CNN: 129 drept i omfattende koordinert terrorangrep i Paris: Islamsk stat tar på seg skylden

islamsk-stat AFP: Rundt 90 skal være drept i konsertsal: Terrorister skal ha ropt “Allah Akhbar” mens de slaktet sine ofre. Islamsk stat feier kveldens og nattens terrorangrep mot et Paris som er som en krigssone. Unntakstilstand er innført, presidenten er evakuert og grensene er stengt etter den stadig pågående terroraksjonen. . Militært personell satt inn for å få kontroll på situasjonen som omtales som den verste terroraksjonen i Frankrike noensinne. Minst 7 forskjellige koordinerte angrep. Også Norge har i kveld har styrket beredskapen og vurder hvorvidt trusselbildet mot Norge er endret.Det er ventet at tallene på døde vil komme til å øke i timene som kommer. I følge de siste meldinger som er kommet inn til Fox news skal rundt 100 være drept alene inne i konsertlokalet. I følge CNN skal minst 153 mennesker være drept som en følge av terrorangrepene i Paris fredag kveld og natt til lørdag, i den sjokkerende aksjonen som har sjokkert verden.  Sendingen live er nå avsluttet

Facebook Comments

24 tanker om “CNN: 129 drept i omfattende koordinert terrorangrep i Paris: Islamsk stat tar på seg skylden

 1. Utrolig trist situasjon. Sitter å følger live sendingen du har lagt ut. Vi må be for dem som er rammet og Norge bør nå få lukket grensene. Vi har ikke anelse hva vi slipper inn i Norge. Det som skjer i Paris kan skje i Norge. Vi kjenner ikke morgendagen, la oss be om at Herren gir visdom til våre ledere og politikere så ikke de slipper inn tikkende terrorister.

  • Den hvite befolkningen produserte Vidkun Quisling, Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Anders Behring Breivik, Josef Stalin, Lenin, Trotsky og Adolf Eichmann.

   Myhren sin reklame for den hvite rase er nok noe han vil bli straffet for av baade i handelsstandens klagenemd og i reklame klagenemda da denne reklamen hans er usann.

   Dessuten er det langt flere fargede kristne enn hvite kristne. Jeg tror nok at Myhren maa bli tvunget til aa stenge sin butikk da hans varer gikk ut paa dato rundt 1930. Det aa selge tomatoer og agurker som er saa gamle er ikke bra.

  • Jeg er enig med deg her Torodd. Historien viser at den hvite rase har produsert mange massemordere, dette er ikke et spørsmål om rase, men et resultat av en dødelig kombinasjon av naiv vestlig policy overfor muslimsk innvandring, vestlige militære eventyr i forskjellige muslimske land, Irak, Syria, Libya osv. Økende interesse for ekstrem islam, Frankrikes engasjement i bombingen av Islamsk stat. Vi har sådd bomber på fremmed kontinent samtidig som vi har sluppet inn hundretusener av innvandrere, og blant de et lite antall terrorister.

  • Anders Behring Breivik var ikke en muslim. Han var en som ville forsvare den hvite rase og kristendommen mot innvandrere. Og Sokelys har indirekte stottet hans tull ved aa promotere det Hoff makkverket som har et like tvilsomt budskap som fikk like tenkende folk til aa massakrere folk i Paris i gaar.

   Problemet er ikke innvandrere eller den hvite/arabiske rase. Problemet er mistilpassede folk, som f.eks Breivik og disse som massakrerte folk i Paris, Madrid og London, som blir radikaliserte og derfor begaar massakrer. Dette er folk som ikke godtar det sekulere samfunnet og som hater homofile, feminister og sosialister. Man finner mye av den samme tankegangen i Sokelys. Men ingen fra Sokelys har gjort ei katte fortred. Og maatte folk i Sokelys, forumdeltakere og redaktor, fortsette med aa bruke pennen istedet for maskinpistoler.

  • Torodd, ABB var en norsk terrorist, ikke muslim, ikke kristen. Søkelys har støttet Hoff i det faktum at intet skjer utenom Guds allmakt, og boken du peker på og som du neppe har lest sier klart og tydelig at ikke all terror er Guds dom, men at situasjonen i Norge var spesiell. Men intet skjer utenfor Guds suverenitet, uansett.Nok om det. La meg understreke følgende klinkende klart Torodd: Jeg fremmer ikke hat mot homofile, men jeg mener at disse burde ha vett til å respektere at den kristne tro, bibelen sier at slik adferd er synd, -og derfor avstå fra å kreve kirkens og Guds velsignelse over sine liv. Det er ingen grunn til å hate sosialister, disse er ikke verre enn mennesker som stemmer/støtter borgerlige partier. Det vi ser her er som skrevet tidligere, et resultat av en åndelig lov som vi har brutt. USA og Europa har lenge blandet seg inn i Syria, Irak, Libya med bomber og våpen og vi høster hva vi sår. Vi har sådd våre bomber i forskjellige muslimske land og skapt en uhyre vanskelig situasjon gjennom å kreve alskens regimeforandringer -uten tanke på at dette kunne skape borgerkrig og terror. Samtidig har vi i vår naivhet tatt inn hundretusener av flyktninger og migranter fra disse landene hvorav vi finner noen svært få som er i stand og kanskje også forutbestemt og beordret til å forårsake terror.

   Jeg verken kan eller vil skylde på innvandrere rent generelt, da mange av disse er normalt “gode” mennesker (Jeg setter gode med apostrof fordi Bibelen lærer at vi alle er syndere, og bare en er god, -men poenget er, de aller fleste innvandrere vi ser har rømt fra vold og terror, men blant disse har det åpenbart vært trojanske hester, ellers står vi overfor en radikalisering av andre og kanskje tredje generasjons innvandrere som har blitt radikalisert her hjemme, fordi livet i Europa kanskje bød på arbeidsledighet, isolasjon og mangel på integrering i samfunnet. Enhver muslim er nøyaktig like mye verd som du og jeg Torodd, og ingen rase er overlegen en annen. Vi er alle av samme blod, som rent teologisk betyr at vi alle drar med oss en ond natur som står Gud i mot, og derfor trenger vi Jesus Kristus og den rettferdighet som gis ved troen på ham.

  • Takk for ditt innlegg og presisering, Kjell. Veldig mye aa tenke over der og lite jeg er uenig i.

 2. Lurer på hvor lang tid det går før det kommer noen synspunkter på at dette er Guds straff over Frankrike siden de har en sosialist-president?

 3. For ca. 3 år siden skrev jeg et stykke på Verdidebatt i Vårt Land. Der sto stykket i ca. 1 time, før det ble slettet.
  Det ble stort oppstyr i lokalavisen, Agderposten, noen dager senere. Tenk at noen kunne skive noe slikt… Idag er stykket aktuelt som aldri før, og for ordens skyld, jeg har i de siste tiårene stemt Fremskrittspartiet.

  Den hvite befolkningen.

  Var det ikke Goethe som sa til sin sønn en gang: “Min sønn, min sønn,; – om du bare visste hvor lite visdom som styrer denne verden…”

  Den hvite rase er i hardt vær om dagen. Ja, det har den vært lenge forresten… På skolen lærte vi om svartedauen på 1300 tallet. Hvor vel over halvparten av befolkningen i Norge og sikkert også i Europa forøvrig møtte døden. Etternavnet, Ødegård stammer fra den tiden… En øde gård…

  For tiden går det en serie på TV som heter Nord og Sør. Det er fra den amerikanske borgerkrigen 1861 til 1865, hvor hvite mennesker dreper hverandre. Over 200.000 amerikanske menn i sin beste alder ble drept. Så har vi 2 verdenskriger i vårt århundre, en ufattelig tragedie, hvor hvite “kristne” mennesker også dreper hverandre. Først i 4 år, fra 1914 til 1918, og så begynte nye generasjoner igjen i 5 år, fra 1940 til 1945. Senere har det vært en rekke “småkriger” hvor hundretusenvis hvite har måtte bøte med livet.

