Kristne skutt av muslimer -kristne er fiender av islam hevder pakistanske muslimer

Kristen familie skutt av muslimer etter å ha kjøpt hus i muslimsk område. Muslimene hevder at kristne er fiender av islam  Koranens oppfordring om å drepe jøder, kristne og vantro er noe enhver rett-troende muslim tar på alvor. Derfor er det uhørt at kristne flytter til muslimske nabolag og dette er heller ikke noe vi kan tolerere, sa den rasende pakistanske muslimen Salman Khan som skjøt en kristen familie fordi de hadde kjøpt seg hus i et muslimsk nabolag. Siden kristne er fiender av islam kunne ikke Khan tillate at de flyttet inn i det overveldende muslimske nabolaget. Det var i mai at familien kjøpte huset i Sawati Phatak. Etter at Khan fant ut at familien var kristne begynte han å presse og true familien til å flytte, melder Catholic press agency.

Siden kristne er fiender av islam søkte Khan på flere måter å presse familien til å flytte. Både hån, spott, trakassering og til sist vold var redskapene Salman Khan tok i bruk for å skremme familien til å flytte. Etter at familien flyttet inn startet trakasseringen og forfølgelsen mot Nadeem Joseph og hans familie. I følge Catholic press agency ble familien truet med alvorlige konsekvenser dersom ikke de flyttet fra sitt nye hjem. Forrige søndag gav Khan familien et ultimatum at de måtte flytte innen 24 timer. Men Joseph og hans familie nektet å flytte. Han prøvde å ringe politiet da han oppdaget at Khan og hans sønner kom tilbake med våpen. Det var da Joseph ble skutt i magen av angriperne. Også hans svigermor ble skutt og truffet i skulderen. De begge ble etter skytingen sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende, melder det katolske nyhetsbyrået.

I et opptak på video fra sykehussengen forteller Joseph til International Christian Concern at han ble fortalt at nabolaget utelukkende var ment for muslimer og at kristne og jøder for islam er ansett som underdanige og motstandere av muslimer. Den kristne aktivisten Khalid Shahzad, som har vært i kontakt med familen fortalte til Asia News at skytingen er et eksempel på den økende intoleransen mot kristne i Pakistan. Personene som stod bak angrepet er ennå ikke pågrepet av politiet og Shahzad sier at politiet må gjøre alt som er i deres makt for å pågripe gjerningsmannen og stille ham for retten. I følge Åpne Dører er Pakistan rangert som det femte verste landet i verden når det gjelder kristendomsforfølgelse. En forfølgelse som er økende også i den vestlige verden. Stadig flere kristne gjennomgår nå forfølgelse for sin tros skyld og det som skjer i India, Pakistan, Midtøsten og deler av Afrika bærer bud om hva som også vil komme til USA og Europa dersom ikke de liberale kreftene blir slått tilbake.

 

 

 

Facebook Comments

3 tanker om “Kristne skutt av muslimer -kristne er fiender av islam hevder pakistanske muslimer

 1. Det er så man ikke orker å ta inn mer av den ondskapen som florerer. Det er bare så utrolig hvordan mennesker i det hele tatt er i stand til å utøve disse voldelige angrepene.

  • Det er grusomt, og dersom vi ikke våkner og bruker tid til bønn og lever helt for Jesus, vil slike ting komme raskere til oss.
   Mange Guds menn har ved ånden varslet om at forfølgelsen vil komme til oss også.
   De siste tider kryper stadig nærmere oss og motstanden og kristenhatet i hele Europa er økende.
   Også her i Norge merker mange nå økt fiendtlighet og det er få som våger og holde frem Guds ord uforfalsket.
   Selv Dagen svikter på mange områder. Avisen som tidligere var en bastion for kristen tro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *