Jonathan Cahns profetiske budskap til Joe Biden

Hør det alvorlige profetiske budskapet fra rabbi Jonathan Cahn til USAs president Joe Biden. Biden er en mann som har forlatt de evige lover som Gud har forelagt. Biden er nå i krig med den evige Guds ord og erklærer at alle som tror på Guds ord for rasister og antisemitter. Og ennå finnes det faktisk “kristne” som støtter denne onde og ugudelige presidenten som hardnakket står Gud i mot. Joe Biden er uten tvil den mest antikristne presidenten som noensinne har befunnet seg i Det Hvite Hus og han er i ferd med å sette USAs regjering opp mot kristne

Hør Jonathan Cahns advarende profetiske budskap til Joe Biden som har eskalert USAs frafall fra Gud og når Biden en gang skal stå foran Guds domstol og gjøre regnskap hjelper ingen posisjoner og tidligere makt.

4 tanker om “Jonathan Cahns profetiske budskap til Joe Biden

 1. https://www.youtube.com/watch?v=6Nuy1-avIzU&t=8s
  Cahn seier alt som er sant i denne videoen. Abort er ein styggedom.
  Homoekteskap er heilt imot Guds vilje.
  Dommen kjem over Mystery Babylon – USA.
  Det skjer når dei sviktar nasjonen Israel. USA har til no beskytta Israel når verdssamfunnet har prøvd å knebla jødane.
  CHAPTER SEVENTEEN. ISRAEL AND THE ANTICHRIST.
  https://biblebelievers.com/Pink/antichrist19.htm
  Arthur Pink skriv interessant om dette i boka si frå 1929.
  “I am come in My Father’s name, and ye receive Me not: if another shall come in his own name, him ye will receive” (John 5:43). Because they rejected God’s Christ, Israel shall receive the Antichrist. The same thing is stated in 2 Thess. 2:7 – “For this cause (i.e. because they received not the love of the Truth, that they might be saved) God shall send them strong delusion that they should believe the Lie”
  https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=55s

  2
  6
 2. En skal ta utsagn fra cahn med en god klype salt.
  I 2015, over 7 år siden mente han at det kom til å skje en stor katastrofe!
  Dette skjedde ikke og gubben har moderert seg i sine uttalelser, klokelig nok.
  Svært få, eloer ingen av dommedags profetiene har blitt oppfylt hittil .

  1
  8
 3. ta utsagn fra cahn med en god klype salt.
  ———————–
  Han har feil syn på JUBELÅRET.
  Sidan Gud skapte Adam og Eva har tida vore delt inn i jubelelår. Det kjem kvar 50 år. Desse 120 jubelår frå Adam og Eva slutta ikkje i 2015 eller 2017, slik mange trudde. Det ligg utallige videoar om det på Youtube.
  Nei, desse 6000 åra eller 120 jubileum sluttar i JUBELÅRET 2028.
  Jesus las frå Esaias 61 i år 28 og kalla det eit jubelår.

  1
  7
 4. Kahn hadde en bra bok “Profetien”

  https://www.hermon.no/profetien

  Å være en profet – betyr ikke at du alltid har rett. Det er enkelt å gjøre feil – og det er enkelt for andre å dømme de, om de gjør det. Spesielt de som ikke er aktive med å stå i det offentliges lys selv – eller slipper å møte forfølgelse for å ha delt Ordet selv – er ofte de flinkeste til å dømme.

  Men jeg er ikke enig i at Biden er den ondeste president USA har hatt – det er Obama. Og Biden er Obamas marionett – hvor de sitter ofte i ett lyttesikkert rom, i nærheten av det Hvite Hus. Det er kanskje derfor Obama forsøker å holde Biden unna i selskaper og omtrent gjør narr av han – folk bør ikke vite hvem Obama er – som nå går inn i sin tredje periode – uten at folk har fått det med seg.

  https://www.document.no/2021/07/19/obama-er-den-forste-antiamerikanske-president-og-na-har-han-sin-3-periode/

  Biden bare følger manuskript som blir delt ut – det virker som de kognetive sansene hans er helt ute å kjøre – og flere og flere sier han er demens, selv eksperter. Så det er ikke hans egen politikk han kjører.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.