Idag forfalt en ny tvangsmulkt for Christensens ulovlige mur -hadde fått frist til 1 juni med å rive

Muren står støtt som den kinesiske mur og Christensen har ingen planer om å rive sitt byggverk

Dersom plan og bygnignsetaten (PBE) i Oslo følger opp sine vedtak omkring Christensens angivelige ulovlige mur, forfaller ytterligere en tvangsmulkt på hele kroner 45 000 i dag. Fra før har Christensen neglisjert en tvangsmulkt på 20 000 og en på kroner 30 000 og hadde fått ny frist til 1 juni på å rive for å unngå en tredje tvangsmulkt på kroner 45 000. Dermed har tvangsmulkter på kroner 95 000 nå forfalt uten at bibellæreren viser tegn til å ville rive. I stedet har Christensen klaget på vedtakene både til fylkesmannen, sivilombudsmannen og diskrimineringsnemda for tredje eller fjerde gang. I tillegg til bråket med egen arbeidsgiver og konflikten med Plan og bygningsetaten -har det oppstått en nabokonflikt om parkering med naboene i Stormyrveien som i følge Christensen opptrer som “konger” og skjeller ham ut etter noter.

Mener naboene i Stormyrveien trenger sinnemestringskurs.

“Disse hadde trengt et sinnemestringskurs,” skrev bloggeren tidligere om sine naboer. I følge Christensen har namsfogden ennå ikke begynt å tvangsinndrive de forfalte mulkter og viser til at han har sendt en rekke klager til ulike institusjoner som nå ser på saken. Hvorvidt disse klagene vil føre frem vites ikke, men så langt står Christensens “ulovlige” mur like støtt som den kinesiske mur, selv om Plan og bygningetaten og Christensens naboer helst ser at muren lider samme skjebne som Jerusalems mur gjorde i år 70. “Det skal ikke levnes sten på sten som ikke skal brytes ned…

10 tanker om “Idag forfalt en ny tvangsmulkt for Christensens ulovlige mur -hadde fått frist til 1 juni med å rive

 1. Enden er nær. Prima sladder for endetiden. Grafsing i folks privatliv er topp.
  Spiller det noen rolle hva Bibelen sier om sladder? Nei, langt ifra. “Har Gud virkelig sagt”?

  1
  2
  • Ingen sladder i artikkelen. Ikke er det fråtsing i folks privatliv heller. Jeg regner med at alle opplysninger i artikkelen, som vanlig, er er gitt av Jan Kåre Christensen selv, fordi han selv ønsker det.

 2. 02/06/2020, kl. 04:02 sa Birgir Hermansen:

  Ingen sladder i artikkelen. Ikke er det fråtsing i folks privatliv heller. Jeg regner med at alle opplysninger i artikkelen, som vanlig, er er gitt av Jan Kåre Christensen selv, fordi han selv ønsker det.

  For det første. Hva er informasjonsverdien i dette?

  For det andre. Christensen trenger åpenbart beskyttelse mot seg selv.

  Sokelys kan noen ganger minne om slike blogger som driftes av mennesker med anoreksi hvor folk kan følge med på hvordan de ødelegger livene sine.

  Men trenger ikke nådegaven til å prøve ånder for å forstå at noe er alvorlig galt med dømmekraften i sokelys.no

  • Jan Kåre Christensen holder Kjell Andersen med opplysninger gjennom mail. Derfor er det per definisjon hverken sladder eller grafsing i folks privatliv. Forstår du?

  • Det har du helt rett i Birgir. Jeg har et meget godt forhold til Christensen og jeg har meget god kontakt med ham.
   Jeg er jo til tider uenig med Christensen i temaer, men det gjør oss ikke til uvenner eller fiender.

  • Christensen deler alle opplysninger i saken med Søkelys og ønsker all fokus han kan få om denne saken som han mener er dypt urettferdig. Intet av det som er skrevet er fortrolig informasjon og jeg har et meget godt forhold til Christensen.

  • Christensen deler alle opplysninger i saken med Søkelys og ønsker all fokus han kan få om denne saken som han mener er dypt urettferdig. Intet av det som er skrevet er fortrolig informasjon og jeg har et meget godt forhold til Christensen.

  • Jeg er for ytringsfrihet og la din usaklige kommentar stå, uten å ta meg bryet å kommenterer det du påstår.

 3. Christensen deler alle opplysninger i saken med Søkelys og ønsker all fokus han kan få om denne saken som han mener er dypt urettferdig. Intet av det som er skrevet er fortrolig informasjon og jeg har et meget godt forhold til Christensen.

Det er stengt for kommentarer.