Jan Hanvold: Det finnes to typer kristne, de som står på bibelens grunn og de som er på vei til helvete

“Det er bare to type kristne. Det er de som står på bibelsk grunn. Og ser bibelen som fundamentet for tro og liv. Og tilpasser sitt liv etter Guds ord. Så har du de kristne, som tilpasser seg etter tiden og ser ikke på bibelen som Guds ufeilbarlige ord. Den siste gruppen er forført , å prøver å få Gud til å følge seg og sine ideer.
Disse er forført og forfører andre, å er på vei til helvete om de ikke omvender seg ,til Guds ord,” skriver Jan Hanvold i Visjon Norge på Facebook. Jan Hanvold som jevnlig blir utsatt for kritikk både fra troende og hedninger, sier at Guds Ord står evig fast.

Bibelen er Guds ord, 

“Det er her skille går idag, mellom dem som følger skriften og de som kompromisser med ordet. Jesus er Herre, det betyr at det han har sagt , bøyer jeg meg for. Jeg er villig til, å legge ned min vilje slik at hans vilje kan skje i mitt liv. Det jeg forkynner må være i tråd med Guds ord. For Gud vil stadfeste sitt ord, med de medfølgende tegn. Jeg er så glad at det er en ting som ikke forandrer seg, nemlig Guds ord. Himmel og jord skal forgå, men mitt ord står evig fast. Så da er det bare , å tro og handle på Guds ord. Så vil vi være velsignet, til ånd, sjel og kropp. Få oppleve at forbannelsen er brutt i våre liv, å vi får leve i Abrahams velsignelse. Den kan du lese om i 5Mos 28:1-15. Du kan sjekke med den lista der, om livet litt er i tråd med Abrahams velsignelse. Da må du være velsignet, fordi du tror som det står og gjør som det står. All ære til Jesus,” skriver den kontroversielle TV sjefen som er vant til å stå både i storm og orkan. Hanvold har ledet sin TV kanal gjennom både storm og stille og er en kontroversiell men modig røst. Hans teologi er på mange områder på ville veier, spesielt i forhold til velstandsevangeliet og ytterliggående karismatikk.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Jan Hanvold: Det finnes to typer kristne, de som står på bibelens grunn og de som er på vei til helvete

 1. Strår det ikke noe i Bibelen om at man skal gjøre og ikke bare høre? Hvor mange kvinner har Hanevold hatt?
  Jeg er faktisk usikker på om noen i det hele tatt tror på alt det som står i Bibelen og gjør etter det. Det kan handle om alt fra ren synsing og ønsketenkning om hvordan ting i BIbelen skal forstås til direkte benektelse av det som står skrevet i klartekst. “Dette passer ikke i vår tid”. Hva står det f. eks om likestilling? Eller dåpen? Hvor mange praktiserer at kvinner skal ha noe på hodet når de ber? Eller i det hele tatt, hvordan en menighet skal fungere.
  Jeg tror opprinnelig bibelsk tro har blitt så fjern at nesten ingen lenger forstår hvor langt unna utgangspunktet man har havnet. Jeg vet ikke om noen ønsker å forstå det heller.

 2. Denne bloggen er blitt et mikrofonstativ for uslinger som Hanvold,Torp, Pedersen. Og du bagatelliserer pandemien som herjer verden nå. Skam deg Kjell!

  2
  3
  • Har broder Hanvold klart å tråkke på noen religiøse liktær her?
   He he.
   Da har Jan gjort en god gjerning i dag.

 3. Hanvold tar feil. Det finnes de som er kristne, og så har man de som bare kaller seg det, men som ikke er det.

 4. Det finnes kun én vei til frelse og det er gjennom Jesus !
  La dere ikke forføre av noen !
  En kan ikke tjene både Gud og Mamon,
  Mamon er en hard herre og tjene.
  Så hva betyr mest hos Visjon Norge ? Mamon eller Gud ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *