Kinesiske militæranalytikere: Russland er klar for en lang militær og økonomisk konfrontasjon med USA

Russland er klar for en lang militær og økonomisk konfrontasjon med USA. Hun har nok potensiale til dette. Denne oppfatningen kommer til uttrykk i en artikkel publisert i den kinesiske avisen Global Times. “Russland viser sin besluttsomhet og styrke for en langsiktig konfrontasjon ikke bare med Ukraina, men også med USA og andre vestlige land,” sier artikkelforfatteren i Global Times videre. Kinesisk presse sier at Kreml kan ta drastiske tiltak neste år for å få slutt på konflikten i Ukraina. På den annen side hindres dette av USA og andre vestlige land, som presser Kiev til å eskalere ytterligere.

Analytikere fra Kina spår en økning i intensiteten av fiendtlighetene i Ukraina i 2023, samt en enda større forverring av konfrontasjonen mellom Russland og Amerika.  Allerede nå iverksetter Vesten enestående tiltak mot Russland på den økonomiske sfæren, og innfører flere og flere nye restriksjoner. Derfor forbød USA, Storbritannia og EU nylig deres selskaper å tilby alle typer tjenester til tankskip som frakter olje fra Russland til en pris som er høyere enn det avtalte nivået. En av de kinesiske ekspertene, intervjuet av journalister, sa til og med at Washingtons handlinger kan føre USA til en fullskala militær konflikt med den russiske føderasjonen. Tidligere har den russiske eksperten Dmitry Suslov, som er ansatt ved Higher School of Economics, også bemerket en alvorlig forverring i forholdet mellom Moskva og Washington. Etter hans mening er det neste år i stand til å føre til et åpent militært sammenstøt mellom de to maktene,” heter det videre i oppslaget.

Kinesiske analytikere og eksperter kan ha sine analyser. Vestlige eksperter fremmer sine tanker og vurderinger. Også i Moskva gjøres det tanker og vurderinger av denne konflikten videre. Forholdet mellom Russland og Europa er satt mange tiår tilbake. Hva 2023 vil bringe av konkrete hendelser, hvordan slagmarken vil se ut i 2023. Mange forventer å se en større russisk vinteroffensiv mens andre igjen tror at Moskva neppe vil sette i gang en større militær offensiv før i april. En konflikt slik vi har nå mellom to av verdens ledende atommakter (NATO og Russland) kan være uforsigelig og livsfarlige. Likevel. Gud er historiens herre. Han har full kontroll og kjenner alt som skjer.

4 tanker om “Kinesiske militæranalytikere: Russland er klar for en lang militær og økonomisk konfrontasjon med USA

 1. Ja, Nordens konge (Russland & co) skulle i følge Daniel falle inn i landene rundt. Men så – med ett – skulle det “gå til grunne med ham og det er ingen som hjelper ham”.

  Dette er globalistenes plan. En ny verdensregjering (Dyret) og dens bilde (FN), må bli kvitt demokrati, Russland/nasjonalisme og til slutt all religion.Da kommer den store trengsel og Harmageddon.

  1
  1
 2. Putin har bestemt seg for å føra krig og storhetstankane hans gjer at han drit i konsekvensane. Det er ein gal manns ferd.
  Menneskeliv betyr ingen ting for Putin. Me ser korleis han kynisk utnytter folket sitt med å senda dei til fronten.
  “Pussy Riot med ny protestsang mot krigen
  «Vi anser Putins regime som et terrorregime,» skriver gruppen i en uttalelse, som ble utgitt sammen med sangen «Mama, Don’t Watch TV».

  «Denne sangen er vår uttalelse mot krigen som Putin startet i Ukraina», skriver Pussy Riot videre i uttalelsen.

  I uttalelsen krever de også at andre land slutter å kjøpe russisk gass og olje, samtslutter å selge våpen til Russland.

  De fleste av medlemmene i Pussy Riot har forlatt hjemlandet. En av de siste som ble igjen, medgründer Maria Alyochina, klarte å rømme fra husarresten i mai 2022 ved å ta seg via Belarus til Litauen – og derfra videre til Island, forkledd som bud.”
  ——————-
  Vesten er begynt på den rette måten, med å frysa ut Russland.
  Dette er det einaste Putin forstår. Etter kvart vil konsekvensane for Russland verta enorme. Dei vil mangla mange varer dei ikkje lagar sjølve.
  Det er viktig at Europa er samla og har felles front mot Russland.

  2
  1
  • Tror Putin og Guds menighet i Russland er glad for at disse lettkledde horer i Pussy Riot er rømt fra landet.
   La dem flytte til Sodoma.
   Stedet der Torstein trives og hvis befolkning Torstein mener er “kjekke folk”.
   Torstein. Du er grepet av en uren ånd.

 3. Pavel Antov var kritisk til krigen – funnet død på luksushotell
  Den russiske pølse-oligarken Pavel Antov (65) er død etter å angivelig ha falt ut av et vindu på luksushotellet Hotel Sai International i India.
  Pavel Antov ble funnet død på et luksushotell i India.
  Andre dødsfallet på kort tid
  Milliardæren, som tidligere var en av Russlands største pølseprodusenter, var på ferie for å feire sin kommende 66-årsdag.
  Det er det andre dødsfallet hotellet opplever på kort tid. I forrige uke ble nemlig en i Antovs reisefølge, Vladimir Bidenov, funnet død på sitt hotellrom.
  Ifølge Indias NDTV-nyhet skal en anonym politimann ha uttalt at de mistenker Antov tok sitt eget liv etter å ha blitt deprimert over Bidenovs dødsfall.
  Ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået Tass, er det ikke mistanke om at noe kriminelt står bak dødsfallet
  Kritiserte krigen
  I juli la Antov ut en historie på meldingsappen Whatsapp, hvor han kritiserte Russlands invasjon av nabolandet Ukraina. Han kalte missilangrepet mot Kyiv for «terrorisme».
  Det gikk ikke lang tid før Antov beklaget innlegget, og hevdet det var skrevet og delt av noen andre.
  65-åringen er medlem av president Vladimir Putins politiske parti, og sa han var «en tilhenger av presidenten og en russisk patriot» og at han «delte målene» med Kreml i invasjon av Ukraina.”

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.