Joe Biden som Potus? Kan knapt svare en eneste fornuftig setning

“OMG! Can you imagine ⁦@JoeBiden⁩ being @POTUS? He can’t answer a simple question or make a simple statement even with the help of the idiots at ⁦@TheView⁩!Did u catch some of their faces.They can’t believe it either #JoesNotSorry #WalkAway,” skriver Malik Obama i en post på Twitter som president Trump har sett og omtaler som “crazy”. Det er vel ikke mer å føye til.  Ord blir vel egentlig unødvendige for enhver med IQ over romtemperaturen ser at Joe Biden på ingen måte er mentalt i stand til å lede USA i krisetider. Selv de kvinnfolka som sitter å lytter til Biden under programmet kan ikke annet enn å måpe…

Facebook Comments

6 tanker om “Joe Biden som Potus? Kan knapt svare en eneste fornuftig setning

 1. 06/06/2020, kl. 14:32 sa sokelys:
  Her i Europa har de lykkes for her lar sauene seg frivillig hjernevaske.

  Sauene lar seg hjernevaske. Det interessante er hvorfor det er så lett å hjernevaske dem.

  I Bibelen blir folk kalt sauer, både med og uten hyrde. Det finnes også dårlige hyrder. Dette er sannheten i et nøtteskall. Selv om få ser det. Den gode hyrden er Jesus. Og Jesus er synonym med Guds Ord. Og Guds Ord har vært den grunnleggende refferansen for rett og galt i den vestlige verden gjennom århundrer.

  Tyskland var ganske avkristnet for hundre år siden. Og det som skjedde i Tyskland i årene frem mot 2.VK var til forveksling lik den vi ser nå. Pøbler herjet og Weimarrepublikken lot dem herje. I praksis var det nasjonalsosialistene mot sovjettkommunistene.

  Det spesielle var at disse bare utgjorde et lite mindretall av befolkningen. Men nazipøblene fikk mye støtte og sympati fra høytstående mennesker i samfunnet. Straffen Hitler fikk for ølkjellerkuppet var f. eks symbolsk. Og hans medskyldige, general Ludendorf, ble ikke en gang tiltalt. Samfunnets ledelse var blitt råttent. Referansen for rett og galt var forlengst glemt. Alle var som sauer uten hyrde. Og da den dårlige hyrden dukket opp så omfavnet de ham.

  Det helt uforståelige var at da den nazistiske revolusjonen virkelig skjøt fart ble nesten alle revet med. Helt frivillig. I løpet av kort tid ble Hitler hyllet som den store lederen. Det var som om tørt gress tok fyr.

  Jeg tror det kan skje igjen. Beviset er at så mange mennesker støtter opprøret og venstresiden generellt.

  • Den tåpeligste kommentar jeg har sett.
   Søkelys burde slette slik useriøsitet.
   Knut gjør en dåre ut av seg selv!

 2. Jeg tror ikke det betyr noe at Biden er dement. Det er helt klart noen andre som vil ta styringen etter at Biden er valgt. Det ligger i kortene. Det vil bare være en fordel for dem at Biden er dement. Men at det gikk så fort nedover med ham var nok en strek i regningen. Muligens er dette et problem som bare kan kompenseres med stadig mer demonisering av Trump. Eller kanskje et eventuellt mord og en lang rekke falske “avsløringer” som blir blåst opp i alle medier. Da blir det antagelig borgerkrig.

  Dessverre kan dette være en sjanse venstresiden vil ta nå som det virkelig begynner å brenne under bena på dem. Hele Obamaadministrasjonen kan havne i evig vannry og demokratene blir liggende bed brukket rygg i lange tider.

  • Alle skjønner jo det helt åpenbare. Biden er helt klart satt tilbake rent mentalt på grunn av alder og demens.
   Demokratene har nok en plan B for en så redusert Biden vil neppe kunne fungere som president mange dagene.
   Det vi ser nå er et gigantisk politisk spill hvor venstresiden tar i bruk en kriminell manns tragiske dødsfall for å hetse Trump.
   Her i Europa har de lykkes for her lar sauene seg frivillig hjernevaske.
   Forhåpentligvis er de fleste amerikanere ennå oppadgående nok til å se gjennom det politiske teater som er iscenesatt for å få fokus bort fra sentatshøringene om Obamagate. Den avdøde brukes for alt han er verd og man har endog gitt en kriminell forbryter en martyr og helgenstatus selv i enkelte regligiøse kretser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *