Kristenledere blåser i Hanvold avsløringene og fortsetter som før

Brennpunkt avsløringene omkring Jan Hanvold vil ikke få betydning på en rekke kristne
apostel-visjon-norgelederes vilje til å fortsette i kanalen. Pinseleder David Østby sier til Vårt Land at det som har kommet frem «på ingen måte» har endret hans syn på Jan Hanvold og Visjon Norge. Også Den Internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem som er styrt av Dag Øyvind Juliussen vil etter alt å dømme komme til å fortsette samarbeidet med Jan Hanvold. Svein Granerud i Normisjon samt andre kristenledere vil etter alt å dømme fortsette å samarbeide med Jan Hanvold og den kristne tv kanalen. Hva enn som kommer frem omkring Jan Hanvold ser ikke ut til å ha nevneverdig betydning for ulike skikkelser som er en del av Visjon Norge familien

Etikk og moral ser ikke ut til å ha nevneverdig betydning på hvordan enkelte norske kristenledere vurderer sitt eget engasjement i den kontroversielle tv kanalen. Tidligere i dag kunne Dagen melde at enkelte organisasjoner vil vurdere sin relasjon etter de visjon2omfattende avsløringene, mens Vårt Land i dag kan rapportere at en rekke av de vante Visjon Norge navn fortsetter.  Andre igjen som Norvald Yri og  Elin Linde Fagerbakke ønsker ikke å kommentere deres relasjon til Visjon Norge, men det er grunn til å tro at de fleste som i dag er å se på  kanalen vil fortsette som før. Virkeligheten ser ut til å være at få ser ut til å ha nevneverdige etiske innvendinger i mot å stille på tv sammen med den skadeskutte pastoren, som nå er mest kjent for sin hang til penger og verdslige verdier.. På en rekke medier og Facebook sider tar den ene etter den andre avstand fra Jan Hanvold og i samme slengen også hele kristendommen. Etter å ha sett litt på hva folk skriver, har Hanvold medvirket til at alle som tror på Jesus mer eller mindre er sjarlataner, pengegriske svindlere, dobbeltmoralister som fordømmer synd, men som tillater menn som Hanvold å leve i synd som gjengifte, videre er vi “nek”, overtroiske fjols og lettlurte idioter som har latt oss hjernevaske av en gud som gjør oss onde, griske eller dumme. Andre igjen skriver at de ikke vil ha noe å gjøre med en religion som gjør dem griske slik at de svindler eldre og uføre -og det er ikke tvil om at avsløringene også medvirker til å bringe skam over Jesu navn og kristen tro.

Er på tv men ser ikke på tv kanalen

En av dem som tydeligvis har en merkelig tilnærming til tv kanalen an samarbeider med er Svein Granerud i Normisjon. Til Vårt Land sier Granerud at han “aldri ser på TV Visjon eiendom-jan-hanvoldNorge . – Blant annet fordi Visjon Norge representerer en teologi og kristendomsform som er veldig fremmed for meg. Svein Granerud har ikke endret syn på Hanvold og Visjon Norge de siste dagene: – Det aller meste har vært kjent fra før. Det groveste som har kommet fram er måten Hanvold karakteriserer sine medarbeidere, med henvisning til Judas. Det rimer svært dårlig med den kristne bekjennelse han ellers står fram med, synes Svein Granerud, men på tross av dette ser ikke Granerud ut til å ta konsekvensene av det han selv sier. Vi får vår del vil oppfordre enhver kristen til å ikke gi penger til Visjon Norge. Jan Hanvold har mer enn nok fra før. Heller gi penger til organisasjoner som er godkjent av innsamlingskontrollen.  Som kristne går vi en høyere vei enn å gi vår gave til en person som beriker seg selv. (Foto av Hanvolds ringe bolig med eget svømmebassen, der kan Jan Hanvold kan nyte godene som uføretrygde og minstepensjonister har sendt til kanalen i den tro at pengene gikk til Guds rike)

Facebook Comments

1 tanke om “Kristenledere blåser i Hanvold avsløringene og fortsetter som før

  1. Trist at de ikke tar et oppgjør med Hanvolds arroganse, klovneri og mange elleville utspill, som ikke har noe med kristendom å gjøre. Han forvrenger bibelsteder, blant annet om å “kjøpe uten penger”, Jes,55,1. Den stakkars bibelstudenten som koplet ut fornuften og tok dette alvorlig, som fulgte hans ord og kjøpte en buss uten å kunne betale, får erfare at Hanvolds tolkning er helt hinsides, men da er det litt sent og det blir en dyr erfaring. Hanvold minner om Trump. Han viser ingen evne til refleksjon og tar ingen selvkritikk på noe som helst.

    1
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.