Jeremiah Babe: En tsunami av utkastelser og folk vil bli satt på gata

Mange er i big trouble ettersom det federale utkastelses-moratorium” nå er gått ut. Enkelte delstater har forlenget det til september, men i løpet av de neste uker og måneder vil amerikanere bli kastet ut av sine hjem fordi de ikke har betalt husleie. Realiteten “du eier intet og er lykkelig” ser ut til å bli realiteten for millioner av amerikanere i løpet av de neste månedene. “Millioner vil bli kastet ut av sine hjem og satt på gata,” sier eiendomsmegler Jeremiah Babe i sin siste oppdatering. Det er som investor Gregory Mannarino sier: USAs økonomi er i fritt fall og middelklassen er nær sagt utryddet. “Vi står overfor et historisk krasj i boligprisene og aksjemarkedet,” tror Jeremiah Babe som mener at vi står foran et blodbad, et økonomisk blodbad.

 

6 tanker om “Jeremiah Babe: En tsunami av utkastelser og folk vil bli satt på gata

 1. Den syvende og siste verdensmakt i Daniels profeti er nettopp Anglo-Amerika og Vesten. Det er verdt å merke seg at dette verdensriket skulle være svært splittet – føttene i billedstøtten var “dels av leire og dels av jern”. Altså to uforenlige elementer.

  Men det heter også at dette siste verdensriket skulle “gå levende ned i døden”. Det betyr at det er Jehovah Gud ved Kristus som skal gjøre ende på det i Harmageddon, og ikke noe annet upcoming verdensrike ala Kina, Russland eller andre.

  Det betyr at vi akkurat nå er på oppløpssiden foran religionenes fall. Verden trenger nå religionssamfunnenes gigantiske formuer. Alle dere ydmyke – vend om til Jehovah Gud og Kristus før det er for sent. Lykke til!

  JV,
  Jehovah Guds sønn og Kristi himmelske rikes ambassadør

  5
  2
 2. De Europeiske kolonimaktenes storhetstid er over. Sovjettsamveldet falt. USA som stormakt har bare eksistert et lite øyeblikk i verdenshistorien. Den tryggheten og velstanden som så mange er redde for å miste, har vesten bare hatt i noen tiår. Ingen som har lest Bibelen blir vel bli forundret om dette tar slutt.

  “Mitt rike er ikke av denne verden”. “For å vitne om sannheten er jeg født, og derfor er jeg kommet til verden. Hver den som er av sannheten hører min røst”. “Du hadde ingen makt over meg dersom den ikke var gitt deg ovenifra. Derfor har han som har utlevert meg til deg større skyld”. Dette var noe av det siste Jesus sa før Pilatus overgav ham til korsfestelse. Det ligger noen dypere sannheter i dette.

  Et sannsynlig senario, slik jeg tenker, er at det kan skje ganske dramatisk ting i tiden som kommer. Alt ligger til rette for det. Kanskje litt slik som 1. VK da alle plutselig gikk til krig mot hverandre? Kanskje vil dette skape et seneskifte på verdensarenaen slik at noe helt nytt kan oppstå på ruinene av den gamle verdensorden? Det vi kan annta er at antikrist på en eller annen måte vil få et demokratisk fundament for sitt verdensrike og bli ganske populær. For det vil bli gitt ham å bedra menneskene fordi de ikke elsket og tok imot sannheten.

  Jeg tror det er viktig å ikke ha så høye tanker om seg selv. Slik som Peter når han sa “om jeg så skal dø med deg”. For mange skal bli ført vill.

  1
  2
 3. GLOBALISTENES HENSIKTER…

  …med å skape gigantiske kultur- og rasekollisjoner, menneskelagde pest- og viruspandemier, total kjønnsforvirring, miljøkriseløgner og nedbryting av kristendommens moralnormer er fullstendig ødeleggelse av de mest bærekraftige vestlige demokratier verdenshistorien har sett.

  Brutale, bakenforliggende bøller på alle plan vil med denne ondskapen generere et opprørsk voldssamfunn der de politiske bakmennene til sist kan fremstå som ”sterke menn”, og gripe makten. På denne måten oppnår de det diktaturet de alltid har ønsket seg. Og fordi folkene sover i timen og alle medier og pressen med NRK’s kommunistiske leder i spissen er kuppet, finnes det bare svært få tilbake som kan opplyse om den revolusjonen som innføres bakveien. Derfor hater de det republikanske USA, og elsker det totalitære Kina.

  Les alternative medier som Document.no som verger seg mot de global-aksjonistene som nå aktivt går inn for å ødelegge Søkelys’ kommentarspalter og har jaget vekk søkende lesere med interesse for kristendommen. Ateister som Roperid & co med de mange falske navn har ingen annen interesse av Søkelys enn å skape akkurat det samme kaos her som i samfunnet for øvrig. All opposisjon mot disse global-ateistene skal ødelegges!

  Søkelys fører derfor dessverre en selvdestruktiv kommentarspalte-linje ved å tillate ateistiske bøller å kverulere om alt som troende gjerne vil snakke om. Om Kjell Andersen ser dette vet vi ikke. Hans egne saker er jo i hovedsak helt topp. Søkelys’ linje er identisk med vestens. Alt er tillatt og alle får gjøre som de selv vil. Slik ødelegges samfunn, og global-ateistene vinner kaoskrigen.

  Ikke rart Jesus sa: -Mon jeg finner troen når jeg kommer.

Det er stengt for kommentarer.