Krigen i Paris 2015 -folk er livredde

krig-i-parisOnsdagens terroraksjon mot det satiriske magasinet og en rekke terrorepisoder i etterkant av den blodige islamistiske aksjonen viser for alvor at Europa er i ferd med å bli et svært farlig sted. At folk er redde er forståelig men Frankrike høster nå konsekvensene av åpne grenser,innpå 6 millioner muslimer og blant dem grupper av jihadister som har lever og ånder for hellig krig, jihad -og for å skape skrekk blant de vantro slik Koranen forlanger av dem som er lydige mot Allahs vei. Det enkelte nå spør seg er hvor mange tilsvarende situasjoner vi vil få i andre europeiske land. Er Norge, Sverige eller Danmark forberedt på en slik terroraksjon?

En væpnet mann har tatt minst fem gisler i en jødisk kosherbutikk øst i Paris, sier en kilde til AFP. Gisseltakeren skal være den samme mannen som i går skjøt og drepte kosherpolitikvinnen Clarissa Jean-Philippe i Montrouge i går. Mannen skal være bevæpnet med to automatvåpen i kosherbutikken. – Dere vet godt hvem jeg er, skal han ha sagt til politiet, ifølge et vitne. Elever på skoler i nærheten er blitt beordret til å holde seg inne. Det meldes nå at minst to av gislene er drept. Frankrikes innenriksminister Bernard Cazeneuve skal være på vei til stedet, som ligger nær Porte de Vincenne i Paris. En politikilde fortalte Reuters tidligere fredag at mannen er medlem av den samme jihadistgruppen som de to terrormistenkte brødrene Saif og Chérif Kouachi.

kommentar

Cherif og Said Kouachi, som er navngitt som personene som sto bak skytingen inne i redaksjonslokalene til Charlie Hebdo, selv holder minst ett gissel i et trykkeri nordøst for Paris. En politikvinne ble drept i en skyteepisode i forstaden Montrouge sør i Paris torsdag. Politiet bekreftet fredag at det er en forbindelse mellom gjerningsmannen og brødrene som mistenkes for å stå bak terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo onsdag.

https://www.youtube.com/watch?v=_194N0HVF6k

Politikvinnen og en kollega skulle til å undersøke en ulykke da en person i skuddsikker vest utløste skudd. Vitner har fortalt at angriperen flyktet i en bil. Ifølge politiet hadde mannen et håndvåpen og et automatvåpen.
Hendelsen i kosherbutikken fredag foregår rundt 40 kilometer unna gisselsituasjonen i Dammartin-en-Goële, hvor store politistyrker omringer gisseltakerne, som skal ha tatt ett gissel. Den franske regjeringen som har våknet opp til et skikkelig islam-sjokk skal holde nytt krisemøte klokken 15.15.

Facebook Comments

4 tanker om “Krigen i Paris 2015 -folk er livredde

 1. Jøder må evakuere Europa nå! Gud gav jødene Israels land og jøder må reise dit. Europa har forkastet Jesus, de kristne verdier og innvandring fra islamske land har vært en trojansk hest. Sammen med tilsynelatende moderate muslimer som ingenlundene vil gjøre noe slikt har Europa fått en liten prosent jihadister som følger hva koranen sier. Om det er 6 millioner muslimer i Frankrike trengs det likevel ikke mer enn 20-30 for å gjøre noe slikt. Men min tro er at det er mange flere. Jeg kommer frimodig til å stille meg sammen med Pegida mandag.

  • Er enig i at Gud har gitt Israels land til jødene og det er sant at Europa har forkastet Kristus og de viktigste verdier. Men heldigvis er det bare et fåtall av mennesker fra muslimske kulturer som tyr til vold og hellig krig. Når det er sagt er det grunn til å tro at det er langt flere enn vi tror. Guds folk må nedbe vekkelse og søke å gjenopprette en sann og levende tro på Jesus igjen. Vi må gjenreise de kristne verdier og verne om barnet i mors liv, om ekteskapet, om Guds bud og ord. Det som skjer er helt forferdelig, og mine tanker går til dem som sitter som gisler og pårørende av de drepte.

  • Det er nok riktig at de færreste muslimer vil ty til vold selv. Men dessverre er det mange ‘fredelige’ som støtter den og det er skremmende.

  • Riktig.
   Gud ber folket sitt om å reisa heim til Israel.
   I Åp 18 kan me lesa det same.
   Gud gjev jødane ein sjanse til å reisa frå USA (Babylon) før straffedomane kjem over landet.
   “Frå himmelen høyrde eg ei anna røyst: Far bort frå henne, folket mitt, så de ikkje vert medskuldige i syndene hennar og ikkje råka av plagene hennar. 5 For syndene hennar når opp til himmelen, og Gud har kome i hug all uretten ho har gjort. 6 Gjev henne att likt for likt, ja, gjev henne dobbelt att for det ho har gjort, og skjenk henne to gonger i det staupet ho sjølv har fylt. 7 Gjev henne like mykje pine og sorg som det ho sjølv har unnt seg av stas og vellivnad. Ho tenkjer med seg: «Her sit eg som dronning,”
   Me er kome til avslutninga på syndens drama og Israel og tempelhøgda er i fokus.
   HARmageddon er kampen om GUDS HEILAGE FJELL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *