I morgen annonserer USA flytting av ambassaden til Jerusalem -hevder ubekreftede meldinger

Ubekreftede meldinger går ut på at USA i morgen vil annonsere flytting av ambassaden i Tel Aviv til Jerusalem. Den israelske tv-kanelen, Channel 2, siterer i dag en anonym kilde som sier at USA, i morgen, vil annonsere flytting av ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem. Tidligere i dag hadde USAs president, Donald Trump, en telefonsamtale med Israels statsminister, Benjamin Netanyahu. Det er nettstedet til den Internasjonale kristne ambassaden som melder dette. Så langt har ikke de ubekreftede rapportene blitt verifisert av amerikanske myndigheter.

Facebook Comments

7 tanker om “I morgen annonserer USA flytting av ambassaden til Jerusalem -hevder ubekreftede meldinger

  1. Det blir høyst sannsynlig ingen flytting av USAs ambassade til Jerusalem. Trump sier det er for tidlig å snakke om flytting av ambassaden.

  2. Forferdelig trist. Den mannen tenker utelukkende på sitt eget beste, på hva som tjener hans ego og hans forretninger. Også fryktelig trist at dumskapen, uvitenheten, ukunnskapen er kommet i høysetet. Mennesker som lar seg styre av religiøse dogmer om overlegenhet, gudommelige rettigheter og profetisk skjebnetro, er rett og slett svært, svært farlige, enten de er utstyrt med politisk makt eller bombebelter.

    Forstår at en del nordmenn med oppvekst og bakgrunn i kristenfundamentalisme fortsatt tror på religiøse profetier, men vi kan liten skade gjøre. Verre er det med Trump som frir til amerikanske galninger, med også fanatikere i Midtøsten og andre steder som setter «Guds bud« høyere enn sunn fornuft, pragmatisme, kunnskap og menneskekjærlighet.

    • Sier som den politisk konservative USA-kjenneren Jan Arild Snoen: «Trump har demonstrert manglende impulskontroll. Det kan åpenbart få følger for utenrikspolitikken.» Trump har dessuten klart å lure stemmer fra følelsestyrte protestvelgere, marginaliserte underpriviligerte og ressurssvake som vil ha forandring uansett hva det innebærer.

    • Jeg for min del er glad for at Bibelen og Guds tanker er med på å styre livet og veien man skal vandre på. Som kristen har jeg tro på bibelens profetier og anser det som en bærebjelke i livet.

  3. Det er neste at jeg må klype meg i armen, for å skjønne at det ikke er en drøm. Den første uken til Donald Trump blir stående i historien, han har gjort mer denne uken enn Obama gjorde på 8 år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *