Jan Kåre Hanvold og Jan Kåre Christensen finner sammen i bønn og støtte til Listhaug

Blogger og TV-sjef finner sammen Duoen Jan Kåre Christensen og Jan Kaare Hanvold rykker nå ut til felles forsvar for en hardt presset Sylvi Listhaug som torsdag i en pinlig seanse i stortinget måtte frem fire ganger før hun klarte å avlevere en unnskyldning for å ha publisert en Facebook post som satte sinnet i kok både i Arbeiderpartiet og blant flertallet av politikere på stortinget. Den kontroversielle justisministeren som nå har et mistillitsforslag mot seg, får nå drahjelp fra blogger Jan Kåre Christensen som i kompaniskap med tv Visjon Norge sjef Jan Kaare Hanvold nå rykker ut med støtte til Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug viste torsdag at hun ikke er i stand til å be om unnskyldning og måtte presses hardt av stortinget før hun klarte å hoste opp noe som minnet om en ektefølt unnskyldning

“Det som skjer i og rundt Sylvi Listhaug har en åndelig dimensjon i seg som gjør at vi troende bør ha henne med i våre forbønner, da det er åpenbart at hun står under åndelig angrep i fra vår fiende Satan! Det Listhaug høster nå, er en «dom» av fra krefter som nok hun ikke var klar over,” skriver blogger Jan Kåre Christensen som støtter Sylvi Listhaug 100 prosent. En annen som har sans for Sylvi Listhaug er apostel Jan Kaare Hanvold som lørdag skriver dette på Facebook: Det er strålende solskinn her på Hallingskarvet i dag. Fryder meg foran peisen, med Guds ord. Og er klar for en herlig dag i ski bakken. Blar litt igjennom avisene, å ser fake news. Imot Sylvi Listhaug, å må bare le av disse journalistene med nisseluene. Som krever Listhaug avgang, pga av en liten Facebook side. Så vi ser demodiktaturet i aksjon, imot ytringsfriheten i Norge. Og være så smålige å blande 22 juli inn i dette, bare viser lavmålet i norsk politikk og journaliststik kJeg så forresten denne filmen, en forferdelig dårlig film om den tragedien som skjedde på Utøya. Om filmen var ment som en dokumentasjon, om tragedien 22 juli. Var dette dårlig håndverk. Utøya var en tragedie ikke bare for Ap, men for hele Norge. Så å bruke dette imot Listhaugs Facebook side, forteller liten Støre har blitt. Han prøver desperat, å få oppmerksomhet og støtte. Men han begår en ny tabbe imot sitt politiske selvmord. Og som skriften sier, den som graver en grav for andre, faller selv i den. Sylvi Listhaug, er folkets favoritt. Og fake news vil ikke klare å knekke henne. Hun blir sittende, selv om pressen forteller at hun må gå. Så ha en velsignet helg, vi er mange som ber for Listhaug,” skriver Hanvold som sikkert vil kunne delta på bønnemøte for Listhaug sammen med sin navnbror og blogger.

Bred folkelig støtte til Listhaug

Skjermfoto fra Sylvi Listhaugs Facebook side

Imidlertid er det klart at Listhaug har betydelig støtte blant kristne tross det faktum at hun velsignet politiet når de for noen uker siden krenket kirkeasylet og brøt seg inn i et kirkelokale for å hente en vettskremt konvertittfamilie som hadde søkt beskyttelse i Guds hus. Tirsdag kan bli en skjebnedag for både Listhaug og den borgerlige regjeringen da det er varslet et mistillitsforslag i stortinget mot justisminister Listhaug. Enkelte håper på at også KrF vil stille seg bak mistillitsforslaget, noe som kan resultere i kabinettspørsmål og regjeringskrise og vi spør: Er det på tide at vi får en rød/grønn regjering igjen med Støle som statsminister?

Facebook Comments

11 tanker om “Jan Kåre Hanvold og Jan Kåre Christensen finner sammen i bønn og støtte til Listhaug

 1. frank håvik er en forfører på visse områder og EN surdeig er nok i så fall og dessuten går han imot norsk lov og styrende makters vedtak. DET er i seg selv
  U-bibelsk. Bibelen lærer oss å følge styrende makters lover og ber oss nettopp derfor om å be for dem så vi får moralske og rettferdige ledere i landet.
  det er heller ikke demokrati lenger når partier med prosenter under lovens sperregrenser får makt når større partier utnytter dette og dermed gir dem adgang til makt de ikke har fått av folket. Dere som fordømmer Listhaug som vil verne om Norges vedtatte lover og grenser – hvir er deres prektighet når Erna tillater såkalt assistert befrukning med mere. og Hareide?? Som identifiserer seg med homofili ved å gå sammen ned dem i deres perverse opptog i hovedstadens hivedgate? hallo, VÅKNE dere selvrettferdige kritikere og globalister.

  2
  2
  • Men du støtter altså at kristne skal sendes ut av landet til deres sikre død og at kristne skal utvises fra Norge.

   Er det riktig at kristne skal utvises fra Norge ?

 2. Guds fulle rustning
  …som vi alle trenger

  Efeserne kapittel 6:
  10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje,15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. 16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord.

 3. Det skal arrangeres støttemarkering med appeller for Sylvi Listhaug foran Stortinget i dag, søndag 18.03. kl 1500.
  Massemedia holder stilt om dette – de ønsker nok at færrest mulig stiller opp. Det skulle ikke forundre meg om ” motparten ” også stiller opp samtidig.

  • De skal markere støtte til at hun utviser kristne fra Norge ? Jeg ville aldri ha støttet en statsråd som utviser og indirekte dreper kristne mennesker ved å sende dem tilbake til land der kristne drepes.

   Men jeg ser at andre støtter drap av kristne. Og det i demonstrasjonstog. Skal du også kjøpe en av disse “Drep Alle Kristne” t-skjorter, Ture ? Du vil gli fint inn i den demontrasjonen med den t-skjorten.

   1
   2
 4. Jeg blir mer og mer klar over hvor streng Gud ( Jahve ) vi har. Det jeg har antydet før på denne nettsiden ; er nå bekreftet i siste nummer av avisen ” Norge I dag ” :
  Sylvi Listhaug har skiftet syn og støtter nå at likekjønnede par får gifte seg.
  Dette er direkte mot Guds ord. Da hjelper det ikke å stille på Stortingets talerstol med svart bluse – for å fremheve det lyse korset hun bar – under de gjentatte unnskyldningene hun ble presset til å komme med.
  Når man går bort fra Guds Ord ; så tar samtidig den Allmektige bort sin beskyttelse av oss jordiske borgere. Tror jeg .

  2
  2
 5. Merkelig sak av Søkelys.

  Jan Hanvold bryr folk seg om. Jan Kåre Christensen er det ingen som vet hvem er. Hans blogg leses bare av de som elsker komedie og bygdetullinger.
  Så jeg ser ikke poenget med denne saken her.

  1
  2
  • Hei Knut. Det er litt morsomt å se at JKC her faktisk finner sammen med Hanvold og begge mener det samme om de krefter som angriper Listhaug. Både Hanvold og Christensen oppfordrer til bønn for Sylvi Listhaug og begge ser gjennom fingrene på det faktum at Listhaug syntes å være fint lite interessert i å gi beskyttelse til konvertitter som har søkt beskyttelse i Guds hus for å unngå å bli sendt tilbake til de land som forfølger og dreper kristne. Når alt kommer et stykke tror jeg ikke at JKC og Hanvold står så langt fra hverandre som man får inntrykk av når man leser hva JKC ellers skriver.

   2
   2
  • Grisen og oss mennesker er de nærmeste like «slektninger» vi har. Faktisk, menneskehjerte og grisehjerte er veldig like. Hvordan vi svetter, faktisk i minn alder grynter vi også ganske lik grisen, he-he!
   Sammenligning til Kjell, og oss og grisen, de er også veldig like.
   Med andre ord, grisen er et menneske og menneske er en gris skal vi holde oss til måten Andersen sammenligner ting på!
   Ha en riktig god Søndag Griser!
   Eller skal jeg si, ha det grynt, godt!

   1
   1
  • Det er to ubrukelige Jan Kårer. Ingen av dem tar på alvor at vi som tilhører en frimenighet, ikke blir regnet for å være kristne i Listhaugs øyne.

   1
   2
  • Jeg har tidligere hatt sans for Listhaug, i denne saken burde hun ha lagt seg panneflat i Stortinget i sin første opptreden torsdag.
   Når det gjelder Listhaug/kirkeasyl/ frimenigheter -så er det rystende at ikke flere tar avstand fra Listhaugs opptreden. Listhaug burde helt klart beklage og myndighetene burde la disse som hadde søkt dekning i Guds hus få lov til å vende tilbake.
   Verken Jan Kåre eller Jan Kaare ser ut til å være i stand til å se lengre enn sin egen nesetipp her.
   En annen ting når det gjelder denne borgerlige regjeringen er det at den intet sier om kristne verdier, og det var intet i regjeringens plattform som omtalte kristne verdier og kristen tro.

   1
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *