Katastrofale ledighetstall for amerikansk økonomi -hele 6,6 millioner amerikanere søker ledighetstrygd for første gang

Forrige ukes dramatiske “jobless-claim” tall var katastrofale for amerikansk økonomi og for Trump administrasjonen. I følge de siste tall lagt frem fra det amerikanske arbeidsmarkeds.departementet skal hele 6 648 000 amerikanere ha satt fram krav om førstegangs arbeidsledighetstrygd den siste uken. Tallene kommer samtidig som de folkevalgte går ut i ferie.

I forrige uke ble det meldt om 3,3 millioner nye krav om arbeidsledighetstrygd og de siste tallene viser en fordobling den siste uke. Tilsammen har 10 millioner amerikanere mistet jobben de siste tre ukene og tallene tegner et svært dystert bilde av fremtidsutsiktene for amerikanerne. Det var ventet at denne ukens tall ville bli blodige, men flertallet av “ekspertene” antydet et tall på 4 millioner. I stedet fikk de nærmere 6,7 millioner nye ledige. En slik dramatisk økning i ledigheten har ikke vært sett siden 1929.Krisepakker og massiv tilførsel av kreditt og kvantitative lettelser har så langt bare ført til at nedturen i aksjemarkedet er blitt begrenset. Dagens sjokktall burde ventelig føre til et markert fall på Wall Street, men i disse tider hvor sentralbankene nærmest kjøper alt av aksjer og obligasjoner er det vanskelig å spå hvordan sjokktallene vil påvirke handelen på Wall Street.

Gregory Mannarino i Traders Choice kaller sjokkrapporten om nye ledighet knusende og sier rett ut at den amerikanske økonomien er i fritt fall og total kollaps.

Facebook Comments

11 tanker om “Katastrofale ledighetstall for amerikansk økonomi -hele 6,6 millioner amerikanere søker ledighetstrygd for første gang

 1. Nå trenger nasjonene friske penger. Og hvor finner man det? Svar: Begynner på rel.. og slutter på …igion. Det nærmer seg…

  • Det vil skje ved at Åpenbaringsboken snart går i oppfyllelse og at Gud legger i nasjonenes sinn og hjerter å ødelegge all religion og tilrane seg religionenes gigantiske formuer. Dette blir det siste redskapet tilgjengelig i globalistenes redskapskasse. Tenk bare på den norske kirkens ”opplysningsfond” som er Norges nest største landeier etter Statskog. For ikke å snakke om Vatikanets gigaformuer.

   Slik blir man dessuten kvitt den største trusselen mot verdensfreden – fatalistiske islamske ledere med atomvåpen som ikke bare truer Israel, men også hele kloden om en gigantisk kjernefysisk vinter slipper løs og stenger sollyset ute. Folkene vil rope ”fred og sikkerhet” når trusselen fra deres guder er borte og de kan robbe presteklassene for alt de eier.

   Globalistene har lik verdensherskerne opp i gjennom tidene hatet religion, bort sett fra at de har vært nyttige idioter for å true folkene til lydighet og derfor nødvendige. Nå har ateismen og islam gjort nytten sin for å knuse kristenhetens ”Gud, Konge og Fedreland” – New World Orders og Agenda 2030’s viktigste hinder for gjennomføring av bakmannen Satans verdenskupp.

   Det skjer snart. Men ”imens de roper fred og sikkerhet kommer en brå undergang over dem” – det endelige slaget der Guds sønn utrydder de fleste mennesker. ”Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Guds ord.

   ”Kom herre Jesus, KOM!”

 2. Dette er et resultat av et virus som gjør at folk ikke kan bevege seg fritt. Da stopper selvsagt all handel opp. Dette rammer hele verden. Ledighetstallene som kommer i kjølevannet av dette er ikke spesiell for USA. Norge er rammet av det samme. Venstresiden som hater Trump, vil selvsagt skylde på ham for alle døde og alle som nå blir arbeidsledige. Her hjemme får ikke Erna personlig skylden for døde. Heller ikke Kinas diktator for skylden for Coronadøde. Det er kun Trump.

  Det virker mer og mer som at Trump ble satt inn av Gud som president for å bygge opp igjen landet i den neste 4 års perioden. De første 3 årene var bare en oppvarming for president Trump. Nå kommer den virkelige jobben. Og han er den beste til å bygge opp igjen landet etter denne corona krisen.

 3. Forøvrig er slike “dommedagsprofeter” som denne Gregory Mannarino ikke noe å høre på. Han lirer av seg selvfølgeligheter. Selv mannen i gata skjønner at det blir mange arbeidsledige når nesten all handel stopper opp. At 6,6 millioner amerikanere har blitt arbeidsledige på så kort er ikke en sjokk rapport. Det er som sagt selvfølgeligheter.

  • Er uenig med deg her. Mannarino har lenge vært treffsikker i sine analyser. Han var opprinnelig en som stemte på Trump og feiret valgseiren i 2016. Men han har slått fast at Trump faktisk er blitt endel av problemet. Mannarino har lenge sagt at riksretts-saken var en avledningsmanøver for å hindre et kritisk fokus på aksje og gjeldsboblen som har bygd seg opp.
   Jeg selv liker endel av Trumps holdninger i endel etiske spørsmål, men likevel, han følger i tradisjonen til tidligere presidenter gjennom å medvirke til å bygge opp bobler i økonomien.
   I forkant av krakket i 1929 satt det en republikansk president Herbert Hoover som medvirket til å bygge opp boblen som brister i oktober 1929.
   I forkant av krakket i 1987 satt republikaneren Ronald Reagan som medvirket til å bygge opp børsboblen som brast den 19 oktober 1987.
   Og i forkant av dette børskrakket har president Trump medvirket til å fortsette oppblåsingen av gjelds og børsboblen som ble satt i gang av Barack Obama med Q1, Q2 og Q3.
   For meg ser det mer og mer ut som om Trump blir dradd inn i begivenhetene og hans tone, hans ansikt er et helt annet.
   Likevel tror jeg og fastholder at Gud har satt han der med en spesiell hensikt, å oppfylle de profetiske planer Gud har med verden.

   1
   1
  • Noen som har fått lest boken til Steve Cioccolanti om Trump?
   (håper snart S.C får en tilbakemld. fra Trump)

 4. Z: noen ledere har gjort en bedre jobb enn andre. Solberg var tidlig ute med gode tiltak, Mette Fredriksen enda tidligere.
  Svenskene, britene og amerikanerne var altfor trege. Trump har mildt sagt opptrådt vinglete og seindrektig i sin respons. Dersom han hadde blitt avsatt i riksrettssaken i Januar, ville det sannsynligvis berget livet til flere mange titusener av amerikanere.

  • Vi var klar over viruset ved juletider og alle forsikret oss om at det var bare en mild influensa. Jeg finner ingen grunn til å skryte av Erna.
   Grensene skulle vært stengt den 15 januar da vi så hvor det bar. Alle som kom fra utlandet skulle vært satt i karantene og testet.
   Både Erna og Donald står til stryk, her skulle dramatiske tiltak ha vært innført langt tidligere. Lukking av grensene, karantene for alle som kom tilbake fra ferier i utlandet og selvfølgelig skulle all import av turister fra Kina ha blitt avsluttet den 15 januar. Både Erna og Trump har i likhet med resten av den vestlige verden både løyet, bagatellisert og blitt drevet fra skanse til skanse. Tiltak har kommet altfor sent og norske helsemyndigheter har vært preget av inkompetanse og motstridende signaler. Imidlertid når Erna først kom, så har hun gjennomført grundige tiltak -selv om det kommer til å koste skjorta for oss alle.

   4
   1
  • Så hva skulle Trump gjøre. Bygge ned økonomien. Øke skattene og drepe kapitalismen. Innføre kommunisme ? Dette handler ikke om Trump. Det handler om hele den vestlige kapitalistiske verden. Hele vår moderne sivilisasjon er basert på kjøpekraft og handel hos menigmann. Når dette stopper opp fordi folk ikke kan bevege seg, sparker de bena under all moderne økonomi. Da er man tilbake til bondegården og selvforsyning på 1800 tallet.

   Trump er innsatt til å bygge opp igjen USA når dette er over. Han er den eneste nå som et i stand til å redde USA.

  • Hvordan importerer man turister ? Jeg trodde at de som ville se Geiranger kom av fri vilje og med oppsparte eller inntjente penger ?

   Hvor mye er det Norge betaler til produsentene av turistene og hvor mye er tollsatsen pr bein, nyre, hjerte og hode ?

   Ellers enig med deg. Men turister er nå mennesker og Norge betaler ikke noen kroner til herr og fru Weng for at deres sønn Weng Fu Pen ser fjordene i Norge.

   Eller har redaktøren informasjon om herr og fru Weng som vi andre ikke har ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *