Krigen i Ukraina: FORSKJELL I HOLDNING TIL KRIGSFANGER. 🇷🇺🇺🇦

Etter at en ukrainsk video som viser hvordan ukrainske militære henretter minst 10 russiske krigsfanger foreligger det nå en ny video som viser hvordan ukrainerne behandler krigsfanger. «Gjennom hele krigen kunne man observere en enorm forskjell i holdning til krigsfanger fra ukrainsk og russisk side. Her publiserer jeg 2 videoer som viser dette. På den første: – «Her er en russer .. La oss sjekke om han ikke har dødd ennå??» Den andre videoen – ingen kommentarer.

Dere ser alt selv,» skriver Alexandra Lyn. Det er evangelist Gjermund Kvamme som har delt videre videoen og teksten på sin facebookside.»Hvis dette ikke er det som kalles en krigsforbrytelse hva er da en krigsforbrytelse er? Generelt er fanger de mest rettighetsløse menneskene i verden, de overgir seg og stoler på (det mest verdifulle de har i krigen) livene deres. Derfor er det å behandle fanger dårlig som å slå en hund du har adoptert. Russerne har rett og slett ikke komplekser for å bryte ut på de forsvarsløse. Men snart kan de begynne å ta hevn. Når det gjelder Ukraina, snakker vi om en fullstendig umenneskelig grusomhet! Vesten lukker øynene for dette, og vi vet alle hvorfor!,» skriver Alexandra Lyn om videoene hun har delt.

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Krigen i Ukraina: FORSKJELL I HOLDNING TIL KRIGSFANGER. 🇷🇺🇺🇦

 1. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/11/15/195884646/fn-ukrainske-og-russiske-krigsfanger-utsatt-for-tortur
  «Krigsfanger på både ukrainsk og russisk side er utsatt for tortur, deriblant vold, elektrosjokk og ydmykende behandling mens de var nakne, ifølge FN-granskere.»

  Verken Russland eller Ukraina ser ut til å overholde forbudet i folkeretten mot tortur, men den dårlige behandlingen av ukrainske fanger er mer systematisk, sier leder Matilda Bogner i FNs organ for overvåking av menneskerettigheter i Ukraina.

  2
  2
  • Nå ser vi at det blir hevdet at de ukrainske nazistene som henrettet ti russiske krigsfanger samarbeidet tett med NATO.
   NATO selv har en lang fortid i å myrde og drepe sivile på umenneskelig vis.
   Wikileaks avslørte sannheten om NATO og nå kjemper NATO sammen med nazistene mot Russland.
   Kristenfolket som støtter Ukraina, nazistene og NATO bør omvende seg snarest mulig.
   Rent personlig VEMMES jeg over slike holdninger som blant annet Birgir Hermansen stadig representerer.

   1
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *