Indisk pastor funnet drept etter å ha anmeldt tyveri

Bilde av pastor Vunnam Daniel. Foto: World Watch Monitor

En eldre indisk pastor fra det sørlige India har blitt funnet død etter at han for noen få dager siden gitt til anmeldelse fordi noen hadde tømt hans bankkonto. Naboer av pastor  Vunnam Daniel, 65, fra Tenali Mandal landsbyen i den sør-østlige del av Andhra Pradesh delstaten tok kontakt med politiet etter at han hørte at det ringte konstant på naboens mobiltelefon uten at den ble besvart. Den 65 år gamle pastoren ble funnet død den 24 april,melder World Watch Monitor. I følge WWM ble pastoren sist sett i live lørdag 21 april da han var i møte med landsbyens overhoder. I følge pastor Daniels datter, Sarah, skal han seks dager tidligere fortalt henne at han var blitt robbet. “Jeg fikk ikke høre  beløpet, men jeg trodde  at det var snakk om 4000  rupees eller ca 50-75 amerikanske dollar,” forteller datteren som ikke hadde forventet å komme tilbake til landsbyen til nyheten om at hennes far var blitt myrdet.

Det var lørdag 21 april at pastor Daniel dro til politistasjonen for å fremsette en anmeldelse mot en navngitt person som han anklaget for å ha stjålet penger fra hans konto.

Les hele saken fra World Watch Monitor

 

 

 

 

 

Facebook Comments

1 tanke om “Indisk pastor funnet drept etter å ha anmeldt tyveri

  1. Vestens befolkninger er hjernevasket til å tro at deres såkalte menneskerettigheter lar seg presse på andre kulturer med diametralt motsatt menneskesyn.

    Å tro at rovdyrkulturer lar seg blande med vestlige verdier skaper samme paradoks som det vil være å dømme en kamp der det spilles fotball og håndball samtidig.

    Mye av vestlige verdier har sitt opphav i bibelske normer for rettferdighet. Så uten at folkene i disse fallerte nasjonene vil læres opp i kristne prinsipper for akseptabel adferd, vil den sterkestes rovdyr-rettigheter trumfe alle andre menneskelige rettigheter.

    3
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *