Ikke rart at Torkild Terkelsen reagerer: Slik serverer Levi Jensen “evangeliet”

Etter at Levi Jensen ble endel av Visjon Norge familien og fikk overført kundalini-kraft fra Rick Vera, har Levi Jensen blitt mer og mer ekstrem

Kundalini-kraft eller å være “drunk in the spirit” har blitt stadig mer påfållende når det gjelder Levi Jensens virksomhet på You Tube. I begynnelsen av februar gikk Nardus leder Torkild Terkelsen hardt ut mot Levi Jensen etter å ha vært tilstede under et friluftsmøte Levi Jensen og Daniel Haddal arrangerte i Grimstad sentrum. Barn og unge flokker seg rundt Jensen når han arrangerer sine “Meet ups”, men stadig flere spør med rette om det virkelig er det kristne budskapet som blir formidlet til de unge. Etter å ha sett et videoklipp fra seansen i Grimstad er det ikke tvil om at det som kjennetegner Levi Jensens “forkynnelse” er klisjer og “halleluja-rop” -men fint lite bibelsk substans. Det er heller ikke mye hellighet eller spor etter Åndens nærvær når Levi Jensen holder sine show.

Selv om det møter frem endel barn og unge for å møte den norske You Tube profilen, er det åpenbart at mange dukker opp fordi han er et kjent fjes på sosiale medier, og en ung mann benyttet anledningen til å ta en selfie med seg selv og Levi Jensen mens han tar den profilerte You Tube profilen i skrittet. På You Tube ligger det flere videoer med titler som “Levi Jensen blir tatt på tissen,” eller “Levi Jensen blir sur når han blir tatt på ballene.” En annen videosnutt har tittelen “Levi Jensen klikker helt”. En annen video hvor Levi Jensen angivelig sier: “Jeg blåser i Gud for å ha det deilig,” har blitt delt og spredd på sosiale medier selv om klippet er tatt ut av sin sammenheng. En annen lignende video bærer tittelen “Levi Jensen trenger hjemmebrent for å overleve,” og selv om også det klippet er tatt ut av sin sammenheng, kan det kanskje illustrere hvor useriøst mange tar Levi Jensen. En video som ikke er tatt ut av sin sammenheng har tittelen “Levi Jensen får anfall og mister kontroll over kroppen sin,” og er publisert etter at Levi Jensen ble infisert av kundalini-kraften under et møte med Rick Vera. Det store spørsmålet jeg stiller etter å ha sett videoen under er følgende: Et det slik vi ønsker at den hellige treenige Gud blir presentert?

Videoen med Levi Jensen som setter seg selv i transe er ikke den eneste. I klippet under blir Levi bedt for av Jan Hanvold til han ender som “drunk in the spirit” og vi spør: Er det slik vi ønsker at Jesus Kristus blir presentert? For å si det kort: Det er mye sannhet i Torkild Terkelsens kritikk av det som skjer i regi av Levi Jensen. Si gjerne din mening

Levi Jensen blir tatt på ballene

Og igjen

Facebook Comments

12 tanker om “Ikke rart at Torkild Terkelsen reagerer: Slik serverer Levi Jensen “evangeliet”

 1. Gud, Den hellige ånd og Jesus er som de tre bukkene Bruse. De vinner over trollet og Satan. Hver gang og alltid. Slik er teksten, og slik er sannheten.

  Gud har gitt mennesker fri vilje, men når en åpner seg for Den hellige ånd, tar ånden over. Gud gir seg derfor til kjenne gjennom Jensens åndefulle ablegøyer såvel som Hanvolds beåndede tiggeri og enhver troendes guddommelige syner og åndelige tanker! Å mene noe annet er å påstå at Satan og syndige mennesker, alle Guds skapninger, er sterkere enn Skaperen selv og Den hellige ånd.

  Er Gud sann og allmektig, er enhver form for forkynnelse og trosytring i Hans ånd. Halleluja!

  4
  1
  • David mot Goliat, mange tenker at dette var ett stort under, men om du leser helle historien, så finner du at David bare brukte erfaringer og hodet .
   Gud har gitt oss hode og sunn fornuft for å bruke det.
   Å la seg rive med av allslags gal skap er ikke etter Guds vilje, masse sugesjon var ett av Hitlers redskaper og der var det satan som sto bak , det samme gjelder hva denne Levi Jensen driver med, ja jeg sier det rett ut , ut fra sunn fornuft og døme kraft , det som denne Levi Jensen og hans likesinnede driver med er ikke noe annet en og tjenne satan og hans demoner, ta avstand fra dem og heller bøy deres hjerter i inderlig og dyp bønn til Jesus Kristus, nå er virkelig tiden for å være våkne og be !

   1
   4
 2. Til Rune Lye:

  Med din filosofi kan vi aldri vite om Gud griper inn eller ikke; Gud overlater menneskene til seg selv og ril Satan. Det blir som å si at “Gud hjelper den som hjelper seg selv” eller “Gud støtter bare den som bruker egen vilje og egen fornuft”. Du mener altså at Gud ikke griper inn? Hvis Gud er allmektig og god, men hans veier er fullstendig uransakelige, altså slik at vi kkke kan forstå eller vite om det er vår egen fortjeneste, eller ren flaks, om det rette skjer, eller ikke, ja, da er det jo fullstendig det samme som om han ikke finnes i det hele tatt?

  • Med din logikk kan vi faktisk ikke vite. Men skal vi tro at Bibelen er sann, at Jesus ber oss hate foreldrene våre (Lukas 14:26), at Guds evige moselover er uforanderlige og ikke-jødiske slaver og voldtektsofferet må gifte seg med overgriperen er Guds gode moral, vel, så får vi vel også tro denne historien.

   Men slik mange tolker Bibelen, vel, slik vi nødvendigvis MÅ tolke den upresise blandingen av selvmotsigelser og livsvisdom, historiske fakta, halvsannheter og dikteriske metaforer, er jødenes eksklusive guddom ubestemmelig og uforståelig.

   Teologer, leg og lærd har etter beste evne, og angivelig etter inspirasjon fra Den hellige ånd, kommet med like mange utlegninger og forståelser som det er troende. De sterkeste gruppene har spikret sine egne dogmer, ofte på grunnlag av en maktsyk, innbilsk eller karismatisk leders personlige oppfatning av rett og galt og tekstenes “egentlige” mening. Disse hovedgruppene har dermed dannet egne trosretninger, kirkesamfunn og sekter basert på det de mener er en bombesikker sannhet.

   Guds vilje, styrelse og inngripen i etterbibelsk tid, er med andre ord helt overlatt til menneskenes tolkninger.

   I en gammel Donald-historie ville Petter Smart finne ut hva en sangfugl tenkte på. Er fuglen glad eller trist eller likegyldig? Etter flere mislykte forsøk klarte oppfinneren endelig å sette en tankeleser-hette på fuglen. Svaret tankelesermaskinen ga, var klart: “Kanskje er jeg glad, kanskje jeg er trist, kanskje jeg er likegyldig?”

   Slik blir det med Bibelen og ditt gudssyn. Alle tekster kan tolkes på alle måter. Noen er slik, andre er slik. Verdens gang og menneskers gjøren og laden kan være selvforskyldt, kan være Satans verk, kan være Guds verk. Vi kan ikke vite, men må gjette. Kanskje det som tilsynelatende er ondt, i det lange løp viser seg å være godt? Og omvendt. Herrens veier er uransakelige.

   Mange mener derfor vi får stole på følelser og fornemmelser og tolkninger styrt av den hellige ånd. Og vi får velge de “bevis” som passer vårt eget syn. Dermed havner vi tilbake i subjektive “sannheter” og kirkesamfunn og selverklærte profeter som krangler med hverandre. Og alle disse taler med like stor frimodighet, like stor teologisk tyngde og støtte i den samme uransakelige Skriften.

   Kanskje Gud er glad? Kanskje Gud er trist? Kanskje Gud er likegyldig?

  • Til Rune Lye:

   Du har rett. Jeg svarte ikke på spørsmålet om hva JEG mener om Guds inngripen i fortellingen om den unge David og kjempen Goliat. Jeg synes nemlig ikke min mening er interessant. Viktigere er hvordan vi skal prøve å finne ut av om hva som er sant og riktig eller ikke.

   Jeg skrev altfor langt og med vanskelige ord. Forsøkte bare å formidle at vi dessverre ikke kan vite sikkert om mange av historiene i Bibelen. Mange ting kan både belegges og tilbakevises med historiske fakta og arkeologiske funn. Derfor oppstår tro og tvil og tolkninger. Håndfaste bevis, uten personlige opplevelser og fantasifulle teorier, trengs i virkeligheten, i vitenskap og rettsvesen. Og gjette på hva guddommer og demoner mener og ønsker, tilhører den teologiske krangelen. 😉

  • For meg høres det ut som du ikke tror på det som står i bibelen , det høres mer ut som du tror på relativisme dvs alt er relativt.

   Jeg tror at alt som står i bibelen er rett og sånt og at det er Guds ord til oss mennesker, jeg tror at Jesus snart kommer igjen og at denne verden går sin undergang i møte , alle bibelske profetier og prøvde profetier peker lysende klart i den rettningen, en hver som vil se , ser at vi er langt inne i ende tiden .

   Anbefaler deg å lese Valdres profetien, samtidig som du studerer Norges historie i nyere tid fra 1968 og frem til i dag.

   Jeg tror at Gud ga oss intelligens for å bruke den og ikke gå bananas inn i en tankeløs ånd, Gud ønsker ikke at vi skal bli zombier ( levende døde) men at vi skal vende om til han og bli levende . Å hengi seg til en ånd der en fullstendig mister tanke og refleksjon er som å hengi seg til en Zombi tilstand og Gud avskyr det , Gud vil ha levende sjeler , han vil redde sjeler fra helvete .
   Derfor ofret han sin egen sønn Jesus , for at vi skal bli frelst fra våres synder ved han, så hva en du har gjort eller ikke , se på Jesus, tro på han og du skal bli frelst , du trenger ikke henfalle i all slags åndelige rariteter ol. du trenger ikke betale penge gaver og andre offer, Jesus spør kun etter ditt sønder brutte hjerte og det er ingen ting annet du kan legge til.

 3. Det å ta noen en viss plass, er så respektløst at det er kvalmende å se på. Barn og ungdommer trenger grenser, det er hver fall 100% sikkert, men med all propagandaen generasjonen fra midten av 90-tallet er vokst opp med, og all «undervisningen» fra den dritne underholdningen fra tv som akselerte på den tiden, er det ikke rart at omfanget av påvirkningen er i en helt annen skala i dag enn tidligere. Tar selvsagt med Internett, som også har alt liggende tilgjengelig for en hver smak. Når det gjelder VN, Levi og andre profeter, ingen kommentar!

 4. Hos Visjon Norge er Gud samme som mamon , de bruker Gud til å tjene mamon og det fører folk vil alt gjør de for mamon, mamon er deres Gud.

 5. 02/03/2020, kl. 01:57 sa Taddeus:

  Gud, Den hellige ånd og Jesus er som de tre bukkene Bruse. De vinner over trollet og Satan. Hver gang og alltid. Slik er teksten, og slik er sannheten.

  Gud har gitt mennesker fri vilje, men når en åpner seg for Den hellige ånd, tar ånden over.
  —————

  Den siste påstanden først. Gud har ikke gitt menneskene en fri vilje. De kan kun velge mellom å gjøre rett eller galt. Siden må de ta konsekvensen av dette.

  Om Satan eller Gud vinner bestemmer menneskene selv. Hvis de gjør som Satan sier vil han vinne. Det spesielle er bare at “kampen” står om menneskene selv. Ved å følge Satans råd går de fortapt. Det er lik Gud har ordnet det. Han ønsker ikke at Himmelen skal befolkes av folk som gjør som Satan sier. Slik problemet var med Satan selv helt i utgangspunktet.

  En av de farligste syndene er likegyldighet. Den mye omtalte endetiden under antikrist er en konsekvens av at folk flest er likegyldige. Fordi folk ikke elsker sannheten vil Gud overgi dem til sine egne synder. Og det er vel det vi ser idag. Tror det er lenge siden det har vært så mye likegyldighet, umoral og uærlighet som vi ser rundt oss i dag.

  Jeg frykter at den vestlige verden kan ha passert et point of no return. Samfunnet har blitt antikristelig og mange kristne preges nettopp av sløvhet og likegyldighet. Andre hengir seg til ubibelske show og religiøse sirkus. De har ikke lenger påvirkningskraft. Den Hellige Ånd er ikke lenger med dem. Og ingen tør å si det høyt for da forsvinner det enda flere folk bort fra menighetene.

  Etter siste verdenskrig, når alle blader og aviser skrev om det nazistiske vannviddet som hadde styrt tyskerne ned i der untergang, spurte alle “hvordan kunne det skje”? Midt i Europa?

  Svaret er enkelt. Det tyske samfunnet var fundamentert på kristendom. Og når de kastet Gud ut gikk det som det gikk. Joseph Goebbels, opprinnelig en katolsk troende, traff spikeren på hodet når han sa: Det betyr ikke så mye hva man tror på, men at man tror på noe. Gud ble mer og mer utydelig og fjern for ham pga synd. Da var det enkelt å bytte ut Gud med Hitler.

  Kan slikt skje igjen? Man bør heller spørre seg om hvorfor ikke når det har skjedd så uendelig mange ganger før opp gjennom historien. Folk er nemlig blinde. Bare få noen år etter 1.vk, som alle sa skulle bli den aller siste krig, startet man prosessen som ledet frem mot 2.vk.

  De som lever i den vestlige verden forstår ikke at samfunnsystemene har blitt som korthus. Alt kan rase sammen på et øyeblikk og konsekvensene kan overgå alt man kan forestille seg.

  Bibelen omtaler flere trengselstider. For å forstå hva dette kan dreie seg om kan man lese om svartedauen eller de enorme sultkatastrofene i middelalderen. Eller for såvidt om livet i tyske konsentrasjonsleirer. Mange ønsker å fremstille Gud som en harmløs julenisse men de som har lest litt historie vet at det ikke er slik.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *