Joe Biden: Fosterdrap er en essensiell tjeneste -gudstjenester er det ikke

Den overgreps-anklagede demokratiske presidentkandidaten Joe Biden velger i likhet med Hillary Rodham Clinton og slå et slag for drap av ufødte barn. Den hardt pressede tidligere visepresidenten som er blitt beskyldt for å ha begått et seksuelt overgrep mot Tara Reade da hun jobbet som hans assistent i 1993 mens han var senator, avviser hennes anklager som han kaller løgn. Joe Biden som under “MeToo” hysteriet uttalte at kvinnene alltid skulle bli trodd, forsøker nå å få det ubehagelige fokuset bort fra seg selv og under en videosendt samtale med Hillary Rodham Clinton uttalte Joe Biden at “abort er en essensiell tjeneste” og han uttrykte støtte til de guvernører som har slått hardt ned på kirker og synagoger som har valgt å holde gudstjenester i strid med lokale Corona-lover

Den lettere demente Joe Biden ser ut til å være like fylt opp av Jesabels ånd som det Hillary Clinton er. Begge de demokratiske kandidatene har gjennom sine lange liv som karrierepolitikere opparbeidet seg et frynsete rykte -og begge er varme talspersoner for at kvinner skal ha rett til å ta livet av sine ufødte barn. Joe Biden og Hillary Rodham Clinton som begge står milevis fra kristne verdier har det til felles at de tror og trodde at de kunne beseire Donald Trump. I forkant av valget i 2016 møtte vi en fysisk svekket Hillary Clinton som åpenbart slet med diverse helseproblemer som fikk henne til å skjelve og falle. Under en markering i New York i forbindelse med Twin Towers markeringen den 11 september måtte Hillary avbryte og nærmest måtte bæres inn i den sorte suven som kjørte henne bort. For Hillary Clinton som også er en varm talsmann for fosterdrap var det hele et “bad omen” om det kommende nederlaget under valget noen måneder senere.

Mens president Trump har markert seg som en forsvarer av det ufødte barns rett til liv, er Joe Biden en varm talsmann for retten til å drepe ufødte barn. For Joe Biden er abort er så viktig spørsmål at han definerer det som en essensiel “helsetjeneste” hvor konsekvensen er at den ene av pasientene blir myrdet før det fikk se dagens lys. Mens store deler av Amerika, inklusiv kirker og synagoger må holde stengt, anser Joe Biden fosterdrap som en “essensiel helsetjeneste” som må holdes åpen på tross av pandemien. Det er åpenbart at kvinnenes rettigheter til å få drept sitt eget barn trumfer både religions og forsamlingsfriheten i Joe Biden og demokratenes øyne. Denne Jesabel ånden som kontrollerte både Barack Obama og Hillary Clinton ser ut til å være ledestjernen for Joe Biden som skal forsøke å beseire president Trump under høstens valg. Når vi ser hvordan Joe Biden sliter både med hukommelsen og tidvis virker ute av stand til å formulere en forståelig eller meningsfull setning. Hillarys vaklende fysiske helse ble for henne et “bad omen” om det kommende nederlaget, og Joe Bidens åpenbare og synlige demens, er et bad omen for Biden og det demokratiske partiet om nederlaget de vil møte, når Trump nok en gang kommer til å beseire dem under valget i november 2020. Donald Trump kommer til å ete Joe Biden levende under høstens tv-debatter. Selv om Donald Trump på ingen måte er perfekt, er han likevel kristenfolkets kandidat fordi han har markert seg tydelig i saker som er viktige for kristne, som abort, konservative dommere og vennskapet til den jødiske staten.

3 tanker om “Joe Biden: Fosterdrap er en essensiell tjeneste -gudstjenester er det ikke

 1. Biden er en gammel mann og skal snart dø. Han burde frykte helvete frem for å tekkes feministene som vil ha barnedrap. Han har forsatt tid igjen til å omvende seg, men det er ikke lenge igjen når man nærmer seg 80 år.

  • Jepp, mannen er gammel, burde søke omvendelse og slutte å kaste bort sin dyrbare tid på å kjempe mot Trump. Trump vinner uansett.. Han er best egnet og står opp for det ufødte liv, Israel og saker som opptar kristne.

 2. Noe man ser ganske ofte er at mange eldre følger i kong Salomis fotspor. De blir frafalne uten at det ser ut til å plage dem. De mister bevisstheten om synd og enda mer bevisstheten om konsekvensen av synd.

  Når det gjelder folk på venstresiden så står de så langt fra kristen tro at alle tradisjonelle tanker om livet etter døden er helt fraværende. Det ser mest ut som om de får det ekstra travelt med å gjennomføre sin politikk når de ser at livet går mot slutten.

  Jeg tror at demokratene har tro på at et svært omfattende nettverk av journalister, sosialister, aktivister, byråkrater og offentlige tjenestemenn skal gi dem seier. Jeg gjetter på at det kommer til å “skje noe med Trump” og at demokratene kommer til å ta over styringen av USA “for å redde situasjonen”. De vet selvsagt hvor katastrofalt dette kan ende. Men det kan ende med en enda større katastrofe for dem hvis konspirasjonen mot Trump blir avslørt. Det vil dra politikere og journalister og andre aktivister med seg ned i vannry over hele verden.

  Dette er mennesker som kun tenker på seg selv og sine politiske prosjekter. Nasjoner og innbyggere spiller en underordnet rolle. Akkurat som når statsminister Solberg i stadig større grad undergraver Norges selvstendighet og motarbeider ytringsfrihet og alle demokratiske mekanismer.

  Men selvsagt, problemet er ikke disse menneskene. Problemet er det samme som så mange snakket om rett etter 2. vk. Og det var vanlige folks likegylidghet. Ondskapen vokser rett og slett frem av seg selv hvis ingen bekjemper den.

  Folks likegyldighet i dag er helt hinsides alt man kunne tenke seg for noen år siden. Alle mennsker overvåkes hundre prosent ved hjelp av overvåkiningskameraer, telefoner og pc’er. De lytter på alt som blir sagt og alle mennesker kan identifiseres ved hjelp av stemmefrekvens. Og innbyggere blir analysert og kategorisert. Det gestapo, kgb, stasi og alle andre slike ettrettningsvirksomheter kunne utrette var nærmest for ingen ting å regne i forhold til det man kan gjøre idag.

Det er stengt for kommentarer.