Kristne stevner som terrormål for islamistisk terror -PST: Kristne stevner må ta terrortrusselen på alvor

Kjært barn har mange navn, sies det ofte i et ordtak. Noe som kanskje ikke akkurat er like kjært men som også skjuler seg bak mange forskjellige navn, er terrorgruppen IS som går under og omtales med flere navn. Blant de navn som brukes om den muslimske terrororganisasjonen som nå jevnlig etterlater seg død og fordervelse i euopeiske byer finner vi IS, Islamsk stat, ISIS, ISIL og  «Daesh». Fra Midtøsten er vi kjent med at den beryktede terrororganisasjonen gjerne angriper og dreper kristne. Det faktum at islamistisk terror nå kryper stadig nærmere og nærmere vårt eget land, gjør at også kristne stevner (som normalt samler mange mennesker) bør være på vakt mot mulig islamistisk terror. “Kristne samlinger er ikke spesielt utsatt for terror, men Politiets Sikkerhetstjeneste mener alle arrangører bør ha terrortrusselen i bakhodet,” melder avisen Dagen tirsdag. 

Sommer i Norge betyr som regel at Guds menighet tar ferie fra sine vante møter og gudstjenester og samler all sommerlig aktivitet til en kort stevneuke eller to. Man kutter ut tilnærmet all vanlig møtevirksomhet og trommer sammen til stevner som kan samle tusenvis av mennesker. Andre forsamlinger og organisasjoner pauser samlingene på bedehuset og tilbyr i stedet bibelcampinger rundt forbi i det ganske land. Mange familier besøker gjerne både ett og to forskjellige slike sommerstevner, og selv om Norge hittil har vært forskånet fra islamistisk inspirerte terroraksjoner, er det likevel bare et tidsspørsmål før også Norge vil bli rammet. 22 juli terroren som ble utført av den hedonistiske Odin-dyrkeren Anders Behring Breivik viser oss at Norge ikke har noen spesiell beskyttelse fra terror og død, og det samme gjelder også kristne. De massive massakrene vi har sett fra muslimske land mot Jesu Kristi etterfølgere der, viser oss at “kristen-navnet” ikke automatisk innebærer at vi blir forskånet fra alt det vonde og onde som rammer verden.

Vi lever i virkelighetens verden

Det er sivile som må betale med sitt blod for elitens multikulturelle samfunn

De mange islamistisk motiverte terrorangrepene som har rammet Europa etter at terrorgruppen IS eller islamsk stat plutselig løftet sitt ansikt, viser oss at ingen kan være helt trygg. Slike angrep pleier å ramme steder og lokaliteter hvor det er mye folk, og derfor kan også kristne stevner være aktuelle mål. Mange av disse samler tusener av mennesker, og vi må anta at også de Kristushatende muslimene i islamsk stat kjenner til dette. Enkelte av disse lever som godt integrerte med kone, barn og stabil jobb. Likevel er de blitt radikalisert gjennom å bivåne de groteske bildene vi har sett fra borgerkrigen i Syria, og også utfra den visshet at Norge selv har vært og er involvert i flere av krigene i muslimske land. Før eller siden vil dette slå tilbake på oss selv og vi kan aldri være sikker på hvor. Det er derfor grunn til å oppfordre også arrangørene og deltakerne på kristne stevner til å være årvåkne og bruke hodet.

Pastor Darrell Myatt: Må media slutte å si at islam er fredens religion

At islam ikke er fredens religion er noe jeg tror de aller fleste med unntak av våre “politisk korrekte” politikere nå har forstått. Den mulitikulturelle elite har litt for lenge åpnet opp grensene våre for muslimske immigrasjon som i realiteten betyr at Europa har importert inn alle disse terroristene som gjennomfører sin terrorisme mot sivile. Det vi trenger er politikere som våger å tale sant om islam og den jihad vi i dag ser blir utkjempet mot oss. I klippet under tar pastor Darrell Myatt et oppgjør mot alle dem som omtaler “islam og koranen som fredens religion. Det er ikke vanskelig å si “ja og amen” til pastor Myatts budskap i klippet under

Oversikt over hvor mange kristne som er drept som en følge av aktivitetene til representantene for “fredens religion”. Sjekk oversikten til “Thereligionofpeace.com”

Facebook Comments

1 tanke om “Kristne stevner som terrormål for islamistisk terror -PST: Kristne stevner må ta terrortrusselen på alvor

  1. Hvis vi frykter for sikkerheten til kristne forsamlinger, har terroristene og deres far; Satan, vunnet. Enten det er kristne, hinduistiske eller islamske terrorister.

    Gå på stevnene i full frimodighet. Hør Herrens ord. Drikk deres kaffe og spis smørbrødene. Samtal med ukjente kristne fra fremmede steder i Norge. Bli kjent med hvordan det er å bo der i Norge. Be sammen med dem og bli inspirert til å drive misjon og å leve som kristen i årets mørke måneder.

    Men frykt ikke for deres liv. For Gud holder hånden over de kristne stevner i Norge. Det er jeg viss på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *