Kristenfolkets regjering: Barn ned til sju år skal kunne skifte juridsk kjønn

skifte-kjønnRegjeringen går nå inn for at barn helt ned til sju år skal kunne søke om å skifte juridsk kjønn, melder avisen Vårt Land. Nyheten slapp helseminister Bent Høie under en mottakelse i Regjeringens representasjonsbolig i forbindelse med Oslo Pride, skriver Blikk.no. Regjeringen vil at barn helt ned til syv år skal kunne søke om å få skifte juridisk kjønn sammen med den eller de som har foreldreansvaret.  «Valget er av en slik personlig art at barn allerede fra de er 7 år må være enig med foreldrene dersom det skal søkes om endret juridisk kjønn. Før denne alderen må det foreligge en særskilt medisinsk tilstand», står det i høringsnotatet,”. Les saken fra Vårt Land

Facebook Comments

1 tanke om “Kristenfolkets regjering: Barn ned til sju år skal kunne skifte juridsk kjønn

  1. …… og dette samtidig som samme regjering mener at 20 aaringer er for dumme og uansvarlige til aa ta vare paa sin egen privat okonomi. Flere titalls tusen unge har betalings anmerkninger fordi de ikke forstaar forskjellen mellom inntekt og utgift. La meg detonere en skikkelig bombe her (saa faar Kjell bare sensurere meg): Hvis ikke inntekten er storre enn utgiftene over en lenger periode, er man i okonomiske vanskeligheter.

    Med andre ord; norsk ungdom har ikke filla greie paa sin privat okonomi. Konsekvensene for resten av livet er store. Null husbank laan og vanskeligheter med aa faa leie seg tak over hodet paa privat markedet. Null sjanser for et billaan. Betalings anmerkninger er ikke en vits i ens liv.

    Dette er den samme ungdom som det forventes aa vite sin egen legning og eget kjonn. Og nei; ikke ved 20 aars alderen. Men ved 7 aars alderen.

    Noe som ikke er helt logisk her ?

    Litt sunn fornuft maa man ha og det selv i Norge der galskapen raar grunnen. Litt sunn fornuft…… Litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *