Israelske medier gir ikke de vaksineskadde en stemme -undertrykker sannheten om farene ved vaksinen

Israelske medier og aviser har som media ellers fullstendig sviktet når det gjelder å fortelle hele sannheten om vaksinen. På samme måte som MSM i Norge, har MSM i Israel sviktet de mange ofre for vaksinen som opplever at deres stemme ikke blir hørt. Ingen av de store mediene er villige til å fortelle om det mange vaksineofre opplever, og israelsk presse ser ut til å være nøyaktig lik statspropagandaen i Norge. En røst, et budskap -ser ut til å være filosofien som også preger israelske medier. Ofrene fra vaksinen blir ikke presentert for befolkningen og dermed lever mange i uvitenhet over den pris de risikerer å betale for å være lydige mot myndighetene.  Daniel Jacob. sønn av Meir Jacob er bare en av dem som har gått ut av tiden etter å ha fått Pfizers vaksine.

Den samme agenda som preger media her hjemme er også rådende i Israel. Vaksinen skal fremmes og skadevirkningene forties. The Testimonies Project forsøker å gjøre noe med den svært ensidige vaksinepropagandaen i Israel og vil gi de vaksineskadde og vaksinedøde et ansikt og en stemme. I denne videoen møter du noen av de som er skadd av vaksinen og pårørende til mennesker som har dødd av giftsprøyta.

Facebook Comments

3 tanker om “Israelske medier gir ikke de vaksineskadde en stemme -undertrykker sannheten om farene ved vaksinen

 1. Svermeriet mange kristne har for Israel bør få seg en tankevekker. Israel er en sekulær stat på lik linje med alle andre nasjoner. De fører den samme globalistiske poltikken, og jobber for NWO- New World Order. Vaksine fascismen der nede ble er forbilde for flere andre land.

  4
  2
  • Dette er en fullstendig korrekt beskrivelse av Z. Jesus sa: “Mitt rike er ikke av denne verden.” Samtlige fysiske nasjoner på jorden i dag tilhører Satan Djevelen. De som setter sin lit til noen av disse og deres politiske systemer er satanister.

   Nasjonen Israel er bare et sleipt grep fra demonene for å narre deler av kristenheten.

   4
   3
 2. Ja, meg Israel har noe profetisk over seg – og endel av Jesu endetidsforkynnelse. Vi har jo hørt profet undervisning i mange år, at en dag vil Israel bli forført. Og det har de nå. Også ett tegn på endetiden. Fordi Jesus kommer tilbake – til Jerusalem – ifølge Sakarja 12 og 14 – ikke noe annet sted. Jesus var født jøde – og sa at frelsen kom fra jødene – og er fortsatt jøde der oppe i Evigheten.

  Jeg var i Israel når de feiret 70 års i 2018 – og jeg følte at landet der på den tiden, var mer friere enn hva Norge var. Men jeg vet også at djevelen ønsker å forføre Israel mer enn noe annet – og kapittel 12 i Åpenbarinsboken handler om Jakobs trøbbel – kvinnen i fødselsveer. Og Gud berede en vei for de – gir de “ørnen” og ett sted de kan ble beskyttet under jordens harde veer – og i Sakarja – står det at 2/3 vil bli utryddet – og at 1/3 vil bli frelst. Antar at det er de Herren vil beskytte.

  De fleste israelittene er gudløse – samtidig er det en liten vekkelse der – folk blir frelst. Og flere israelittere er fortsatt klar over sin pakt med Gud gjennom Abraham i 1 Mos. 15 – som ikke handlet om frelsepakt – men en pakt om at Gud – om Han ikke holdt sin pakt – så måtte det gå sånn med Han – som med dyrene, som han brant opp med sin ild. I Jeremia 32 – tror jeg det var – så sier Gud veldig klart at pakten vil holde så lenge han loven om solen, månen og havet eksisterer – så ja, den gjelder enda. Fører de ikke til Himmelen – men de er likevel en viktig del av Guds plan.

Det er stengt for kommentarer.