  Idag er det sykehusene med sine abortklinikker som er den store utrydderen. Så har du p- pillene, angrepillene, kondomer og andre “ønskede” statlige midler mot svangerskap! Siden abortloven ble vedtatt og fram til idag, har det blitt abortert på sykehusene i Norge over 500.000 fostre. I disse dager går det en rettssak, hvor Anders Beiring Breivik tok livet av 77 mennesker. Men like mange mennesker i Norge tar abortlegene livet av HVER VIRKEDAG ÅRET RUNDT!

  Hvor mange er igjen av den hvite rase idag tro? Kan de være ca. 1 milliard mennesker? Det høres selvfølgelig mange ut, men i forhold til andre raser, som ER PÅ 6 milliarder, så er vi nå i sterkt mindretall. Hva om hundre år? Andre sivilisasjoner og etniske grupper som vi kjenner til, har utryddet seg selv eller hverandre, det kjenner vi fra historien. For meg virker det som, at det samme kan skje igjen.

  I dagens Europa går de hvite slektene allerede sterkt tilbake, folkene har andre ting å gjøre enn å føde barn. Da importerer Norge og andre europiske land arbeidskraft, De tar inn i landet like mange som de har tatt livet av hvert år. Dette er mange ganger folk som ikke har vår kulturbakgrunn,men de kommer fra fjerne himmelstrøk, utlendinger fra hele verden. Dette må jo gå galt en gang, og det gjør det! Kristendommen og den kristne kulturarven vår, og som vi hvite har vært en pådriver til, er i Europa blitt forvitret. Og det er heller ingen hemmelighet hvem de største konfliktene står mellom. Det er mellom de hvite og araberne, eller med andre ord, de kristne og muslimene!

  «Det blir vanskeligere og vanskeligere å holde folk, som ikke ser ut som oss, vekk fra det rike Europa. De etniske gruppene som kommer holder sammen, og tar deler av byene til sine beboelse-områder. De dårligste områdene i starten, men etter hvert så er målet «Holmenkollåsen» i hver by! Det er faktisk bare et hvitt flertall som kan stoppe dette, og da må noe gjøres. Nynazister og nasjonalister har begynt å skjønne dette, men de er enda i mindretall, er dette en ønskelig utvikling? Men hva om noen år? Da er nok borgerkrig i hvert land, ikke bare en mulighet, men en sikker utvikling. Hva skjedde i Kosovo? Jeg sier ikke mer …!»

  Det som må gjøres er å stoppe ALL innvandring fra muslimske land og sende ut så mange som mulig ut av dem som er kommet. Vi må også komme oss ut av Schengen avtalen så fort som mulig, slik at vi får stengt grensene våre en gang for alle! Jesus sier også noe om dette i Markus 3:24 “Om et rike kommer i strid med seg selv, kan det riket ikke bli stående, 25 og om et hus kommer i strid med seg selv, kan det huset ikke bli stående.”

  • Myhren: jeg undres over hva som er hovedgrunnen(e) til at du som kristen stemmer FRP? Er det:
   1. At de er tilhengere av fosterdrap?
   2 At de sier ja til aktiv dødshjelp?
   3. At de er tilhengere av sortering av menneskeliv?
   4. At de sier ja til at homofile får gifte seg?
   5. At sier ja til porno?
   6. Ja til prostitusjon?
   7. Fri flyt av billig alkohol, til alle døgnets tider?
   8. Kraftige kutt i bistand/u-hjelp?
   9. Kutt i velferdsordningene?
   10. Mer til de rike på bekostning av de fattige?
   11. Nedbygging av landbruket, for å heller importere maten fra
   land, der innbyggerne sulter?

   Er det enkeltstående av disse sakene som tiltaler, eller en kombinasjon?

  • Vi som er kristene skal ha et samfund med Ham. IKKE VERDEN !

   Politikk er et klovnespill !

   Tror dere antkrist bryr seg om din lille mening når deres agenda er noe helt annet

 4. Jeg hadde heller ikke ventet noe særlig positiv respons på stykket. Men dersom vi har bibelen som mal, så må vi først og fremst skjønne, at den hvite befolkningen er Guds Eiendomsfolk. Det gjelder altså ikke spesielt jødene (Juda stamme) men alle de 12 stammene. Jeg foreksempel, er av Benjamin eller Naptali stammen.
  Gud har en spesiell omsorg og planer for dette 12 stammer folket, og dersom det er til noens trøst, så skal vi en eller annen gang tilbake til et Stor-Israel.
  Vi leser om fiskere og jegere i bibelen, og det er slik, at dersom vi ikke ønsker å reise til et stor-Israel frivillig, så blir vi tvunget til det.
  Men idag finnes det ingen stor-Israel enda, det blir det først etter den 3. verdenskrig.
  Og idag ser vi begynnelsen til den krigen, og selveste paven sa, “Den 3. verdenskrigen er nå startet!”
  For en gangs skyld er jeg enig med han…

  • Torodd Fuglesteg
   Dersom ikke FRP tåler det jeg skriver, så kan jeg jo stemme på Demokratene. Det er også et vakkert parti,
   men nå kommer det nok snart et utbryterparti fra FRP, og da vil det bli naturlig å stemme på dem…Ytterste høyre…vett du…

  • Det gjelder altså ikke spesielt jødene (Juda stamme) men alle de 12 stammene
   ————
   Teksten er slik i Sakarja 8

   “Mange folk og mektige folkeslag skal koma og søkja Herren over hærskarane i Jerusalem og be om velvilje for Herrens andlet. 23 Så seier Herren over hærskarane: I dei dagane skal ti mann av alle språk og folkeslag gripa tak i kappefliken til ein JØDISK mann og seia: «Lat oss få gå med dykk, for vi har høyrt at Gud er med dykk.»

   Når 1000-årsriket kjem etter 6000 år vil nasjonane innsjå at Gud ER MED JØDANE eller Israel.
   Desse nasjonane vil få lyst å læra av jødane.

   Det same står i Esaias 2.

   “I dei siste dagar skal det skje
   at Herrens tempelberg (TEMPLET PÅ TEMPELHØGDA) skal stå urokkeleg
   som det høgaste av fjella
   og raga over høgdene.
   DIT SKAL ALLE FOLKESLAG STRØYMA.

   3 Mange folk skal dra av stad og seia:
   «Kom, lat oss gå opp til Herrens fjell,
   til huset åt Jakobs Gud,
   så han kan lLÆRA OSS SINE VEGAR
   og vi kan FERDAST PÅ HANS STIGAR.
   For LOV (TORAH) SKAL GÅ UT FRÅ SION,
   Herrens ord frå Jerusalem.»

   4 Han skal dømma mellom folkeslag…..
   ikkje lenger lærast opp til krig.”
   —————
   Ordet eller fellesnemnaren me brukar på ISRAEL er ordet JØDE.
   Det viser og Sakarja 8.

   Ved oppstandelsen etter 6000 år vil Gud vekkja opp att dei trufaste som ligg i gravene og føra dei til Tempelhøgda, slik Esekiel 37 fortel.

   “Så seier Herren Gud: Sjå, mitt folk, eg opnar gravene dykkar og lèt dykk stiga opp or grav. Så fører eg dykk til Israels-landet. 13 Mitt folk, de skal kjenna at eg er Herren når eg opnar gravene dykkar og lèt dykk stiga opp or grav! 14 Eg gjev dykk mi ånd, så de blir levande, og lèt dykk finna kvile i dykkar eige land. Då skal de kjenna at eg, Herren, har tala og sett det i verk, seier Herren.”

   Som teksten viser skjer det etter oppstandelsen.

   “Så seier Herren Gud: Sjå, eg hentar israelittane frå dei folkeslaga som dei fór bort til. Eg samlar dei frå alle kantar og fører dei til deira eige land. 22 Så gjer eg dei til eitt folk i landet, på Israels-fjella. Alle skal dei ha ein og same kongen. Dei skal ikkje lenger vera to folkeslag og ikkje meir vera delte i to kongerike.”

   “Min tenar David skal vera konge over dei, og alle skal dei ha éin gjetar. Dei skal følgja lovene mine og halda forskriftene mine, så dei lever etter dei. 25 Så skal dei få bu i landet som eg gav min tenar Jakob, og som fedrane dykkar budde i. Dei skal bu i det for alltid, både dei og borna og barneborna deira. Og min tenar David skal vera deira fyrste for alltid. 26 Eg gjer ei fredspakt med dei; det skal vera ei evig pakt. EG LET DEI BLI MANGE. Eg set min heilagdom hos dei for alltid.”
   ———————
   GT eller Tanakh er Guds ubestridde ord.

 5. Hei Birger Nilsen.
  I kjølevannet av det som nettopp har hendt, terroren i Paris, er det lett å svare på det.
  På grunn av at vi som bor i Europa ikke skal få den samme behandlingen av våre fiender, som nazistene gav jødene under krigen. Det er hovedgrunnen for min stemme til Fremskrittsparitet.
  Så får alt det andre av partiprogrammet komme i andre rekke.

  • Myhren; vil det si at dersom KRF inntok nøyaktig samme standpunkt når det gjelder innvandring som det FRP har, så ville du stemt KRF?

   Er du klar over at FRPs standpukt i innvandringssaken først og fremst bygger på en egoistisk tanke om at vi heller skal bruke pengene på oss selv fremfor å hjelpe andre?(jfr bistand/u-hjelp)
   At vi først må sørge for billigere bensin og brennevin før vi kan redde noen tusener av barneliv i Afrika?
   At velstanden i Norge må økes betraktelig før vi kan hjelpe mennesker i u-land ut av sult og fattigdom?

   Klarer du å forstå at med utgangspunkt i den listen min, så har de fleste store problemer med å forstå at et svært begrenset antall kristne stemmer FRP?

   Personlig så velger jeg å tro at kristne som stemmer FRP er enfoldige og mindre intelligente mennesker, fremfor å tro at de er egoistiske og kyniske!

  • En slik stotte fra Myhren = minst femti tapte stemmer for FrP…… hver eneste gang. Og det av helt aapenbare grunner.

   Jeg kan tenke meg at tillitsmenn og kvinner i FrP ikke er blid for Myhren sin support.

  • Hei igjen, Birger Nilsen
   Ja, da ville jeg nok ha nærmet meg, Kristelig Folkeparti. Men så er det den saken med todelingen av Israel da. Den er også en søyle for meg, det har aldri vært noen palistinsk stat der, og da skal de heller ikke ha deler av Israel.
   Jordan er deres land, men også div. andre arabiske land, det er mange land de kommer ifra.

 6. …dog tar du feil naar du hevder en ikke-innblandings politikk.

  Under WW2 floy US bombere over Auswitch og andre KZ leire uten aa bombe deres gasskamre. Man viste om Holocaust og man fikk se den i all sin gru da Bergen Belsen ble befridd. Hadde US og UK blandet seg inn, hadde flere enn de faatallige joder som overlevde, ogsaa overlevd Holocaust. USA skulle ha bombet Auswitch og det hadde spart mange liv. Den ynkelige lille intervensjonen som kom reddet jodedommen fra utslettelse og fikk skapt staten Israel. Akkurat DETTE ligger i DNA profilen og i bunnen av all vestlig politikk.

  Se paa bildene fra frigjoringen av Bergen Belsen og du forstaar hvorfor man bomber Libya, Syria og Irak. Du forstaar intervensjonen i tidligere Jugoslavia.
  Glem ikke at politikere ogsaa er mennesker og at man av og til lerer av sine feil. Ja, det hender at vi mennesker gjor det.

 7. Anders; det er mange som tror at FRP er et ytterste-høyreparti, noe lignende det republikanske partiet i Amerika. Det er så feil som det kan bli. FRP er et populistisk liberalt parti, som har en politikk hvis mål er å gi noe til alle velgerne.
  Det er ikke mulig å plassere dem et bestemt sted på “parti-aksen”! På noen områder er de høyreorienterte mens de på andre områder er sosialistiske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *