Jan Hanvold: “Vi kan slå fast at Donald Trump har vunnet valget”

Allerede nå kan vi slå fast at Donald Trump har vunnet valget, skriver en optimistisk Jan Hanvold på Facebook

“Allerede nå kan vi slå fast at Donald Trump har vunnet valget. Så vi gleder oss til en ny 4 års periode med Trump. Presidenten som skaper fred i midtøsten. Som har flyttet ambasaden til Jerusalem. Og gjort at flere land flytter sin ambasade til Jerusalem, Israels hovedstad. Da det skjedde sa alle politikere og media i Norge. At nå ville det bli blodbad i midtøsten. Men det motsatte skjedde. Trump har fått fart på økonomien i USA. De svarte og andre har fått det bedre under Trump. Vi har en pro-life president som er imot abort. At han har utnevnt disse konservative dommerne, får stor betydning for abort kampen. Noe som kan gjøre at abort tallene går ned, å at abort kan bli forbudt i mange stater,” skriver pastor Jan Hanvold på Facebook.

“Industrien flagger hjem igjen. Og globalistene taper terreng, og USA blir great again. Rasistene i Black life matter, lider nederlag. Sammen med både venstre og høyre radikale krefter, som vil ødelegge USA. At Trump nå blir gjenvalgt vil også styrke kristendommen. Det som bygde demokratiet, var protestantismen og vekkelses kristendommen. Med USA, har vekkelsen spredd seg over hele verden. Den største innsatsen i den verdens vide misjon, er utgått ifra USA. Økonomisk støtte har gjort at evangeliet har nådd til hele verden. Det meste finansiert ifra USA. På grunn av at millioner av muslimer, har kommet til tro på Jesus. Er USA blitt store satan og Israel lille satan. Det må vi ta som et kompliment. Da ingen klarer å knekke Israel. Og den eneste måten USA kan bli knekt som en stormakt på, er at demokratene kommer igjen til makta. Og ødelegger USA innenifra. Som Obama var på god vei til, å gjøre etter 8 år i det hvite hus. Men takket være tea-party bevegelsen og de kristne, ble USA reddet av Trump.

Trump en moderne kong Kyros

Han er en moderne kong Kyros, som Herren har oppreist. Så Guds rike kan gå frem over hele verden. Den siste store siste innhøstningen før Jesus kommer tilbake. Det er så godt, å tenke på at vi får en ny nådetid over verden. Derfor er det en voldsom kulturkrig som foregår nå. Demokratene vil innføre sekulær fundamentalisme, undertrykke kristne og gjøre at kirkene mister sin frihet. Dette er hva det dreier seg om. Derfor er det så viktig at vi ber for fred i USA, så det ikke blir opprør og vold, når Donald Trump vinner valget. De fleste profeter har profetert at Trump vil sitte i 2 perioder. Men uansett la oss fortsette, å be. Vi ber også for demokratene, at de skal erkjenne sitt nederlag. Og begynne, å samarbeide med Donald Trump. Til det beste for USA. Dette betyr også mye for Norge og vår fremtid. Vi trenger et sterkt USA, som påvirker oss, å som kan hjelpe oss i en utrygg verden. Da går vi for seier,” skriver Hanvold som forhåpentligvis får rett.

5 tanker om “Jan Hanvold: “Vi kan slå fast at Donald Trump har vunnet valget”

 1. Broder Jan Hanvold har nå lys over dette. Vi som tror ber alle for Trump.
  Jan Hanvold viser oss at vi som brødre må slutte å krangle og kjempe mot hverandre. Herren ønsker å se mennesker frelst og satt fri, og det vil først bli klima for vekkelse når vi kan stå sammen. La oss legge bort den kranglevoren ånd og finne sammen i åndens enhet.
  Det er mange røster som sprer disharmoni i Guds rike.
  Slike som kritiserer Hanvold og Torp for å være gjengifte.
  Legg vekk slik smålighet.

  3
  7
  • Helt enig med Ellen.

   Trump vil bli gjenvalgt og vi må støtte han fordi kvinnene blir satt på plass og vi menn blir igjen det vi en gang var uten at vil blir dømt for det.

   Trump mener at hvis jeg møter Ellen Irene Bøe, så skal jeg beføle hennes mus (pussy) istedet for å håndhilse med henne. Beføling av kvinners mus blir igjen lovlig og normen så lenge det er hvit mann som gjør det med hvit kvinne.

   Misjonsstevnene i Norge kan bli veldig trivelige for oss hvite menn neste sommer. Og det er sikkert noe som Ellen gleder seg til. Spesielt med mine og andre menns feite fingrer.

   Hanvold har rett. Trump vil vinne valget og kvinner blir igjen satt på plass som oss menns leketøy.

  • Hanvold er ekteskapsbryter, og ikke skikket til å være ansvarlig leder for en menighet. Samme med Torp. Dessuten forkynner de penger som såkorn, som ikke er sant. Tiende er også en løgn fra Hanvold, for å berike seg på uføre og minstepensjonister, ved å gi dem dårlig samvittighet.

   Samtidig som han koser seg med merkeklær, hotellopphold, god mat, og reiser. Ekkel mann.

 2. Det Donald Trump mente den gang, om å beføle unevnelige steder på kvinnekroppen, er følgende:
  De menn, inkludert Trump selv, som har tykke lommebøker og et kjent navn, har mye lettere tilgang til disse hyggelige stedene. Det var det han også sa den gang…
  Eks: Se bare hva The Rolling Stones bandet har fått til gjennom noen tiår. Fritt fram til kvinner uten en tråd. Det er nok mange som misunner deres mange minner. President Kennedy var heller ingen smågutt i så måte, og president Clinton. De hadde som kjent det meste…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Evangelie kirken og Søkelys mener at The Rolling Stones, dvs Keith Richards eller Mick Jagger burde velges til president i USA og at Kennedy og Clinton var gode presidenter ?

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.