Krakktilstander på Oslo børs og panikk på Wall Street -Dow Jones stuper med 2000 poeng

Oslo børs er ned nærmere 10 prosent etter at regjeringen har bebudet ekstreme tiltak for å begrense det fryktede Corona-viruset.  Både skoler og en rekke andre virksomheter stenges ned, og myndighetene innfører rasjonering på det smertestillende medikamentet  Paracetmol.  Over hele Europa er det blodrødt på børsene og Wall Street åpnet med en nedgang på rundt 2000 poeng. All handel ble så pauset i 15 minutter for å gi panikkslagne investorer tid til å dempe nervene, men etter at handelen åpnet igjen, har kursene fortsatt å falle. I skrivende stund er Dow Jones indeksen ned over 2000 poeng, og krakket er en realitet

Dette vil få alvorlige konsekvenser for verdensøkonomien og hver enkelt av oss. Følg utviklingen fra Wall Street krasjet live.

I videoen under snakker investor Gregory Manarino om dagens børskrakk, og Manarino har lenge advart om det som skjer.

Én tanke om “Krakktilstander på Oslo børs og panikk på Wall Street -Dow Jones stuper med 2000 poeng

  1. Jeg har vært en tur på sykehus i Bergen til undersøkelse og er nå kommet hjem. Jeg har aldri sett så mange biler parkert utenfor dagligvarebutikkene noen gang.
    Kona og jeg tar det helt rolig : Vi har alt som trengs i lang tid fremover. Det hører også med til sannheten at jeg har skrevet i våre to lokalaviser i flere år om beredskapssituasjonen i landet og hva den enkelte familie burde ha på lager. I dag har dette ( dessverre ) slått til.
    SKJELVET
    Dette er vell tittelen på en norsk film ??
    Yeshua uttalte for kring 2000 år siden at det skulle bli jordskjelv både her og der i endetiden. HER var for ham Israel – og DER kan være Norge. Vi vet at stedsnavnet OSLO er en vederstyggelse for jødene : Det minner dem om de forferdelige Oslo-avtalene som bare ble til problemer.

Det er stengt for kommentarer.