpenbare hat til presidenten. Flere av Trumps fiender på venstresiden fikk sitt pass påskrevet og det samme gjorde den mislykkede tidligere presidentkandidaten og mormoneren Mick Romney.

Vi vil ikke ha gudløse-anti-amerikanere som henne til å styre landet, skriver pastor Darrell Myatt i en oppdatering på Facebook. Evangeliske og bibeltro kristne står støtt i støtten til Trump

Nancy Pelosi, Adam Schiff og Mitt Romney var blant de som måtte tåle betydelig pepper når Trump holdt sin seierstale etter å ha blitt frifunnet i den mangeårige riksretts-prosessen som det allerede var snakk om før han ble tatt i ed som president. Presidenten og hans familie har vært utsatt for en historisk heksejakt med grunnløse påstander om at han var en forræder, Putins puddel, rasist og at han søkte Ukrainsk hjelp for å spa opp dritt om en politisk motstander. Dette var nøyaktig det Hillary Clinton gjorde gjennom å bla opp millioner til ‎Christopher Steele for det beryktede “Steele Dossier” som viste seg å være et falsum av grunnløse rykter og beskyldninger. Det er ingen demokrater som har kritisert Hillary Clinton og Obama adminstrasjonen for å ha samarbeidet med fremmede makter for å finne dritt om deres politiske motstander Donald Trump, og Hillary Clinton har sluppet unna på tross av at hun slettet mer enn 30 000 eposter på sin private og hemmelige server. De siste tre år har demonstrert for all verden at demokratene har ett mal når det gjelder å skulle ta president Trump, og et annet mal når det gjelder sine egne korrupte og beskyttede ledere.

Les også: Denne videoen gjør Fredrik Græsvik rasende

I sin tale omtalte Trump den tidligere FBI sjefen som en korrupt og skitten snut sammen med John Brennan og Lisa Page og Peter Strzok som begge var Trump fiender som var villig til å gå svært langt i å fjerne presidenten. Trump var full av lovord til dem som har stått ved hans side under det langvarige marerittet og evangeliske kristne viser ikke noen tegn til å bøye av i sin støtte til presidenten. Den åndelige konflikten mellom Guds rike og djevelens rike ser ut til å manifestere seg i det moderne USA og derfor må Guds folk slutte opp om presidenten som tross alt står langt nærmere våre kristne verdier enn det demokratene gjør. Hvem vil vi støtte? En president som står sammen med Israel, er motstander av fosterdrap og taler vel om kristnes trosfrihet, -eller radikale progressive sosialister ala Bernie Sanders eller den åpne homoseksuelle Pete Buttigieg hvis eneste erfaring er å være borgermester i en småby. Høstens valg for kristne amerikanere står mellom to politiske motpoler, en republikansk kristendomsvennlig president som Donald Trump, eller kristendomsfiendtlige ytterliggående sosialister eller liberale som står fjernt fra alt som lukter av kristendom

9 tanker om “Laura Ingraham om gårsdagens Trump-payback tale

 1. En gang hadde jeg stor respekt for Græsvik. Han leverte, stilte opp i krigssoner med hjelm og skuddsikker vest påklistret presse mens kulene fløy over hodet hans. Men så forlot han konseptet, mulig han ble redd ikke noe å skjemmes av det, men da mye bedre han innrømmet det og tok seg en jobb mer i bakgrunnen, han hadde utvilsomt fortsatt blitt repetert. I stedet hang han seg opp i presidenten i USA og startet en langvarig mobbe karrière av verdens mektigste mann og embed. Uflidd, halvskitten ser ut som han nettopp har stått opp fra sengen etter en langvarig fyllekule kommer han med alt mulig slag halveis usammenhengende ræl. På tide de ansvarlige tar han av skjermen og sender han på rehabilitering for overforbruk av alkohol.

  • Jeg trodde aldri den dagen skulle komme der en ikke kunne ha tillit til nyhetssendingene på NRK og TV 2, og avisene ellers. Men den dagen har kommet. Det virker som om journaliststanden lever i sin egen boble og ikke får input utenfra. Og hvorfor sier de ingenting om det syriske regimets angrep mot sivile i Idlib, i samarbeid med Russland, som tvinger hundretusenvis av mennesker til å flykte mot Tyrkia?

 2. Noen burde fortelle Fredrik Græsvik at han gjør en elendig jobb og burde finne på noe annet. Mannen greier ikke si noe pent om Trump og slenger udokumentert dritt hele tiden. Mannen er en fare for demokratiet og konge av fake news

 3. Bildet sier at Græsvik sliter med noe. Derfor kommer slikt stadig kommer ut.
  Mye ser ut til å sitte inni ham ennå, så han kommer nok til å ha hobbyen sin enda en stund, dessverre.

  Misunner ham ikke. Dagene kommer for oss alle der vi stadig må innse at vi selv hadde våre feil og må slutte å peke på andres, si unnskyld og gjøre opp. Ikke så lett, men det er eneste løsningen. Alt blir bedre etterpå. Lykke til Græsvik. Ut å hogge ved er noe som pleier å virke godt.

 4. Jeg vet det er vanskelig , men vi må be for våres fiender , jeg har store problemer med å elske mine fiender , men jeg må se bort fra meg selv og se på Jesus .
  Det er allerede store trengsels tider og det blir bare verre , vi blir mer og mer ego sentrerte , selvhevdende verden er i ferd med å bli ett kaldt sted , jeg hater denne verden.
  Jesus kommer snart , vær rede !

  • Ja, vi må se på Jesus.

   Jeg treffer aldri på noen kristne som sier de hater denne verden. Trodde nesten jeg var den eneste.

   Can’t wait…

  • Hannah : Nei du er ikke alene – jeg finner meg heller ikke særlig til rette lenger i denne vonde verden. Jeg tenker ofte på Jesu ord i min gamle Bibel : – Rett Eder opp ; for Eders forløsning stunder til…

  • Takk Ture. Så godt å vite. Tenker ofte på deg og flere andre her. Ja, tenk på det, vi skal egentlig rette oss opp 🙂

   2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? 3 Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. (Joh. 14)

   Fantastisk… Ordet rom kan også oversettes med herregård. Selv om ordene “ta dere til Meg og være der Jeg er” opptar meg mer.

Det er stengt for kommentarer.