Jan Hanvold på Facebook: KrF støtter opp om mafia og menneskesmugling -og arbeider iherdig for å avkristne Norge

Ny kraftsalve fra Jan Hanvold, denne gang mot KrF som angivelig jobber iherdig for å avkristne Norge og bygge moskeer

hanvold8Den løse kanonen Jan Hanvold som til daglig er å finne på TV skjermene til Visjon Norge seere er fyrer igjen av en kraftsalve. Denne gang er det Kristelig Folkeparti og deres ønske om å gi 10 000 flyktninger fra borgerkrigen i Syria asyl som har provosert den kontroversielle TV pastoren. I sin uttalelse postet på Facebook tirsdag beskylder Visjon Norge pastoren KrF for å «støtte opp om mafia og menneskesmugling» samtidig som pastoren hevder at KrF ønsker jo flere moskeer og muslimer her til lands samt å avkristne Norge.

Den kontroversielle TV pastoren som nylig inviterte den falske velstandsprofeten og «healeren» Guillermo Maldonado til Norge har tydeligvis ikke særlig hjertelag for de titusener på titusener som lider og dør som en følge av borgerkrigen i Syria. Den nå mer ikke-velkommen-av-jan-hanvoldenn fire år lange krigen har så langt krevd 200 000 døde, titusener på titusener av skadde og lemlestede og minst 11 millioner mennesker er på flukt i eller utenfor landets grenser. Den omstridte predikanten som til tider snakker om et hjelpearbeid i Moldova reagerer skarpt på at KrF ønsker å presse regjeringen til å åpne dørene for 10 000 flyktninger og skriver dette: «KrF støtter helhjertet opp om mafiaen og menneskesmugling. Ved at de nå skal presse regjeringen, til å ta imot 10.000 syriske flyktninger. Dette er jo vanvittig politikk, når vi ikke klarer å finne plass til de 5000 asylsøkerne vi allerede har. Foruten de 10.000 illegale flyktningene som svirrer rundt i Norge. Dette er snillisme på sitt verste. Og er med, å skape store fremtidige problemer for Norge,» skriver Hanvold og fortsetter: Det beste for Norge er, å hjelpe seg selv og disse stakkars flyktningene er jo i deres nærområde. Ikke å flytte Midtøsten til Norge,» skriver Jan Hanvold i det han ettertrykkelig ønsker at Norge skal lukke igjen døra for mennesker som trenger både hjelp og beskyttelse. (Foto fra Syria)

KrF ønsker å avkristne Norge og bygge Moskeer

j-h-syria-facebookDen kontroversielle velstandsforkynneren som under valget i 2013 reklamerte for partiet «De Kristne» gikk tirsdag rett i strupen på KrF: «Men selvfølgelig KrF ønsker jo flere moskeer og muslimer her til lands. De arbeider jo iherdig for, å avkristne Norge,» slår sluggeren fra den religiøse tv kanalen fast og fortsetter: «Europa må gå til aksjon, å stoppe mafiaen og menneskesmuglerne. Hvis ikke vil hele midtøsten og Afrika, prøve å komme til Europa. Dette vil skape kaos, terror og hat. Noe ingen er tjent med. Så derfor må vi sette inn militære styrker for, å stoppe dette,» sier vår lokale tros og velstandsprofet som ikke maner Europa til å forsøke å hjelpe flyktningene, men heller militær makt mot smuglere som gjør business på skrekkslagne menneskers angst og frykt for krigens terror. Og Hanvold fortsetter: «Norge har jo vært med å skape dette kaoset. Da vi var med, å bombe Libya og styrte president Gadaffi. Som har skapt grobunn for ekstreme IS og andre grupper. Når vi var med, å ødelegge Libya så må vi vel også kunne være med, å stoppe ikke-velkommendenne strømmen av mennesker til Europa,» slår Hanvold fast som igjen demonstrerer at det ikke er de nødlidendes situasjon som ligger ham på hjertet. Situasjonen vi ser i dag i Middelhavet og flyktninger som kommer pr båt minner i hvert fall meg om en hendelse fra 1939 da en båt med jødiske barn på flukt fra Nazi-Tyskland ble nektet anløp i flere havnet blant annet i USA og på Cuba. Da var jødene et problem og vi vet alle hvordan det endte for millioner av jøder i Europa. I dag, 75 år senere er det flyktninger fra den blodige krigen i Syria som er redusert til å bli «et problem»  også for en velstandsforkynner uten hjertelag for tragedien vi ser utspille seg. (saken fortsetter under videoen)

KrF et populistisk parti og et «fromt» ønske fra Hanvold

Hanvolds salve mot KrF fortsetter: «Men KrF er populistiske og skjønner ikke de langsiktige problemene med økt innvandring,» sier Hanvold videre før han er storsinnet nok legger til dette: » Det Norge burde gjøre var, å hjelpe Jordan og Libanon med de milliardene 10.000 flyktninger vil koste oss. Da ville flere fått hjelp og kan vende tilbake når krigen er over. Og etter min menig burde Nato og FN gått inn, å fått stoppet denne krigen. -Men det er det ikke politisk vilje til. Som kristne må vi be for fred og forsoning i Syria. Og at denne krigen, må føre til en kristen vekkelse iblant muslimene. Jesus døde for alle mennesker, å alle mennesker har rett til hans frelses verk,» skriver Hanvold som åpenbart ikke er i stand til å se at den krigens vind som brer seg over Midtøsten lett kan komme til å spre seg inn i Jordan og Libanon slik den islamistiske terrororganisasjonen Islamsk Stat har lovet. Et annet faktum Jan Hanvold og hans åndsbrødre i Frp heller ikke har lagt ned mye tanke i er at Hizbollah som har sin hovedbase i Libanon også vil være mål for de forskjellige islamistgruppene som opererer i den syriske konflikten. I så fall kan Frp, Høyre  og Jan Hanvolds ide sammenlignes med å droppe matpakker og plaster over Auschwitz.

Facebook Comments

11 tanker om “Jan Hanvold på Facebook: KrF støtter opp om mafia og menneskesmugling -og arbeider iherdig for å avkristne Norge

 1. Kan noen vennligst chartre et fly og frakte Jan Hanvold, Jan Kåre Christensen, Mullah Krekar, Per Sandberg og Siv Jensen til Svalbard? Så kan de svette i kullgruvene på dagene og slå hverandre verbalt ihjel på kveldene!

 2. Jeg er personlig av den mening at Europa og Norge bør ta nasjonale løft og ta inn mange av flyktningene fra Syria og gi dem midlertidige opphold inntil krigen er slutt. Deretter er det naturlig at et flertall av disse returneres hjem for å gjenoppbygge landet. Samtidig kan vi heller ikke stikke under en stol at det vi ser er endetidstegn og kanskje begynnelsen til en storkrig i regionen. Hele situasjonen i Midtøsten er farlig og vanskelig og vi vet rett og slett ikke om krigens vind vil bre seg videre rundt i området. Det siste tilskuddet er jo Jemen og så har vi Islamsk Stat. Det er en uhyre komplisert situasjon med mange blodige aktører.

  • Enig: Hanvold representerer her et menneskesyn som virkelig skremmer meg. Å hjelpe mennesker i nød er ikke snillisme. Det er nødvendig barmhjertighet. Prestene i historien om den barmhjertige samaritanen hadde sikkert også gode argumenter for sitt valg. De ville verne om kirken sin, ikke bruke egne midler på vantro. La andre gjøre det vi ikke vil gjøre selv. Vi er redde for å miste det komfortable, rikdommen, tryggheten. Det har Jesus utfordret oss til å gjøre siden han kom. Gå bort, selg alt du eier. Elsk dine neste, elsk dine fiender, åpne hjemmet ditt for fremmede.
   Dette er budskapet jeg vil lytte til. Ikke Hanvolds.

 3. Maria og Josef tok med seg Jesus-barnet og flyktet til Egypt når Herodes ville drepe alle guttebarn, men det var vel bare ren snillisme å tillate dette fra Egypts side dersom vi skal følge Hanvolds argumentasjon

  • Etter min mening bør Norge gi disse krigsflyktningene midlertidig beskyttelse, et eksempel er nødpass og eventuelt midlertidig asyl inntil krigen er slutt. Deretter må det jobbes for at disse vender tilbake til sitt hjemland for å gjenoppbygge landet. Jeg mener at det er vår kristne plikt å yte beskyttelse til mennesker som er på flukt fra krigens redsler, religiøs forfølgelse osv uansett religion og hudfarge. Jeg mener at her er Jan Hanvold dessverre i konflikt med hva Skriften lærer.

  • Det er absolutt vår plikt å hjelpe mennesker i nød, men vi trenger ikke nødvendigvis ta alle hit.

  • Etter Esaias kpt 2 sine klare ord skal Messias ved sitt kome gjenoppretta fred og skapa forsoning mellom folkeslaga.Dei skal ikkje lenger føra krig mot kvarandre . Våpenindustrien skal opphøyra.
   Folkeslaga må innretta seg etter Torahen sine reglar.

   » I dei siste dagar skal det skje
   at Herrens tempelberg skal stå urokkeleg
   som det høgaste av fjella
   og raga over høgdene.
   Dit skal alle folkeslag strøyma.

   3 Mange folk skal dra av stad og seia:
   «Kom, lat oss gå opp til Herrens fjell,
   til huset åt Jakobs Gud,
   så han kan LÆRA OSS SINE VEGAR
   og vi kan ferdast på hans stigar.
   For lov (TORAH)skal gå ut frå Sion,
   Herrens ord frå Jerusalem.»

   4 Han skal DØMMA MELLOM FOLKESLAG
   og SKIFTA RETT for mange folk.
   Dei skal smi sverda om til plogskjer
   og spyda til vingardsknivar.
   Folk skal IKKJE LYFTA SVERD MOT FOLK,
   IKKJE LENGER LÆRAST OPP TIL KRIG.

   5 Kom, Jakobs hus,
   lat oss vandra i Herrens lys! »

   —————–
   Hanvold er diverre på kollisjonskurs med Guds klare ord.
   Det er ein STYGGEDOM i Herrens augo at me ikkje hjelper desse stakkars menneska som er i naud.

   Det er ikkje lenge til før me får ein KONGE som skal styra frå det bokstavlege Jerusalem.

   «Den dagen skal det ikkje vera lys, berre kulde og frost. 7 Det skal vera éin lang dag – Herren kjenner han – ikkje dag og natt, ved kveldstid skal det vera lyst. 8 Den dagen skal det renna levande vatn ut frå Jerusalem, halvparten til havet i aust, halvparten til havet i vest. Slik skal det vera både sommar og vinter.
   9 Då skal Herren vera konge over heile jorda. Den dagen skal Herren vera éin og namnet hans eitt.
   10 Heile landet skal bli som Araba-sletta, frå Geba til Rimmon, sør for Jerusalem. Men byen skal liggja høgt på sin stad, frå Benjamin-porten til den staden der Gamleporten var, til Hjørneporten, frå Hananel-tårnet til kongens vinpresser. 11 Der skal det bu folk. Byen skal ikkje vera bannlyst meir. Jerusalem skal liggja trygt.»

   Han skal knusa desse styresetta som set kapitalismen og råskapen i førasetet.

   http://www.richardhyland.net/wpimages/wpe28b82d4_06.png

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *