Jan Kåre Christensen: Inndrivning av tvangsmulkt og tvangsalg av bil ender i Oslo tingrett

OsloTinghus01Inndrivelse av tvangsmulkter og tvangsalg av ekteparet Christensens nyinnkjøpte BMW ender i Oslo tingrett. Plan og bygningsetaten har som kjent ilagt Christensen bøter for tilsammen 270 000 kroner pluss omkostninger for en støttemur kongeriket Norge mener er i strid med loven. Kommunal inkasso i Oslo skal i følge bibellæreren ha “pålagt namsmannen å kjøre saken til tingretten. Namsmannen har tidligere høst tatt utleggstrekk i Christensens lønn fra Ullern buss og tatt pant i ekteparets nyinnkjøpte BMW. Imidlertid sa Christensen opp jobben i busselskapet og er nå arbeidsledig. Innkrevingsetaten har nå krevd tvangsalg av bilen og Christensen har bestridt dette men henvisning til at selv om bilen er registrert på ham, så er det Christensens kone som skal være den egentlige eier av bilen -som er kjøpt og betalt med penger hun arvet.

Problematikken omkring innkrevningen av tvangsmulkter og ekteparets nyinnkjøpte BMW ser nå ut til å ende i retten. Oslo kommunes innkrevingsetat krever nå at BMWen må tvangselges for å drive inn noen av de 277 000 kronene kommunen har gitt i tvangsmulkter på Christensens omstridte støttemur. “Oslo Tingrett avgjør. Innkrevingsetaten “påla” Namsmannen å kjøre saken til Oslo Tingrett. Slik sa de til meg! Her er det egentlig Innkrevingsetaten/PBE som vil ha denne rettsaken. Namsmannen sa at de gjorde som Innkrevingsetaten ville her! De hadde ringt ned til dem i dag og pålagt dem til å gjøre dette,” skriver Christensen i en epost til Søkelys. “Hele saken er et overgrep og totalt meningsløs! Dette kan de gjøre da de aldri må stå til ansvar for sine ugjerninger! Advokathjelp får vi ikke heller, da denne saken har vært oppe i Tingretten før. Er det da lov å kjøre saken til Oslo Tingrett for 2 gang? Disse menneskene er forblindet av hat og ser det ikke selv, ta det med dere i videre vurderinger,” skriver Christensen i en mail til Namsmannen. Kommunal inkasso i Oslo ser ut til å mene alvor og saken ser nå ut til å ende i retten som må ta stilling til spørsmålet om hvorvidt BMWen kan bli tvangssolgt. Selv om bilen er registrert på Jan Kåre er det kona som er den egentlige eier og har kjøpt bilen for arvede penger.

 

6 tanker om “Jan Kåre Christensen: Inndrivning av tvangsmulkt og tvangsalg av bil ender i Oslo tingrett

 1. Imidlertid sa Christensen opp jobben i busselskapet og er nå arbeidsledig.
  —————-
  Kvifor gjorde han det?

  2
  2
 2. Saken er veldig enkel: Når Namsmannen finner ut at at skyldner har verdier de kan ta pant i, så som formue eller lønn, og ikke skyldner møter i forliksrådet eller betaler, går saken automatisk til tingretten og skyldner, her Christensen, sitter i saksa!

  4
  1
  • Saken blir avgjort eventuelt i Oslo Tingrett.
   Slik det ser ut som, er bilen de vil ha.
   Så får vi se.
   Jeg tror vi har en meget god sak.
   Og PBE en meget dårlig sak.
   Det er kun fremtiden som vil vise hva som blir utfallet.

   1
   2
  • du har trodd hele tiden at du har en meget god sak, hittil har du ikke hatt oddsene på din side!
   Statistisk sett er du dømt til å tape.
   Tingretten følger Norsk lov og du er lovbryteren.

   4
   1
  • Petter Arvesen
   Hvilke Norske lover bryter vi?
   Plan og bygningsetaten er notoriske lovbrytere.
   Jeg vet ikke hva statistikken sier, men her vinner vi garantert.
   Ondskap og kriminalitet lønner seg aldri i lengden!
   Vi har sannheten og faktum på vår side i denne saken, og Gud og Jesus!

   1
   2
 3. Det ser ut for meg at Christensen har hatt gode dager de siste årene, fru Christensen har blitt god og rund!

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.