Israels Naftali Bennett øker presset mot uvaksinerte: “Dem som nekter å ta vaksinen setter hele landet i fare”

Naftali Bennett som leder venstreregjeringen som overtor etter Benyamin Netanyahu strammer nå grepet overfor israelere som ikke har tatt det medikamentet de kaller vaksine. Som kjent mener en del kristne at Covid-19 vaksinen er dyrets merke og når den nye israelske statsministeren tyr til retorikk om at “vaksine-nektere setter hele landet i fare” og truer med at nye lockdowns kan bli aktuelt dersom ikke vaksinemotstandere tar vaksinen,” er trusler som viser at Israel nå har en tyrann med makten. Gjennom å true israelere som ikke vil ta injeksjonen medvirker Bennett til å gi arguementer til de som allerede nå omtaler Israel som “Israehell”

Det er ikke dødsofrene som følger i vaksinens kjølvann som syntes å oppta den israelske statsministeren. At det rapporteres om vaksinedødsfalll over hele verden gjør ikke inntrykk på statsminister Bennett

På tross av at det nå er kjent at vaksinen verken hindrer at den vaksinerte blir smittet eller kan smitte andre eller hindrer at pasientene blir rammet av Covid sjukdom, fortsetter den israelske regjeringen under Naftali Bennetts ledelse å pushe på med vaksinen som en langer forsøker å pushe dop på den narkomane, Med trusler om at det kan bli nye lockdowns dersom folk ikke tar vaksinen forsøker den israelske statsministeren å skremme folk til underkastelse. Samtidig melder Times Of Israel at landet er i gang med et forsøksprosjekt hvor en vaksine kan tas som ei pille. “Prime Minister Naftali Bennett issued a fresh appeal on Thursday for all Israelis to get the coronavirus vaccine, accusing those eligible to get vaccinated who have not done so of endangering the rest of the country,” skriver Times Of Israel om Naftali Bennett regimets policy overfor ikkevaksinerte. “I dag setter med andre ord de ikkevaksinerte hele resten av samfunnet i fare -og i neste runde blir de stemplet som innenlandske terrorister. Over hele verden pusher makteliten på at vi alle skal bli “immunisert” selv om vaksinen ikke gjør oss immune overfor smitten og eventuell Covid-19 sykdom. Også i Israel er det økende motstand mot denne form for merking av befolkningen, -og jøder som ennå ikke har glemt historien vet hvordan det gikk med alle dem som lot seg merke med en gul stjerne og et tatovert nummer på håndleddet,

12 tanker om “Israels Naftali Bennett øker presset mot uvaksinerte: “Dem som nekter å ta vaksinen setter hele landet i fare”

 1. Om «vaksinen» var effektiv burde den vel gitt beskyttelse i mye større grad for de som har valgt å injiseres med denne?
  Logikken er fraværende. Tvangsvaksinering med en vaksine som påstås alle må ta for å utrydde C19, men som bare funker dersom alle tar den?
  – Ikke bruke ivermectin eller hydroxyclorocuin som jo er vel utprøvd og er bevist å være både effektive, rimelige og trygge. Hvor er logikken?

  Når ble målet for menneskene å bli nærmest udødelige ved å utrydde all form for covid-sykdom? Er det i det hele tatt realistisk? Hvilken rett har politikere uansett status til å bestemme over individenes kropper?
  Slapp av, Naftali, & ta deg en bolle og et avkjølende bad. Det kan du se ut til å trenge.

  5
  2
 2. Covid ble skapt for dette. Det var verktøyet for å innføre drakonisk totalitært diktatur i hele verden. En forsmak på dyrets merke. Mange kristne vil komme til å ta dyrets merke når det en dag blir en realitet.. Avisen Dagen vil stå i frontlinjen i å oppfordre folk til å ta dyrets merke en gang i fremtiden. Avisen Dagen vil være en av satans redskaper i å forføre mennesker inn i fortapelse ved å ta dyrets merke. Mange kristne ledere og pastorer vil også bli brukt av satan til å forføre kristne som ikke er våken. Vi ser dette allerede idag.

  8
  2
 3. Dyrets merke innføres i stor stil over hele verden. Denne vaksinen er trolldom som får mennesker til å underordne seg antikristsystemet.
  Den gjør noe åndelig med dem som tar den.
  Er ikke i tvil.
  Det er liksom kommet et hardt drag over dem som har tatt vaksinen.
  Folk som tidligere var godhjerta og herlige mennesker har fått en forherdelse over seg. De er så stolt av seg selv siden de har tatt medisinen.
  De vitner om det og legger ut selfies av seg selv med munnbind foran vaksinekontoret. Det er tragisk å se hvordan denne vaksinen har gjort godhjerta, kjærlige kristne om til kyniske, iskalde, åndsfattige og stolte narsissister.
  Medisinske spørsmål har folk brukt å la være en privatsak, men når selv hyrder og pastorer vitner om at de har tatt denne vaksinen blir det patetisk.
  Det er trist at folk lar seg forføre og jeg er overrasket over hvor lite som skulle til av press for å få kristne til å bli vantro mot Guds løfter.
  “Herren er vår lege” proklamerer Ordet og endel kristne strømmer til vaksinen fordi de er under press og ikke stoler på Herren vår Gud.
  Ta ikke dyrets merke. Vi ser djevelen i det hele og myndighetene er mer på det hele.
  At Israel skulle være et foregangsland for tyranni og djevelen er tragisk.

  4
  5
  • Tullprat.
   Jeg kjenner mange som er vaksinert, de har ikke forandret seg i det hele tatt!
   Hvor får du det ifra?
   Det står at herren er di lege, men mange kristne blir syke allikevel
   De dør også av covid!
   At guds utvalgte folk er et foregangsland for vaksine og teknologisk utvikling viser at gud er med dem i det de gjør

   Slutt å spre løgner og konspirasjoner!

   4
   5
  • Har også sett og opplevd at de jeg vet om som har tatt merket, er blitt forandret. Du kan se det i de tomme øynene deres.
   Det heter at øynene er sjelens speil, og jeg har sett hvordan kristne som har tatt merket har fått en hardhet og tomhet i øynene.
   De må for enhver pris forsvare og er stolte av å ha tatt styggedommen.
   Jeg er enig med deg i at Koronavaksinen er dyrets merke.
   Jeg har vondt av de kristne som er lurt til å ta dette merket.
   Hadde de vært mer lydhøre for Den Hellige Ånd hadde de vist at dette var galt.

   10
   4
  • Trist.

   Innleggelser av pasienter med covid-19, særlig delta-varianten, øker også kraftig i USA. Over 97 prosent av prosent av dem som er innlagt på sykehuset grunnet coronasmitte er uvaksinerte, skriver The Washington Post. En kvinne uttaler at hun rett og slett ikke var godt nok opplyst. Et godt poeng. Andre trygler forgjeves om vaksine på dødsleiet. Konspirasjonsteorier og religiøs fanatisme tar nå liv. I virkeligheten.

   1
   1
 4. UNNGÅ MENNESKEETING OG KANNIBALISME

  Ettersom jeg og mitt hus tjener Jehovah Gud er det utelukket å konvertere til kannibalisme ved å spise andres RNA/DNA, andres blod eller andres nyrer, lever, hjerter eller noen former for humane kroppsdeler.

  Jeg har som alle andre gjort utallige feil i livet, men menneskeetende kannibalisme styrer jeg klar av. Pussig at såkalte kristne er livredde for å dø, mens de samtidig sier de gleder seg til å komme til himmelen! Det viser at deres tro er en fake.

  7
  5
 5. NASJONEN ”ISRAEL” VS. GUDS ISRAEL

  At den kjødelige nasjonen Israel promoverer tvilsomme medisiner er bare en av flere praktiske vitnesbyrd om at dette landområdet innerst i Middelhavet slett ikke lenger huser ”Guds folk”.

  ”Jøde er ikke lenger den som er omskåret på kroppen, men ved hjertets omskjærelse i ånden”, sier Bibelen. Guds sanne folk skulle også være ”et folk uten bommer og porter” og skulle ”ikke gripe til våpen” (militært mot mennesker ). Den gudsrelaterte teokratisk funderte nasjonen Israel omtalt i Bibelen forsvant for alltid for romerrikets hånd i år 70 evt.

  Store deler av kristenheten forstår ikke at ”Guds Israel” er Guds himmelske rike tatt ut blant åndeligsinnede mennesker på jorden til himmelsk liv etter sin død. De er valgt ut blant ALLE folk og nasjoner, språk og ætter (kanskje også blant mennesker boende i dagens kjødelige stat ”Israel”).

  Ingen vet heller etnologisk om dagens innbyggere i staten ”Israel” er nære etterkommere av de opprinnelige semittene, da romerne fra år 66 til 70 ødela samtlige oppbevarte ættelister i tempelet i Jerusalem før innbyggerne ble bortført.

  De som derfor venter på at Jehovah Gud Fader ved Kristus skal manifistere noe åndelig ved hjelp av denne kjødelige nasjonen vil bli dypt skuffet. Det er i virkeligheten Satan Djevelen som har forført HELE verden med sitt bedragerske renkespill – også den kjødelige krigsforberedte nasjonalstaten Israel som har vært medlem i FN siden 1949, fire år etter FN’s grunnleggelse. Disse påkaller heller IKKE Jehovahs Navn, noe som bibelsk sett er en grunnleggende forutsetning for frelsen.

  JV,
  Jehovah Gud Faders ambassadør og Kristi medarving til riket

  5
  5
  • Dette er ren vranglære fra denne anonyme JV-en med et utall dekknavn. Han er for feig til å bruke sitt eget og rette navn – og er således en reddhare.

   2
   2
  • Som vanlig fra religiøse: IKKE ETT MOTARGUMENT!

   Denne gang fra en hr. Ture som etterlyser andres navn. Finn fem feil het det i ukebladene i gamle dager.

   3
   2
  • Litt uforståelig at nettopp troende skulle hoppe på overtroen om farene ved vaksinen. Selvsagt er mye ukjent, selvsagt er det en risiko også ved å ta vaksinen. Men fordelene er likevel større enn ulempene.

   Ubegrunnede konspirasjonsteorier og religiøs forvillelse forekommer særlig blant marginaliserte og ensomme som søker trøst hos politiske galninger og dommedagsprofeter på nettet, blant uopplyste med lite skolegang når det gjelder samfunn og vitenskap, blant troende som er vant til å godta allslags overnaturlig magi, blant UFO-folk og New Age-tilhengere. Slike miljøer er særlig sterke i USA.

   Jeg gjentar:.

   Innleggelser av pasienter med covid-19, særlig delta-varianten, øker også kraftig i USA. Over 97 prosent av prosent av dem som er innlagt på sykehuset grunnet coronasmitte er uvaksinerte, skriver The Washington Post. En kvinne uttaler at hun rett og slett ikke var godt nok opplyst. Et godt poeng. Andre trygler forgjeves om vaksine på dødsleiet.

   Religiøs fanatisme tar nå liv.

Det er stengt for kommentarer.