Kinesiske dr Li-Meng Yan til Tucker Carlson: Corona-viruset er skapt i et kinesisk lab, og sluppet løs over oss av kinesiske myndigheter

Corona eller Covid-19 viruset er som de fleste av oss lenge har trodd, blitt produsert i et laboratorium i Wuhan i Kina. Viruset kommer ikke fra naturen men er utviklet av mennesker og var i utgangspunktet er virus som ikke kunne skade mennesker. Imidlertid ble viruset modifisert -og deretter sluppet løs over menneskene. Det at dette viruset er menneskeskapt og utviklet i Kina -og derfor med rette blir kalt “Kina-viruset” er noe de fleste av oss allerede har trodd en stund.

Det store spørsmålet er ikke om kineserne har sluppet dette løs over oss, men heller hvorfor. Svaret kan være noe så enkelt som makt. Viruset har svekket moralen i Vesten og undergravd og satt tilbake all økonomisk vekst. Konsekvensene av den ennå pågående pandemien kan vi se og vil i økende grad få merke i månedene som kommer.

Facebook Comments

1 tanke om “Kinesiske dr Li-Meng Yan til Tucker Carlson: Corona-viruset er skapt i et kinesisk lab, og sluppet løs over oss av kinesiske myndigheter

  1. Enig. Satan Belzebub er kinesisk. Godt Herren snart kommer tilbake for å hjelpe Trump i hans hellige ariske korstog mot uamerikanske raseskjendere, homomafiaen, jødebolsjeviker, kapitalistkakerlakket, speltfeminister og annet pøbelpakk! Sier som Trump, Copeland, Graham og Tybring-Gjedde, Allah være med dem inntil verdens ende, sier til Satan og hans yngel: You are fired!

    ????

    2
    4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *