KrFUs kommende leder vil gjerne gå i homoparade

Vil ha et parti som åpner for Sodomas synder

erstadKrFUs kommende leder Emil André Erstad vil ha muslimer inn i partiet og deltar gjerne i homoparader. KrF-topper ber ham konsentrere seg om partiets kristne grunnfjell. KrF er ikke hva det en gang var, et parti for mennesker som bekjenner seg til den kristne tro og Bibelens lære. Selv om det forhenværende kristelige partiet fikk 5,6 prosent av stemmene ved årets valg er partiet mer enn halvert siden 2001 da de fikk 12,4 prosent av stemmene. I 2005 fikk de 6,8 prosents oppslutning og i 2009 5,5 prosent. På de ulike partibarometre har partiet siden 2005 svingt mellom 8,1 prosent og helt ned til 3,2 prosent i november 2012.

Årets valg viser at en del kristne stemmer KrF av vond vane, men det er ikke så mange ukristelige krumspring som skal til før en vesentlig del av disse finner andre alternativ. Når den kommende KrFU lederen gjerne vil promotere det halvreligiøse partiet med å delta i fjollete homoparader samtidig som man markedsfører GayPride er det nokså åpenbart at beviste kristne etterhvert vil få nok av dette partiets arroganse mot de etiske verdier mange kristne ennå besitter.

KrFs er som et virus som infiserer kristne med etisk og åndelig forfall

krflesbaEgentlig er det på tide at KrF fjerner bokstaven “K” eller uttrykket “kristelig” fra sitt partinavn. Partiet fremstår nå mer og mer som et sekulært politisk parti med visse “kristelige verdinormer i bunnen” men det er også alt. I sak etter sak som har hatt betydning for Guds rike har KrF enten gått på kompromiss eller også forlatt sitt opprinnelige ståsted. At KrFUs kommende leder både ønsker å inkluderer muslimer og promotere støtte til løsslupne homoparader burde ikke overraske noen etter at det religiøse partiet slapp løs komikeren Christine Koth under sitt landsmøte i april. I kjent stil delte den lesbiske underholderen ut “puppeklemmer”, løftet opp skjørtet, promoterer sitt forestående lesbiske bryllup og fikk med seg partiets tillitsvalgte i å rope «Herregud». KrF har etter Høybråtens avgang gått fra ille til verre og vi kan godt forstå at endel kristne leter etter et annet politisk alternativ å stemme på.

De Kristne

hanevoldSelv om partiet “De Kristne” i forkant av årets valg gikk svulmende til valgkamp med urealistiske forventninger om å komme i regjeringsposisjon sammen med Høyre og Fremskrittspartiet kan likevel partiet, dersom de finner bakkekontakt i fremtiden bli et reelt alternativ for bibel-troende kristne velgere. Med 0,6 prosent av stemmene (de trodde opprinnelig på 6,6) har likevel partiet lagt et grunnlag de kan bygge videre på. Imidlertid er det vår formening at dersom “de kristne” skal kunne utgjøre noen forskjell må de kompromissløst tone flagg i forhold til sin støtte til Israel, sin kamp mot den kjønnsnøytrale ekteskapsloven og ikke minst stå opp for barnet i mors liv. I forkant av årets valg forsøkte Per Kørner å utfordre “de kristne” til å signalisere at de ikke ville inngå samarbeid med en regjering som administrerer fosterdrap. Per Kørner fikk aldri svar. Alt vi hørte fra Erik Selle og den selvutnevnte “apostelen” og trosforkynneren Jan Hanvold var svulstige og overoptimistiske toner om regjeringsdeltakelse og 6-7 prosent oppslutning. På tross av “apostel” Hanvolds faste og bønn ebbet valgnatten ut i flaue 0,6 prosent for De Kristne.

Realismen mangler

I likhet med millioner av andre kristne tror også vi at vi nå lever i det Bibelen omtaler som de siste dager eller “den siste tid”. Med forventning og håp ser vi frem til den dagen da Kristus kommer tilbake igjen for å gjenopprette alt det som synden og mørket har ødelagt. Troen og håpet om Jesu gjenkomst er en tro kristne gjennom alle tider har delt med oss som lever nå nesten 2000 år etter Jesu død og oppstandelse og med forventning å glede lengter vi etter dagen da vi skal se vår frelser ansikt til ansikt, Imidlertid er det slik at Bibelen tegner et dystert bilde av situasjonen på jordkloden i tiden før hans snare gjenkomst. “Krig, ufred, sosial uro, naturkatastrofer og ikke minst ugudelighet og lovløshet vil være det som preger vår verden, slik det også gjorde i Noa og Lots dager. Et annet fenomen som skal prege “endetiden” er oppblomstringen av falske religiøse profeter og vranglære. Apostelen Paulus avdekket i sine skrifter at det ville komme et stort frafall og videre sa han også: “Men dette skal du vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider.” Rent teologisk rimer ikke dette med den ideen enkelte ledende religiøse figurer syntes å ha om at de kristnes makt og innflytelse i verden vil øke innenfor Jesu gjenkomst. “Kingdom Now teologien” som har funnet innpass blant ekstrem-karismatiske pinsevenner, innenfor “Latter Rain” og den såkalte “ny-apostoliske reformasjonsbevegelsen” som blant annet forfektes av den amerikanske “Bethel Church” og deres tilhengere i IMI kirken Stavanger. Denne ideologien går i korthet ut på at de kristne i endetiden skal ta tilbake makten Satan angivelig har tatt i fra dem og at Guds folk, – representert ved sine “ny-apostoliske apostler og profeter” frem mot Jesu gjenkomst vil ha større og større dominans i verden. Ut fra et tradisjonelt bibelsk ståsted er dette krfkurstankegodset klassisk forførelse og har et hav av bibeltekster mot seg. Sånt sett passer nok den kommende KrFU lederens ønske om å delta i homoparader bedre inn i den bibelske forståelsen av endetiden enn tankene til “Kingdom Now” apostlene. Med Erstad som KrFU leder hadde kanskje noen håpet på positive krumspring, men vi antar at Flekkerøy-velgere som stemmer KrF må forvente langt mer av av det som har kjennetegnet kristelig folkeparti i de senere år. Et eksempel på KrFU 2013 er KrFUs strippeshow på Karl Johan. Mer av slikt må vi forvente av KrFU tross Hallaråkers tilstedeværelse gir det politiske partiet et religiøst alibi.

 

Facebook Comments

2 tanker om “KrFUs kommende leder vil gjerne gå i homoparade

  1. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon
    everyday. It will always be exciting to read content from other writers and use something from other web sites.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.